Privat
Erhverv
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{autoCompleteModel.TrumpetText}}
{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{autoCompleteModel.TrumpetText}}
{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
Catering
DHL-stafetten picnicmenu
Tapas
Buffet
3-Retters Menu
Receptionsmenu
Konfirmationsmenu
Konfirmationsbuffet
Kold konfirmationsbuffet
Vejledning
Anledninger
Restauranter
Meyers i Tårnet
BLOX EATS
Fasangården
Restaurant SULT
Gavekort til restaurant
Madkurser
Kursuskalender
Kursusoversigt
Madkurser for børn
Bagekurser
Verdenskøkkener
Madhåndværk
Gavekort
Opskrifter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkken
Anledning
Bælgfrugter
Meyers kogebøger
Bageri
Meyers Bagerier
Bageskolen
Produkter
Dagligvarer
Foodservice
Q8
Bæredygtighed
Nyheder
Jobs
Privat
Erhverv
Forside
Catering
DHL-stafetten picnicmenu
Tapas
Buffet
3-Retters Menu
Receptionsmenu
Konfirmationsmenu
Konfirmationsbuffet
Kold konfirmationsbuffet
Vejledning
Anledninger
Restauranter
Meyers i Tårnet
BLOX EATS
Fasangården
Restaurant SULT
Gavekort til restaurant
Madkurser
Kursuskalender
Kursusoversigt
Madkurser for børn
Bagekurser
Verdenskøkkener
Madhåndværk
Gavekort
Opskrifter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkken
Anledning
Bælgfrugter
Meyers kogebøger
Bageri
Meyers Bagerier
Bageskolen
Produkter
Dagligvarer
Foodservice
Q8
Bæredygtighed
Nyheder
Jobs
Forside
Kantine
Skift til Meyers
Vores DNA
Bæredygtighed
Kontakt
Frokostordning
Frokostordning i Aarhus
Frokostordning i København
Almanak
Den grønne
Det velkendte
Ugens menuer
Firmaarrangementer
Firmafest
Møder & konferencer
Teambuilding
Madrådgivning og projekter
Madrådgivning
Projekter
Bæredygtighed
Nyheder
Catering
DHL-stafetten picnicmenu
Tapas
Buffet
3-Retters Menu
Receptionsmenu
Konfirmationsmenu
Konfirmationsbuffet
Kold konfirmationsbuffet
Vejledning
Anledninger
Restauranter
Meyers i Tårnet
BLOX EATS
Fasangården
Restaurant SULT
Gavekort til restaurant
Madkurser
Kursuskalender
Kursusoversigt
Madkurser for børn
Bagekurser
Verdenskøkkener
Madhåndværk
Gavekort
Opskrifter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkken
Anledning
Bælgfrugter
Meyers kogebøger
Bageri
Meyers Bagerier
Bageskolen
Produkter
Dagligvarer
Foodservice
Q8
Bæredygtighed
Nyheder
Jobs
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{autoCompleteModel.TrumpetText}}
{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
Højtider
Oplevelser
Madens Folkemøde 2023
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Sommer
Råvarer
De danske kartofler
Forår
Opskrifter
Sommer
Råvarer
Råvarer
Planetary Health Diet – et bud på fremtidens måltider
Nyheder
Bæredygtighed
Opskrifter
Mad på arbejde
Maj - Henning Lunøe
Nyheder
Meyers indgår samarbejde med nemlig.com: Vil gøre kvalitetsvarer tilgængelige for endnu flere
Produkter
Råvarer
Råvarer
Find grillen frem og nyd de lune aftener
Forår
Opskrifter
Sommer
Råvarer
Højtider
Maden til sommerens fester
Hos jer
Højtider
Sommer
Catering
Mad på arbejde
Mad på tværs af generationer: En guide i at lave madklub på plejehjem
Nyheder
Første høst i hus på Bornholm
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Råvarer
Mad på arbejde
Mariagertobahvede
Nyheder
Bagning
Bæredygtighed
Råvarer
Mad på arbejde
Madens Folkemøde - få Claus Meyers anbefalinger
Nyheder
Oplevelser
Mad på arbejde
Børsen Bæredygtigt
Nyheder
