Tilbage

Fasangården er nomineret til Byens Bedste Restaurant. Stem, og hjælp os med at vinde

For 20. gang kårer Berlingske og AOK Byens Bedste steder, initiativer, og kulturperler i København. Vinderen findes ved hjælp af en specialjury OG en åben afstemning, så vi håber, at du vil hjælpe os med at flyve til tops i restaurantkategorien. Du kan stemme på Byens Bedste 2021 helt frem til d. 20. august kl. 12.

Uanset hvad, føler vi os dog allerede som vindere blot ved at være nomineret side om side med fantastiske spisesteder og branchekollegaer som Alchemist, Noma, Sushi Anaba og Connection by Alan Bates.

Om baggrunden for nomineringen skriver Berlingskes mad- og vinredaktør, Søren Frank:

Med Fasangården har byen fået endnu en gastro-attraktion. Gården, som ligger i Frederiksberg Have og er fra sidst i 1600-tallet var oprindeligt Kongens fasaneri, men har siden været anvendt som blandt andet gæstgiveri. Bygningen er nu blevet smukt og nænsomt restaureret og drives som restaurant af Meyers, der har indsat Anika Madsen som køkkenchef og medejer. Madsens sikre køkken blander elementer fra diverse verdenshjørner med lette, nynordiske retter, en klassisk fransk grundtone og flere nik til Fasangårdens historik og placering

Selvsamme Søren Frank kvitterede med 5 stjerner og ordene ” Umamidronningen tryller i Frederiksberg Have”, da han besøgte Fasangården tilbage i oktober 2020. Du kan læse hele anmeldelsen her: bit.ly/FasangaardenAnmeldelse 

Fasangården i billeder