Meyers brød og kager i Coop

Meyers vil i samarbejde med Coop udbrede kendskabet til og give muligheden for at alle danskere kan få brød af god kvalitet, lavet på korn dyrket økologisk i Norden. Her kan du læse om, hvilke brød og kager du kan købe i SuperBrugsen, DagliBrugsen og Kvickly.

Melet i vores brød er malet af økologisk korn fra danske gårde udvalgt i samarbejde med bonden Per Grupe, brødene bages med surdej som giver mere smag og en saftigere krumme, og det høje indhold af fuldkornsmel i dejen giver en dybere smag og et sundere brød end brød bagt udelukkende med hvedemel.

Ølandshvedebrød

Ølandshvedebrødet er favoritbrødet i Meyers og indkapsler hele brødfilosofien; det er bagt med surdej og har et betragteligt fuldkornsindhold fra en velsmagende, gammel nordisk hvedesort, der giver brødet en unik karakter. Det giver et brød med en sprød skorpe, en saftig og fløjlsblød krumme og ølandshvedens vidunderlige smag. Meyers bager ølandshvedebrødet primært med Grupe&Meyers friskformalede fuldkorns-ølandsmel. Du kan hente dit friskbagte ølandshvedebrød i Coops butikker i hele landet fra uge 11.

Ølandshvedebrødet er et lækkert saftigt brød, der er lavet af vores eget fuldkorns-ølandsmel. Dejen koldhæver/modner i op til 24 timer på køl, så alle aromaer og smagsstoffer får lov til at udvikle sig. Brødet indeholder meget fugt i krummen, og skorpen er væsentligt mørkere end man normalt oplever, da det fremhæver den gode brødsmag.

Meyers Hvedebrød

Meyers hvedebrød er et rigtigt luksusbrød, lavet udelukkende på sigtet hvedemel og altså uden noget fuldkornsmel. Det giver et brød med en meget luftig krumme, og selvom der sidder meget smag i fuldkornsmelet, får du alligevel her en god, karakteristisk smag fra surdejen og den lange hævetid. Når brødet ikke længere er helt friskt, kan du med fordel fugte brødet og varme det op, eller riste en skive. En rest brød er også godt til brødchips, rasp eller bruschetta.

Hvedebrødet er et lækkert saftigt brød, der er lavet af vores eget hvedemel. Dejen koldhæver/modner i op til 24 timer på køl, så alle aromaer og smagstoffer får lov til at udvikle sig. Brødet indeholder meget fugt i krummen, og skorpen er væsentligt mørkere end man normalt oplever, da det fremhæver den gode smag.

Rugbrød med solsikke- og græskarkerner

Rugbrød er vel Danmarks signaturbagværk og den stabile motor, som har været omdrejningspunkt for den brede befolknings ernæring siden middelalderen. Dyrkning af rug, og dermed udbredelsen af rugbrød, passer perfekt til det nordiske klimas kølige, fugtige somre. Varianten her fra Meyers er bagt med surdej, økologisk rugmel samt rugkerner, solsikkekerner og græskarkerner. Rugbrødet indeholder 100% fuldkornsmel, er saftigt og holder sig snildt friskt i 4 dage.

Kanelsnurre

Meyers legendariske kanelsnurre er oprindeligt smagt af Claus Meyer i det norske "Bakeriet" i Lom. Efter utallige forsøg på at bage snurrerne selv, som ikke gav det ønskede resultat, måtte Claus og bagerne en tur i snurre-skole ude i den norske vildmark. Feltrejsen gav Meyers Bageri den fornødne viden om frembringelsen af denne klassiker, som i grunden er en hvedebolle med smør og kardemomme, men hvor den særlige snoning giver en helt speciel sprød og saftig bolle hvor remoncen karamelliserer let.

Meyers brownie med chokolade og valnødder

Meyers brownie er bagt med rigelige mængder smør, Summerbird-chokolade med højt kakaoindhold og stykker af valnød. Det til chokoladens fordel, generøse forhold mellem chokolade og mel, er mistænkt for at ligge til grund for browniens popularitet. Smag selv og vurdér om du skal have en ekstra med til deling.

Hindbærsnitte

Meyers hindbærsnitte er en klassisk snitte i en opdateret version med et generøst lag hindbærmarmelade og toppet med knasende rørsukker med den karakteristiske, let karamelliserede smag. På hver side af de syrligt-søde hindbær, bider du i en sprød mandelmættet mørdej. Selv ortodokse snitte-entusiaster får et saligt glimt i øjnene, når de bider i Meyers version af klassikeren.

Se vores udvalg af mel, brød og kager i Coop her