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Økologi og madglæde i kommuner landet over
Mad på arbejde
April: Shiva Chetri
Råvarer
Årets første, danske asparges: Sådan får du det bedste ud af dem
Forår
Grønne retter
Opskrifter
Sommer
Råvarer
Råvarer
Spis efter sæsonens råvarer i maj
Forår
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Oplevelser
Mød os på sommerens festivaler
Meyers Madhus
Nyheder
Sommer
Oplevelser
Vinterferie: Valentinesmiddag og gådespil i Tårnet, Dining Week i Lyngby og traktørmenu på Fasangården
Restauranter
Oplevelser
Vinter
Råvarer
Nemme livretter til en travl hverdag
Klassisk
Grønne retter
Produkter
Opskrifter
Nyheder
Ny køkkenchef vil indtage Fasangården med ”casual fine dining”
Restauranter
Fire hovedretter til konfirmationen
Konfirmation 2023: Opskrifter og inspiration
Morgenmad - App konkurrence
Bæredygtighed
Meyers lancerer hudplejeserie baseret på bælgfrugter
Råvarer
Højtider
DIY - hjemmelavet påskepynt
Forår
Oplevelser
Opskrifter
8 livretter til påskebordet
Forår
Opskrifter
Marts: Ida Riget
Jul og nytår
Hvad spiser man til julefrokost
Opskrifter
Højtider
Jul og nytår
Råvarer
Spis efter sæsonens råvarer i april
Forår
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Bagning
Den internationale vaffeldag
Forår
Opskrifter
Råvarer
Jul og nytår
Alt du behøver til din julemiddag
Opskrifter
Højtider
Vinter
Mad på arbejde
De økologiske okser fra Livø
Nyheder
Bæredygtighed
Råvarer
Bagning
Nemme kager
Bagning
Opskrifter
Råvarer
Mad på arbejde
Sæsonmagasiner: grøn inspiration til de offentlige køkkener hele året rundt
Meyers Madhus
Råvarer
Claus Meyers bedste tips til mere grønt i hverdagen
Nyheder
Bæredygtighed
Claus Meyer
Nyheder
Grøn genvej i hverdagen
Bæredygtighed
Produkter
Opskrifter
Højtider
Hvorfor fejrer vi påsken? Få opskrifter, tips og alt du behøver til dit påskebord
Forår
Opskrifter
Råvarer
Mad på arbejde
Sommerlig picnic til jeres DHL-event i Fælledparken
Nyheder
Produkter
Sommer
Bagning
Ramadanrouladen er tilbage
Nyheder
South Harbour og Meyers Bageri 18. marts
Meyers Bageri
Nyheder
Claus Meyer
Bagning
Sæt kryds i kalenderen: Flødekagefredag er tilbage hos Meyers Bageri
Meyers Bageri
Nyheder
Opskrifter
Mad på arbejde
Grøn takeover: vi udfordrer frokosten med spirende idéer og grønne smagsoplevelser
Mad på arbejde
Bælgfrugternes dag - App konkurrence
Efterår
Environment
Efterår
Costumers
Efterår
Community
Efterår
Governance
Efterår
Workers
Nyheder
Tilvalg til påskemenuen
Mad på arbejde
Spis efter sæsonens råvarer i marts
Forår
Bæredygtighed
Opskrifter
Bæredygtighed – foreløbige resultater
Mad på arbejde
Køkkenchef for en dag
Mad på arbejde
Meyers til Madkulturen: I har ret – vi har et ansvar for grønnere madvaner
Nyheder
Bæredygtighed
Februar: Conrad Torres
Januar: Anna Guy
Bagning
Den internationale pandekagedag
Forår
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
Konservering og holdbarhed
Opskrifter
Råvarer
Bæredygtighed
Bælgfrugternes dag
Mad på arbejde
Friskbagt, økologisk brød til vores frokostkunder
Nyheder
Bagning
Råvarer
Nyheder
Sådan sparer du penge i køkkenet
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Vinter
Nyheder
Løgismose Meyers indgår samarbejde med GreenMind
Nyheder
Bæredygtighed
Nyheder
Mød vores dygtige leverandører
Bæredygtighed
Højtider
Råvarer
Nyheder
Grønne indspark til en hvid jul
Nyheder
Torsten Vildgaard flytter ind på Fasangården
Restauranter
Nyheder
Oplevelser
Nyheder
Her er jeres yndlingsopskrifter fra 2022
