DR Koncerthuset kan i år fejre 15-års jubilæum, og i disse dage lanceres den nye koncertsæson for alle husets kor og orkestre. Samtidig med det nye sæsonprogram kan DR Koncerthuset åbne dørene til en helt ny restaurant i samarbejde med Meyers:
”Gennem de seneste år har vi ønsket at opgradere DR Koncerthusets restaurant, så vi for alvor kan tilbyde en oplevelse, der stimulerer alle sanser. Hos Meyers har vi fundet en partner, hvor kvalitet og smag virkelig kan spille sammen med vores kulturprogram og på den måde løfte den samlede oplevelse for gæsterne”, fortæller kommerciel chef i DR Koncerthuset, Casper Remmer Jeppesen.
Restauranten relanceres med det nye navn ’KLANG’, og gæster i Koncerthuset kan fremover både nyde sæsonnære menuer før koncerterne og petit fours og ost efter. Og selvom partnerskabet er nyt, er der en særlig historik i makkerskabet mellem madvirksomheden og Danmarks nationale public service-selskab:
”Claus Meyer kickstartede som bekendt sin karriere som vært for Meyers Køkken på DR i 1990’erne, og gennem otte år underviste han danskerne i alt fra at sætte pris på lokale råvarer og spise efter sæson til at kende forskel på blommesorter og at udbene fasaner. Derfor er vi selvfølgelig glade for, at det folkene fra Meyers, der overtager restauranten, og på den måde fører vores fælles historie og værdier videre til DR Koncerthuset”, siger Casper Remmer Jeppesen.