Giv et gavekort

Giv et gavekort til én, du holder af. Vi tilbyder gavekort til vores populære madkurser i Meyers Madhus, men du kan også give en oplevelse på en af vores restauranter i nogle af Københavns ikoniske kulturbygninger, eller du kan give et gavekort til en af vores cateringmenuer.

 • Bagekursus for bagenørder

  Vælg mellem vores mange kurser

  Gavekort til madkurser

  Bedre mad resten af livet

  Giv dem, du har kært en oplevelse for livet med et gavekort til Meyers Madhus, hvor du kan sende dem på madkursus med nogle af landets bedste kokke eller give den gave at lære at bage brød eller kager, som vi gør det i Meyers Bagerier.

  Det giver madoplevelser for livet, uanset om modtageren er nybegynder i et køkken eller passioneret amatørkok.

  Vælg mellem et væld af madkurser, der afholdes i Meyers Madhus, midt på Nørrebrogade i København. Vi sender dig gavekortet i en e-mail, lige til at printe og forære i gave.

  Se mere
 • En gave I husker

  Giv en restaurantoplevelse i gave

  Besøg vores restauranter og huse

  Med et gavekort til vores restauranter giver du både en dejlig madoplevelse, og hjælper os samtidig med at holde skruen i suppen. Lige om lidt venter en nyfunden hverdag fuld af familiemiddage, vennebrunches og firmafrokoster. Præcis som vi kan lide det. Kan vi i fællesskab strække julen og hjerternes fest indtil da? (Gave)kort sagt: Det ville være en kæmpe gave. Se alle mulighederne for køb af gavekort til Meyers spisesteder

  Læs mere
 • Meyers nytårsmenu 2020 - Chateaubriand af dansk oksemørbrad med pocherede gulerødder, luftig kartoffelmos

  Glæd med en madoplevelse

  Gavekort til catering

  Maden til festen

  Giv et gavekort til en af vores velsmagende cateringmenuer til festlige anledninger og højtider. Vi sender gavekortet til din e-mail, lige til at printe og forære i gave.

  Læs mere