Forår
Opskrifter
Efterår
Sommer
Vinter
Nyheder
Meyers sælges til UK-baserede Westbury Street Holdings
Nyheder
Mad på arbejde
Mad på arbejde
Meyers tager næste skridt på bæredygtighedsrejse med B Corp-certificering
Mad på arbejde
Nyheder
Meyers Madhus skal hjælpe med nyt, stort udviklingsprojekt i Marokko
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Råvarer
Troldgaarden
Nyheder
Bæredygtighed
Højtider
Nyheder
Claus Meyer har modtaget Rungstedlundprisen
Claus Meyer
Sommer
Råvarer
Et af vinterens lyspunkter - citrusfrugter
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Vinter
Nyheder
Vi giver bageri-stafetten videre i Store Kongensgade
Meyers Bageri
Bagning
Nyheder
Q&A med Christophe - kokken bag vores populære middagsretter
Bæredygtighed
Produkter
Råvarer
Nyheder
Nu kan du købe ølandsboller og hindbærsnitter fra Meyers hos Q8
Meyers Bageri
Bagning
Produkter
Nyheder
I dag udkommer kogebogen 'Meyers Jul'
Produkter
Opskrifter
Højtider
Jul og nytår
Nyheder
Nu bager vi også 100% økologisk i Meyers Konditori
Meyers Bageri
Bagning
Bæredygtighed
Nyheder
"Køkkenet er vores hjerte" - Kom med indenfor i Joannahuset
Bæredygtighed
Claus Meyer
Nyheder
Ramadanrouladen er tilbage
Meyers Bageri
Højtider
Råvarer
Nyheder
Familien Langagergaard spiste efter Almanak i et år
Bæredygtighed
Produkter
Opskrifter
Nyheder
1 suppe 3 toppings
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Nyheder
Det grønne råd
Bæredygtighed
Råvarer
Nyheder
Grønne genveje
Produkter
Opskrifter
Efterår
Mad på arbejde
Fem Meyers kantiner certificeret med Svanemærket
Nyheder
Dronningen besøgte frugtplantager på Lilleø og blev budt på kagebord af sæsonens frugter
Claus Meyer
Efterår
Oplevelser
Nyheder
Nyt samarbejde: Meyers kommer på hylderne i Menys 112 butikker
Produkter
Råvarer
Nyheder
Nyt, gratis opskriftshæfte med grønne livretter
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Nyheder
Gode tips til en suppe, der giver varmen
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
Sensommerens søde tomater
Opskrifter
Sommer
Nyheder
Løgismose og Meyers slår sig sammen
Claus Meyer
Nyheder
Formidabel forplejning til din fodboldfest derhjemme
Produkter
Oplevelser
Sommer
Råvarer
Forunderlige, vidunderlige løg
Opskrifter
Sommer
Nyheder
Siden 2016 har Meyers kokkereret og skabt events i og omkring restauranterne på Det Kongelige Teaters scener i København. Nu takker Meyers dog af.
Restauranter
Råvarer
Græskar
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Vinter
Nyheder
En ramadankage til København: Samtale mellem Isam B og Claus Meyer
Meyers Bageri
Bagning
Højtider
Råvarer
Majs
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Nyheder
Claus Meyer har modtaget ’The Order of Agricultural Merit’ ved en ceremoni på Den Franske Ambassade
Bæredygtighed
Claus Meyer
Råvarer
Historien om hasselnødden
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Vinter
Nyheder
Vores nye marmelader
Bagning
Produkter
Opskrifter
Højtider
Reduced
Nyheder
Bæredygtighed
Råvarer
Nyheder
Genbrugsbakker og flere bælgfrugter
Bæredygtighed
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Mac.Ferments
Nyheder
Bæredygtighed
Højtider
Nyheder
Løgismose-overskud skal omsættes til ekspansion, og et enklere og styrket Meyers skal vokse
Råvarer
Nabo Farm
Nyheder
Bæredygtighed
Højtider
Nyheder
Fasangården er nomineret til Byens Bedste Restaurant. Stem, og hjælp os med at vinde.
