Gennem mere end 30 år har Meyers arbejdet for at forbedre madkulturen i Danmark og skabe begejstring for madlavning. Som en del af denne mission indgår fødevarevirksomheden nu et samarbejde med købmandskæden Meny, så Meyers brede sortiment af produkter kan finde vej til endnu flere køkkener hos danskerne:
”Meny er på mange måder en ideel samarbejdspartner, fordi de ligesom os sætter økologi, kvalitet og service i højsædet. Vi er virkelig imponerede af Menys stab af slagtere, bagere og fiskehandlere, og det er en stor glæde, at det netop er deres fagfolk, der skal lære vores sortiment at kende og videreformidle det til deres kunder”, fortæller direktør for Meyers Food, Anne Luise Deleuran.
Kærlighed til råvarerne
Hos Meny hilses samarbejdet ligeledes velkomment, og kommerciel direktør i Meny, Jesper Gottschalck Bjerring, ser stor synergi mellem de to virksomheder:
”Meyers producerer varer af høj kvalitet, og man kan virkelig mærke kærligheden til råvarerne og maden i produkterne. Ved at indgå et samarbejde med Meyers understøtter vi vores position i markedet, hvor vi både tilbyder gode råvarer til den ambitiøse fritidskok og kvalitets-convenience til den travle børnefamilie”, fortæller Jesper Gottschalck Bjerring.
Et samarbejde med en grøn agenda
Gennem de seneste år har både Meyers og Meny arbejdet målrettet med hver deres agenda indenfor grøn mad, økologi og bæredygtige initiativer. I 2021 lancerede Meyers en ambitiøs bæredygtighedsstrategi med målet om blandt andet at have CO2-neutral drift i 2025, og Meny har ligeledes gået forrest med kampagnen ”Møny – Vi holder af økologi” og var den første danske dagligvarekæde til at anvende de officielle klimaanprisninger fra Rådet for Sund Mad.
Direktøren for Meyers Food ser et stort potentiale for virksomhedernes fælles fokus på bæredygtighed og dermed muligheder for nye, grønne produkter:
”50% af de Meyers-færdigretter, som nu er blevet indmeldt i Meny, er vegetariske, og dette er et tydeligt bevis på Menys ambitioner for plantebaserede produkter. Vi er glade for at få en sparringspartner som Meny, der ligesom os ønsker at være dagsordensættende indenfor grøn, klimavenlig mad, og vi håber at kunne udvikle nye, velsmagende produkter sammen i fremtiden”, slutter Anne Luise Deleuran.