EM-kassen til sommerens fodboldfester

Uanset om du er dedikeret fodboldfan og kan underholde i timevis om stjernestunder fra grønsværen og får tårer i øjnene over Preben Elkjærs sejr over den russiske bjørn på Grundlovsdag i 1985, eller du ikke ved meget andet, end at bolden er rund, så kommer vi ikke uden om, at det er en kæmpe triumf, at Danmark for første gang er blevet valgt som et af værtslandene ved en EM-slutrunde. Vi giver bolden op til en vaskeægte EM-fest med formidabel forplejning af både den salte og flydende slags!

Formidabel flæskesteg til fodboldfesten

Fodboldentusiast eller ej; de fleste af os kan nok blive enige om, at der skal bold på storskærmen i juni, når hele Danmark mødes til den ultimative folkefest og giver de danske foldbolddrenge den største opbakning, når de tørner sammen med Finland, Belgien og Rusland.

Vi vil gerne gøres vores til, at du kan stable en fænomenal EM-fest på benene derhjemme – også på den gastronomiske banehalvdel. For udover de rød-hvide-trøjer, klaphatten og de høje jubelråb, skal forplejningen selvfølgelig være i orden, når den nationale stolthed skal forsvares. Her melder vores EM-kasse sig på banen med det komplette grej af gode sager både til ganen og gaflen til din fodboldaften med vennerne!

Hvis du bænker den højstemte flok og kridter banen op til en fodboldoplevelse i særklasse.

 

 • Leveret lige til døren - lige inden kampstart

  EM-kassen

  Flæskestegssandwich og veggie-burger

  Glæd jer til saftig flæskestegssandwich, komplet med frilandsgris, sprød svær, friske æbler, hjemmelavet rødkål og sennepsdressing eller en juicy vegetarburger i ølandshvedebolle med sprød bøf af ærter, svampe og krydderurter sammen med rå grøntsager, pesto, milde løg, spicy æblekompot og hjemmelavet mayo.
  Til de små munde sørger vi for en flæskestegssandwich i mini-format, så ungerne også kan være med til fodboldfest.

  Bestil

De sprøde snacks og den kolde øl

Til at skylle ned er vores egen økologiske pilsner oplagt til formålet, og sprøde Karl Johan-chips og vores hjemmelavede nøddeblanding er den perfekte snack, når stemningen stiger og målene går ind. Alle tre ting er også en del af indholdet i EM-kassen.

Du kan bestille vores EM-kasse forud for hver kamp, som Danmark skal spille, og vi leverer lige til din dør!
Sammen med resten af Danmark kan vi næsten ikke vente til kampstart og fællesskål! 

Meyer-bajer

Vi har brygget vores helt egen 'Bajer' i samarbejde med TOØL.
Hastværk er lastværk. Den her økologiske bajer har fået rigeligt tid til at udvikle en sprød og kompleks smag, der hylder alt det bedste ved en pilsner. Vores brygger-venner fra TOØL har sørget for, at den lange gæring i tanken giver ekstra smag for skillingen og en frisk øl, der kan nydes til enhver anledning. Skål for dig og Lille Meyer i vores helt egen bajer.

 

Fakta

- Pris: 185 pr. kuvert​

- Minimum 4 kuverter ​

- Levering til hele Danmark

- Kassen kan bestilles forud for Danmarks tre indledende kampe: 12., 17. og 21. juni​

- Bestillingsdeadlines: ​
- Lørdag d. 12: tirsdag d. 8. juni kl. 16.00​
- Torsdag d. 17: søndag d. 13. juni kl. 24.00​
- Mandag d. 21: fredag d. 18. juni kl. 12.00​

- Afhentning i Lyngby og på Deli ​
- Lørdag d. 12/6 kl. 10-16​
- Torsdag d. 17 og mandag d. 21 kl. 10-18​

 • Vær med i konkurrencen

  Vind EM-kassen til dig og vennerne

  Svar på spørgsmålene og vær med

  Nu har du chancen for at vinde EM-kassen fuld af flæskestegssandwich, juicy veggieburger, snacks og kolde øl, hvis du kan svare på, hvilken sød dessert de danske herrer vil få serveret på Rådhuset, skulle de ende med at vinde guld til EM.

  Vi trækker lod blandt alle rigtige svar inden hver kamp og giver vinderen direkte besked over mail. Du deltager automatisk i alle lodtrækninger.

  Vær med