Restauranter
Råvarer
Beyond Coffee
Nyheder
Bæredygtighed
Højtider
Råvarer
Gå amok i rabarber!
Bagning
Opskrifter
Sommer
Nyheder
Bloom og Meyers forædler Frederiksbergs nedfaldsæbler om til gylden cider
Bæredygtighed
Efterår
Råvarer
Råvarer
Lær fra den bedste: tæt på det grønne køkken med Bo Frederiksen
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
5 nemme livretter, som hele familien vil holde af
Opskrifter
Nyheder
FodboldtrøjeFredag
Nyheder
Meyers Madhus skal rådgive køkkenmedarbejderne i København Kommune i klimavenlig mad
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Drop idéen om 'kød med tilbehør'
Bæredygtighed
Opskrifter
Nyheder
Almanak udgives i jubilæumsudgave
Bagning
Produkter
Claus Meyer
Råvarer
Vi elsker chokolade!
Bagning
Opskrifter
Nyheder
Et tilbageblik på 2020
Opskrifter
Put sommeren på glas
Bæredygtighed
Efterår
Vinter
Nyheder
Børneøvelser
Råvarer
Brug sommerens eksotiske stikkelsbær
Nyheder
Din smutvej til store, grønne smagsoplevelser skabt med sous vide teknik
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
Brug de vidunderlige danske blommer
Opskrifter
Efterår
Sommer
Nyheder
7 ting, der får det bedste ud af corona-restløsheden
Bagning
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
10 tips til at spise mere bæredygtigt i hverdagen
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
5 grønne livretter, du kan lave på under 30 minutter
Bæredygtighed
Opskrifter
Mad på arbejde
Julefrokost i Meyers kantiner
Nyheder
Mad på arbejde
Råvarer
En grøn start
Nyheder
Bæredygtighed
Opskrifter
Nyheder
Seneste nyt i forbindelse med COVID-19
Nyheder
Støt New Yorks belastede bydel Brownsville
Claus Meyer
Råvarer
Stenbideren og dens unikke rogn
Forår
Opskrifter
Sommer
Nyheder
Meyers åbner traktørsted i den historiske Fasangården i Frederiksberg Have
Restauranter
Råvarer
Det store morgenbord
Bagning
Produkter
Opskrifter
Nyheder
I dag genåbner vores restauranter
Restauranter
Råvarer
Det nordiske Køkkenmanifest
Bæredygtighed
Claus Meyer
Opskrifter
Nyheder
Knud Romers tale til ungdommen
Nyheder
Frederikke Legaard x Meyers Bageri
Meyers Bageri
Bagning
Opskrifter
Råvarer
Udforsk indmad
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Nyheder
Kampen om Nordsjælland
Claus Meyer
Oplevelser
Sommer
Råvarer
Dét kan du opleve og spise i april
Forår
Bæredygtighed
Opskrifter
Nyheder
Meyers vil gøre sommermenuen grønnere med nye grillpølser
Bæredygtighed
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Giv dig i kast med kål på nye måder: kongen af vinterkøkkenet
Opskrifter
Efterår
Vinter
Nyheder
Claus Meyer udnævnes til adjungeret professor ved DTU
Claus Meyer
Mad på arbejde
Den grønne fremtid er ankommet
Bæredygtighed
Nyheder
Herningsholmskolen smager på matematik, dansk og grøn mad med Meyers
Bæredygtighed
Råvarer
Råvarer
5 klassiske livretter, vi har gjort grønne
Bæredygtighed
Produkter
Opskrifter
Mad på arbejde
50% mindre kød - 100% brugertilfredshed
Bæredygtighed
Nyheder
Nu kan du få kaffe fra Coffee Collective i Meyers Bagerier og Deli
Meyers Bageri
Råvarer
Råvarer
Tæt på fermentering
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Mad på arbejde
Årets Leder: Om tillid, tryghed og værdien af fejltrin
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i august
Bæredygtighed
Opskrifter
Sommer
Mad på arbejde
Lancering af Meyers Frokostportal
Nyheder
Nyheder
Mad for livet
Råvarer
Alt godt fra havet - fisk og skaldyr
Bæredygtighed
Opskrifter
Mad på arbejde
