Seneste nyt i forbindelse med COVID-19

Vi støtter naturligvis regeringens udmelding om at tage fælles ansvar for at minimere smittefare. Allerede nu har vi foretaget forskellige tiltag, der berører dagligdagen i vores forretninger.

For overblikkets skyld har vi her på siden samlet al nødvendig information om, hvordan vores forskellige forretninger og restauranter forholder sig.
Du kan også finde kontaktinformationer for de enkelte lokationer. Vi tager situationen meget alvorligt og følger løbende med i udviklingen, så vi kan sikre jer og vores medarbejdere bedst muligt.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller øvrige henvendelser.

Husk fortsat at være opmærksom og vise hensyn overfor andre, så vi i fællesskab kan bremse spredningen af virus.

Vi følger Sundheds- og Fødevarestyrelsens anbefalinger og holder os løbende opdateret. Det er i øvrigt vigtigt for os at understrege, at COVID-19 ikke smitter via fødevarer, og at det også er usandsynligt, at man bliver smittet med COVID-19 ved at røre ved fødevareemballage.

> Læs Sundhedsstyrelsens anbefalinger her

Vi opdaterer siden løbende.

Kontakt os

Se kontaktoplysninger for vores forskellige forretninger nedenfor. Uden for normal telefontid hos vores forretninger, kan der skrives til kommunikation@meyers.dk.

Meyers Køkken (festcatering):

Vi har sadlet om i vores cateringkøkken for at give en hjælpende hånd med aftensmaden i en tid, hvor hverdagen er sat ud af spil. Derfor tilbyder vi nu måltidskasser med færdigtilberedt aftensmad til tre af ugens dage. Til weekenden tilbyder vi en lidt mere eksklusiv to- eller tre-retters menu. Desuden har vi stadig vores påskemenu på hylden. Alle vores kokke og ansatte i køkkenet har fået skærpede påbud om hygiejne og renlighed, men da COVID-19 ikke smitter via fødevarer, vurderer vi det på nuværende tidspunkt forsvarligt at fortsætte produktionen i vores køkkener.

Skulle du have bestilt mad til en begivenhed i den nærmeste fremtid og har spørgsmål eller behov for at aflyse din bestilling, kan du henvende dig via nedenstående kontaktinformationer.

 • Kontakt:
  • Mail: post@meyers.dk
  • Telefon: 39186900 (kl. 9-17)

Meyers Frokostkøkken:

Grundet øget forespørgsler på andre frokostløsninger end den ”normale” frokostbuffet, tilbyder vi alle vores frokostkunder muligheden for at konvertere den almindelige frokostbuffet til en 'Grab and Go-løsning' med portionspakkede sandwich og salater.

Disse kan bestilles minimum 48 timer i forvejen ved at kontakte os. Ved fuldstændig afmelding af frokosten, skal vi vide det syv kalenderdage i forvejen.

Meyers Bageri:

Vores fire bagerier er åbent som normal efter vanlige åbningstider lige så længe, vi vurderer det forsvarligt. Vi vedbliver med at have et øget fokus på hygiejne og rengøring.

Vores personale er ikke i direkte berøring med vores produkter, og vi har altid rene hænder når vi rører ved emballager.

Vi vil gerne sikre, at vi stadig kan holde åbent og forsyne dig med brød, kager, kaffe mm. For at vi kan gøre det i et fortsat sikkert miljø, så håber vi, at I vil bakke op om følgende tiltag:

• Jægersborggade og Store Kongensgade max. 3 gæster i butikken ad gangen. Vent venligst udenfor
• Amagerbrogade og Classensgade max. 8 gæster i butikken ad gangen. Vent venligst udenfor
• Kontantløs betaling. Vi modtager kort og mobilepay
• Vi har håndsprit til vores kunder, som vi beder jer benytte
• Vi benytter kun engangsemballage. Dvs. Vi serverer kun kaffe og brød i engangsemballage, vi modtager ikke din private kaffekop eller surdejsbeholder, men vi bruger egen engangsemballage.

 • Kontakt:
  • Mail: kontakt-bageri@meyers.dk
  • Telefon:
   • Amagerbrogade: 61999009
   • Jægersborggade: 25101134
   • Classensgade: 22723636
   • Store Kongensgade: 25107579

Meyers Deli:

Vi tager alle de nødvendige forholdsregler for at sikre vores gæster og ansattes sikkerhed og sundhed. ⁣

Man kan derfor ikke længere sidde og spise i vores restaurant, men vi holder fortsat fuldt gang i køkkenet og bageriet, hvor du kan hente dine favorit-retter, friskbagte brød og kager, delikatesser og yndlingskaffe som take away. ⁣

Du kan også få det meste leveret til døren via Wolt.dk. ⁣

Vi følger løbende med i udviklingen for at tage alle nødvendige forholdsregler, der sikrer vores gæster og ansattes sikkerhed, herunder hyppig rengøring og hygiejne. Vi gør opmærksom på, at alle planlagte arrangementer de næste to uger er aflyst, inklusiv Samtalekøkken 29. marts. 

Meyers Madhus (madkurser og teambuilding):

Vi følger nøje udviklingen i forbindelse med Covid-19 - både regeringens udmeldelser og sundhedsmyndighedernes anbefalinger. De nuværende omstændigheder gør, at alle madkurser og teambuildings er sat på pause indtil mandag d. 14. april - eller indtil andet meldes ud. Vi gør vores absolut bedste for at nå ud til hver og en det kommer til at berøre, ligesom vi vil gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe jer med at finde en ny kursusplads på et senere tidspunkt, eller en anden dato for teambuilding sammen med kollegaerne.

 • Kontakt:
  • Mailmadhus@meyers.dk
  • Tlf: +45 35 36 38 37

 Meyers Venues:

Vi har besluttet at følge myndighedernes anbefaling og lukke samtlige af vores restauranter; foreløbig indtil 27. marts. Vi gør opmærksom på, at alle planlagte events og arrangementer de næste to uger er aflyst. 

Det vil sige:

- Restaurant- og Café Ofelia i Skuespilhuset: Lukket
Mail: ofelia@meyers.dk // Telefon: 88 24 73 34

- Meyers i Tårnet på Christiansborg: Lukket
Mail: taarnet@meyers.dk //Telefon: 28 10 14 02

- Meyers i Operaen: Lukket
Mail: operaen@meyers.dk // Telefon: 88 24 73 35

- Café August B i Det Kongelige Teater: Lukket
Mail: augustb@meyers.dk // Telefon: 88 24 73 36

- SULT i Cinemateket: Lukket
Mail: sult-rest@meyers.dk //
Telefon: 33 74 34 17

- H.C by Meyers på Hotel Odeon: Lukket
Telefon: 65 42 05 00

- Enigma på Trianglen: lukket

Meyers Kantiner

Alle henvendelser kan rettes til driftsdirektør Liselotte Lybæk: LILY@meyers.dk // 25 10 27 78 eller kommerciel direktør Adam Usman: ADUS@meyers.dk //41 53 20 93.