DR Koncerthuset relancerer restaurant sammen med Meyers

Siden åbningen i 2009 har DR Koncerthuset markeret sig som et af Europas førende, og nu indgår koncerthuset et nyt partnerskab med Meyers med ambitionen om at skabe den fuldendte kulturoplevelse. Til februar 2024 åbner DR Koncerthuset således restaurant KLANG, der både har en moderne nordisk profil og trækker tråde til Claus Meyers tv-debut på DR.

DR Koncerthuset kan i år fejre 15-års jubilæum, og i disse dage lanceres den nye koncertsæson for alle husets kor og orkestre. Samtidig med det nye sæsonprogram kan DR Koncerthuset åbne dørene til en helt ny restaurant i samarbejde med Meyers:

”Gennem de seneste år har vi ønsket at opgradere DR Koncerthusets restaurant, så vi for alvor kan tilbyde en oplevelse, der stimulerer alle sanser. Hos Meyers har vi fundet en partner, hvor kvalitet og smag virkelig kan spille sammen med vores kulturprogram og på den måde løfte den samlede oplevelse for gæsterne”, fortæller kommerciel chef i DR Koncerthuset, Casper Remmer Jeppesen.

Restauranten relanceres med det nye navn ’KLANG’, og gæster i Koncerthuset kan fremover både nyde sæsonnære menuer før koncerterne og petit fours og ost efter. Og selvom partnerskabet er nyt, er der en særlig historik i makkerskabet mellem madvirksomheden og Danmarks nationale public service-selskab:

”Claus Meyer kickstartede som bekendt sin karriere som vært for Meyers Køkken på DR i 1990’erne, og gennem otte år underviste han danskerne i alt fra at sætte pris på lokale råvarer og spise efter sæson til at kende forskel på blommesorter og at udbene fasaner. Derfor er vi selvfølgelig glade for, at det folkene fra Meyers, der overtager restauranten, og på den måde fører vores fælles historie og værdier videre til DR Koncerthuset”, siger Casper Remmer Jeppesen.

Hos Meyers har vi fundet en partner, hvor kvalitet og smag virkelig kan spille sammen med vores kulturprogram og på den måde løfte den samlede oplevelse for gæsterne.

Casper Remmer Jeppesen, chef i DR Koncerthuset

Et nordisk køkken, der spiller på alle tangenter

Den gastronomiske profil for Restaurant KLANG tager afsæt i Meyers’ velkendte univers, der gennem mere end 30 år har sat fokus på smag, kvalitet og lokale råvarer i sæson:

”Konceptet for restaurant KLANG er moderne nordisk: Gæsterne skal kunne fornemme årstider og breddegrad på tallerknerne, så den klassiske forårsmenu eksempelvis kan byde på kulmule med fermenterede asparges, mens den vegetariske vintermenu kan byde på terrine af svampe med kastanjer og røget pastinak”, fortæller Marie Egede, der er direktør for Meyers restauranter og events.

Udover klassiske menuer, vil restauranten også byde på snacks, småretter, ost og petit fours, så der er smagsoplevelser til både før og efter koncerten. Derudover påtager Meyers og KLANG sig også værtskabet, når der skal skabes menuer og madkoncepter til særlige begivenheder i DR Koncerthuset:

”Vi glæder os til at skræddersy maden til alle de enestående events, som DR Koncerthuset byder på, og drømmer om alt fra at servere kransekage og bisque af danske strandkrabber til Nytårsgalla til at rulle ind med vores foodtruck ”Lille Meyer” med flæskestegssandwich og grønne burgere, når ”DR Big Band elsker Steely Dan” indtager koncertsalen i foråret”, siger Marie Egede og slutter:

”Med så alsidigt et kulturprogram, er der fantastiske muligheder for at skabe overraskende, festlige og velsmagende madoplevelser i DR Koncerthuset, og det ser vi virkelig frem til”.

Fakta

I februar 2024 relancerer DR Koncerthuset sin restaurant sammen med Meyers. Restauranten får navnet KLANG og drives som et partnerskab, hvor maden tilberedes og leveres af Meyers eventkøkken, mens DR Koncerthuset varetager værtskab og driver restauranten.

Den gastronomiske profil for Restaurant KLANG i DR Koncerthuset tager afsæt i Meyers’ velkendte univers, der med Claus Meyer i front gennem mere end 30 år har sat fokus på smag, kvalitet, lokale råvarer, økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed.
Læs mere om Restaurant KLANG: www.drkoncerthuset.dk/dit-besoeg/mad-og-drikke/restaurant

DR Koncerthuset er internationalt anerkendt for sin arkitektur, akustik og kvalitet indenfor kulturoplevelser. I DR Koncerthuset kan man opleve alt fra klassisk musik og jazz med DR’s egne kor og orkestre til verdensstjerner som Nick Cave, danske navne som Guldimund og en bred vifte af talks, tv-shows og comedy. Læs mere om DR Koncerthuset: www.drkoncerthuset.dk