Meyers udvider kampen mod madspild med kampen mod plastikspild
Bæredygtighed
Nyheder
’Madskolen’ åbner døren til arbejdsmarkedet
Nyheder
Årets fastelavnsboller er landet i vores bagerier
Meyers Bageri
Forår
Bagning
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i september
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Mad på arbejde
Fra kompost til klimamad: Nyt samarbejde forvandler skæve overskudsgrøntsager til frokost i kantinen
Bæredygtighed
Mad på arbejde
Sådan redder vi 1300 kg pærer
Bæredygtighed
Råvarer
Nyheder
Rygeost 20%
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Oplevelser
Mød os i sommerferien
Meyers Madhus
Bagning
Sommer
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i juni
Bæredygtighed
Opskrifter
Sommer
Mad på arbejde
Meyers Køkken i ekspansion: Massive Catering skal styrke frokosttilbud til virksomheder
Nyheder
Nyheder
Meyers skal skabe nye madoplevelser i Cinemateket
Restauranter
Oplevelser
Food Festival Århus 2022
Bæredygtighed
Sommer
Råvarer
Mad på arbejde
Meyers Kantiner støtter bæredygtigt fiskeri
Nyheder
Bæredygtighed
Nyheder
Meyers åbner restaurant H.C. i Hotel Odeon
Restauranter
Oplevelser
Jul på Fasangården
Restauranter
Oplevelser
Jul og nytår
Vinter
Mad på arbejde
Danske Rambøll vil reducere CO2-udledningen i kantinen med 25%
Nyheder
Bæredygtighed
Råvarer
Inspiration til frokosten på hjemmekontoret
Opskrifter
Mad på arbejde
Nyheder
Meyers rykker ind i Tårner på Christiansborg
Restauranter
Mad på arbejde
Spis sæsonens råvarer i februar
Bæredygtighed
Opskrifter
Mad på arbejde
Vinter
Oplevelser
Kom til julefrokost - og middage i vores restauranter
Restauranter
Jul og nytår
Vinter
Nyheder
Ny kogebog: Meyers når du flytter hjemmefra
Meyers Madhus
Produkter
Opskrifter
Mad på arbejde
Bæredygtighed i Meyers Kantiner
Bæredygtighed
Råvarer
Tæt på det grønne køkken med Jonas Boelt
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Nyheder
Jubilæum i Meyers Madhus
Meyers Madhus
Mad på arbejde
Velkommen til ny webshop
Nyheder
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i november
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Mad på arbejde
Meyers Kantiner vinder Berlingske Medias kantine
Nyheder
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i juli
Bæredygtighed
Opskrifter
Sommer
Oplevelser
Opskrifthæfte for børn
Meyers Madhus
Opskrifter
Mad på arbejde
Digital omstilling: Ny convenience-app skal inspirere og forkæle vores gæster
Nyheder
Opskrifter
Oplevelser
Nyheder
Meyers Brød og Kager i Coop
Bagning
Produkter
Råvarer
Oplevelser
Efterårsferie: Svampejagt, opskrifter og projekter
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Nyheder
Ny administrerende direktør
Mad på arbejde
Meyers kantine ved Rambøll i Esbjerg nomineret til Kantineprisen 2022
Nyheder
Mad på arbejde
NYHED: ‘MEYERS FROKOSTPORTAL’ - ET NYT DIGITALT FROKOSTUNIVERS
Nyheder
Opskrifter
Oplevelser
Oplevelser
Når bæredygtighedsfestivalen Tomorrow ser dagens lys i Valbyparken d. 3. og 4. september, skal mad og måltider på dagsordenen
Meyers Madhus
Nyheder
Efterår
Nyheder
Bagværk på frost i Coop - Forbagt og ovnklar wienerbrød
Bagning
Produkter
Råvarer
Mere end bare suppe: ”Det handler om at udforske vores rødder. Både som vietnamesere og danskere”
Nyheder
Bæredygtighed
Opskrifter
Nyheder
Gør din jul og nytårsfest ekstra særlig
Jul og nytår
Oplevelser
Det er ganske vist: Nu åbner spiseriet DEILIG for aftenservering i det nye H.C. Andersens Hus
