Meyers Madsnak

Meyers Madsnak er en gratis servicefunktion, hvor du kan få svar alle dine spørgsmål om madlavning og bagning. Du kan skrive til os hele året rundt, men særligt til jul kan det jo være nødvendigt med et godt køkkenråd - eller to.

Når året lakker mod enden, glæder vi os til at samle familie og venner om nogle af årets vigtigste måltider, men det kan nemt give sved på panden for dem, der skal bringe de gode sager på julebordet.

Derfor er vi klar til at hjælpe dig, så du selvsikkert kan kaste dig over køkkenprojekterne i december.

Mangler du et godt tip, en opskrift eller har du spørgsmål? 

Måske har du ansvaret for juleanden for allerførste gang, måske har du forlagt din småkage-opskrift, eller også har du bare brug for ny inspiration og et saftigt kokketip.

Vi har kokke- og bageeksperter klar ved tasterne, hvis du skriver til madsnak@meyers.dk.

Vores hotline er varm Lillejuleaften

Du kan skrive til vores Madsnak på alle hverdage op til jul i almindelig kontortid. Desuden holder vi ekstraordinært telefonen åben 23. december kl. 10-12 på +45 25 10 27 66, så du kan få gastronomisk førstehjælp, hvis julemaden driller.

Husk at du også kan komme i kontakt med os på vores facebook- eller instagramside

 


Læs mere om julekogebogen?

Du kan læse meget mere om bogen 'Meyers Jul' lige her. Bogen tager over 568 sider og gennem mere end 270 opskrifter denne elskede højtids traditioner, smage og madhåndværk under kærlig behandling. Alt det klassiske fra and, gås og flæskesteg til rødkålen og de brunede kartofler formidles med stor præcision og indlevelse. 

 

Hjælp til julemaden 2023 

Til juleaften 2023 skal maden selvfølgelig sidde lige i skabet. Her på siden finder du alle Meyers gode råd og tips til at få en tyk sovs, saftig and og sprøde flæskesvær. Vi guider dig til alt, hvad man skal bruge til juleaften. Du kan også ringe til vores Madsnak, som også her i julen 2023 sidder klar til at guide dig under julemadsforberedelserne. Ring til Meyers Madsnak helt frem til d. 23. december. Vi giver selvfølgelig og hjælp til dig, der er helt ny i at lave en vegetarisk julemenu.  

Har du tid før jul, kan du også anskaffe dig ‘Meyers Jul’, som er en kogebog med alle julens traditioner og de gamle kokketips. 

 

Julemiddagen eller julefrokosten ud af huset 2023

Har du uden held forsøgt flere år i streg at få tilberedt en perfekt and eller steg, men uden held? Eller vil du prøve noget nyt i år og bestille din julemiddag eller julefrokost ud af huset. Meyers ud af huset kan stå for både julefrokostmenuer og julemiddage. Begge julemenuer kan bestilles i en klassisk og en vegetarisk variant. Vi tilbyder også, at man kan bestille mange forskellige tilvalg, der kan gøre julemaden 2023 ekstra særlig.  

Julefrokosten 2023 kan du bestille til adresser i Nordsjælland, Storkøbenhavn, Aarhus og omegn – som Vejle, Silkeborg, Viborg, Skanderborg og Randers. Julemiddagen leverer vi til hele landet – f.eks. helt til Aalborg, midt på Fyn til Odense eller til toppen af Sjælland i Helsingør.