Restauranter
Nyheder
Jul og nytår
Grønne salater til julebordet
Bæredygtighed
Opskrifter
Højtider
Jul og nytår
Vinter
Mad på arbejde
Meyers Kantiner tildelt ISO 14001-certifikat i Miljøledelse
Nyheder
Bæredygtighed
Jul og nytår
Juleåbningstider 2022
Restauranter
Meyers Bageri
Højtider
Vinter
Mad på arbejde
Meyers vinder driften af forplejningsløsning for KPMG og Nordea ved Frederiks Plads i Aarhus
Nyheder
Oplevelser
Dagbog fra Madens Folkemøde - dag 1
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Sommer
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i oktober
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Jul og nytår
Claus Meyer og Bo Frederiksen besøger Aftenshowets julestue
Bæredygtighed
Opskrifter
Højtider
Jul og nytår
Vinter
Oplevelser
NYHED! SULT præsenterer aftenbuffet
Restauranter
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i december
Bæredygtighed
Opskrifter
Jul og nytår
Vinter
Bagning
Bagning af dit surdejsbrød
Opskrifter
Surdej
Råvarer
Mad på arbejde
1 år efter første lockdown: Sådan har Corona været med til at forme fremtidens kantine
Nyheder
Jul og nytår
5 tips til en velsmagende nytårsmiddag
Opskrifter
Højtider
Vinter
Nyheder
”Verdens Bedste Skovtur” vender tilbage med mad, sommeraktiviteter og lokalradio
Meyers Madhus
Oplevelser
Sommer
Råvarer
Sådan undgår vi Corona-madspild: Tusindvis af strandede østers forvandles til ren velsmag
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Bagning
Hvilket korn og mel skal jeg bruge?
Meyers Madhus
Surdej
Råvarer
Bæredygtighed
Grøn julefrokost
Opskrifter
Højtider
Jul og nytår
Nyheder
Nu åbner den historiske Fasangården
Restauranter
Oplevelser
Råvarer
Veje og genveje til grøn umami
Nyheder
Tilvalg til nytårsmenuen 2022
Bagning
MEYERS BAGERI PÅ GAMMEL KONGEVEJ INVITERER TIL ÅBNINGSFEST OG INTRODUCERER ØKOLOGISKE SURDEJSPIZZAER OG NYT VINØST NABOSKAB
Oplevelser
Oplevelser
På gensyn til Madens Folkemøde
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Sommer
Oplevelser
Aktiviteter i efterårsferien: Picnic, petanque og presning af æblemost
Restauranter
Efterår
Råvarer
Hotdogs i alle afskygninger
Produkter
Opskrifter
Sommer
Nyheder
Nye datoer for madkurser i 2022
Meyers Madhus
Mad på arbejde
Ny tendens: Firmafrokosten rykker ind på hjemmekontoret
Nyheder
Bagning
Videoguide til surdejsskolen
Opskrifter
Surdej
Råvarer
Mad på arbejde
Maden i kantinen skal både forandre og forene
Nyheder
Bæredygtighed
Tips til børnenes nytårsfest
Opskrifter
Højtider
Vinter
Oplevelser
Lille Meyer forårs pop-up i Frederiksberg Have
Restauranter
Meyers Madhus
Forår
Råvarer
To sider af samme smag - 5 livretter i en grøn og en klassisk version
Opskrifter
Nyheder
Nyhed i Meyers Madhus: Bagekursus Vol. 3
Meyers Madhus
Bagning
Mad på arbejde
Honning fra Livø i Meyers Kantiner
Nyheder
Bæredygtighed
Råvarer
Jul og nytår
Grønne retter og tilbehør til julebordet
Bæredygtighed
Opskrifter
Højtider
Oplevelser
Meyers står i spidsen for mangfoldige smagsoplevelser på ’SYD FOR SOLEN’
Meyers Madhus
Nyheder
Sommer
Nyheder
Kulinarisk fritidsordning - nye hold til efteråret
Meyers Madhus
Bagning
Meyers surdejsskole
Meyers Madhus
Opskrifter
Råvarer
Mad på arbejde
Hahnemanns Køkkens kantiner får nyt hjem hos Meyers
Nyheder
Oplevelser
MØD ISIDORA DIAZ – underviser i Meyers Madhus
Meyers Madhus
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
Inspiration til nem hverdagsmad med få gode råvarer
Bæredygtighed
Opskrifter
Nyheder
Q&A om De officielle kostråd
Bæredygtighed
Jul og nytår
Besøg vores julemarkeder i december
Restauranter
Oplevelser
Vinter
Mad på arbejde
Kystnært fiskeri i Meyers Kantiner
Nyheder
Bæredygtighed
Nyheder
Ny kogebog: Grønne proteiner
Bæredygtighed
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Månedens råvarer: Asparges
Forår
Bæredygtighed
Opskrifter
Jul og nytår
Sådan fylder du kagedåserne med julens kageklassikere
Bagning
Opskrifter
Højtider
Mad på arbejde
Okser fra Livø i Meyers Kantiner
Nyheder
Bæredygtighed
Råvarer
Oplevelser
Fasangården åbner sommer-pop-up på havnen i Lynæs
Restauranter
Nyheder
Sommer
Nyheder
Danmark redder maden - en aktion mod madspild
Bæredygtighed
Efterår
Råvarer
Råvarer
Guide: Krydderurter
Forår
Opskrifter
Sommer
Jul og nytår
Julens traditioner
Bagning
Opskrifter
Højtider
Mad på arbejde
Meyers Kantiner vinder Kantineprisen 2017
Nyheder
Bagning
Surdejsplan for Gisslebergabrødet
Opskrifter
Surdej
Råvarer
Jul og nytår
Tilvalg til årets julemiddag
Produkter
Højtider
Vinter
Nyheder
Nu er vi medlem af 'Landsorten'
Bæredygtighed
Råvarer
Bagning
Kanelbollens dag
Meyers Bageri
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
FORÅR: Råvarer du kan finde i naturen
Forår
Opskrifter
Sommer
Jul og nytår
Tilvalg til årets julefrokost
Produkter
Højtider
Vinter
Mad på arbejde
Deloitte vælger Meyers til at drive kantiner, mødecenter og cafe
Nyheder
Nyheder
Klimamål for Meyers 2021
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Bagning
Guide til fuldkornsbrød
Meyers Madhus
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
Tips til at minimere madspild
Bæredygtighed
Opskrifter
Oplevelser
Nu åbner vores to drivhusrestauranter
Restauranter
Bagning
Guide: Surdej for begyndere
Opskrifter
Surdej
Råvarer
Råvarer
Pluk smagen af sommer
Bagning
Opskrifter
Sommer
Jul og nytår
Julesortiment 2022
Produkter
Højtider
Vinter
Højtider
Tilvalg til Mortensaften
Produkter
Højtider
Vinter
Mad på arbejde
Meyers Kantiner skaber fremtidens madoplevelse i BLOX
Restauranter
Nyheder
Bæredygtighed
Nyheder
Mød Nico Danielsen - vores køkkenchef i Meyers Madhus
Meyers Madhus
Opskrifter
Råvarer
Nyheder
Meyers sat sig for at blive Nordens første store, B Corp-certificerede fødevarevirksomhed
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Bagning
De 10 glutenfri bagebud
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
Gode tips til din simreret
Opskrifter
Efterår
Vinter
Jul og nytår
Vores allesammens juletraditioner
Bagning
Højtider
Vinter
Mad på arbejde
Meyers Kantiner er nomineret til årets dyreven
Nyheder
Bæredygtighed
Nyheder
Bæredygtig convenience: Meyers er klar med grønne ’limited edition’-retter i genbrugsbakker
Bæredygtighed
Produkter
Bagning
Glutenfri bagning: Bland dig i smagen
Opskrifter
Råvarer
Oplevelser
Giv et gavekort
Meyers Madhus
Bagning
Produkter
Højtider
Jul og nytår
Juledagene
Bagning
Opskrifter
Højtider
Mad på arbejde
Meyers Kantiner nomineret til kantineprisen 2018
Nyheder
Oplevelser
Mød Kala Sung - kvinden bag vores koreanske madkursus
Meyers Madhus
Opskrifter
Råvarer
Højtider
Mors Dag: sådan forkæler du kvinden i dit liv
Forår
Bagning
Opskrifter
Nyheder
Danmarks Nationale Madspildsdag
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Bagning
Glutenfri bagning
Meyers Madhus
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
Hyldeblomst i sæson
Bagning
Opskrifter
Sommer
Jul og nytår
Vinen til dine festmenuer
Produkter
Højtider
Vinter
Højtider
Mortensaften nærmer sig..
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Mad på arbejde
Meyers åbner Rådhuskælderen
Nyheder
Oplevelser
Mød Emil Nakahara - manden bag vores nye japanske madkursus
Meyers Madhus
Opskrifter
Råvarer
Nyheder
De nye kostråd 2021
Bæredygtighed
Råvarer
Bagning
Sådan får du saftigt glutenfrit brød
Meyers Madhus
Opskrifter
Råvarer
Jul og nytår
Kokketips til julens klassikere: Kødet
Bagning
Opskrifter
Højtider
Mad på arbejde
Meyers Kantiner åbner kontor i Aarhus
Nyheder
Bagning
Guide til at bage Meyers Ølandshvedebrød
Opskrifter
Surdej
Råvarer
Råvarer
Kend dine bælgfrugter
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Højtider
Vinderhistorie
Jul og nytår
Kokketips til julens klassikere: Sovsen og tilbehøret
Opskrifter
Højtider
Vinter
Oplevelser
Mød os til kulturnatten
Restauranter
Meyers Madhus
Efterår
Mad på arbejde
Den nye nordiske kost: når sundhed møder velsmag
Bæredygtighed
Råvarer
Bagning
De 10 bagebud
Bæredygtighed
Surdej
Råvarer
Råvarer
Bliv klog på bælgfrugter
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Jul og nytår
Alt hvad du har brug for til juleaften
Opskrifter
Højtider
Vinter
Oplevelser
Frivillig på festival med Meyers
Meyers Madhus
Nyheder
Sommer
Højtider
Inspiration til valentinesmiddagen derhjemme
Bagning
Opskrifter
Vinter
Nyheder
Klimavenlig opskriftdatabase til Københavns kommune
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Bagning
Gisslebergabroed
Opskrifter
Surdej
Råvarer
Mad på arbejde
Sådan spilder du mindre - 10 gode råd fra vores 400 gastronomer
Bæredygtighed
Råvarer
Velsmagende grøn mad
Bæredygtighed
Bagning
Fuldkornets dag - hvad er fuldkorn?
Bæredygtighed
Opskrifter
Mad på arbejde
Råvarer
Jul og nytår
Dagene op til jul
Bagning
Opskrifter
Højtider
Nyheder
Økologiske Landmænd
Bæredygtighed
Råvarer
Oplevelser
Sydhavsøernes frugtfestival
Meyers Madhus
Claus Meyer
Sommer
Mad på arbejde
Meyers skal drive ny økologisk kantine for over 1.000 medarbejdere
Nyheder
Højtider
Claus Meyers kærlighedsfortælling
Nyheder
Claus Meyer
Råvarer
Månedens råvare Jordbær
Bagning
Opskrifter
Sommer
Nyheder
Ordnede forhold
Jul og nytår
Sådan bruger du dine julerester
Bæredygtighed
Opskrifter
Højtider
Mad på arbejde
Få meget mere økologi - uden det koster ekstra
Bæredygtighed
Jul og nytår
Madsnak - spørg om julens mad- og bageprojekter
Meyers Madhus
Højtider
Vinter
Mad på arbejde
Meyers Kantiner er nomineret til Kantineprisen 2019
Nyheder
Oplevelser
Meyers og Cinemateket lancerer pop-up-drive-in-bio i Københavns Nordhavn
Restauranter
Sommer
Nyheder
Mad og fællesskab skal give udsatte unge en ny vej i livet
Bagning
Lune hveder til store bededag
Opskrifter
Højtider
Råvarer
Råvarer
Økologi
Meyers Bageri
Bagning
Bæredygtighed
Nyheder
Mød os
Meyers Madhus
Jul og nytår
Online lågekalender med juleopskrifter
Opskrifter
Højtider
Vinter
Mad på arbejde
Lær at bruge de smagfulde rester
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Oplevelser
Copenhagen cooking
Sommer