I dag genåbner vores restauranter

Vi kan næsten ikke vente med igen at fylde vores restauranter og spisesteder og sætte ild under gryderne, når vi fra i dag åbner dørene og tager imod jer! Vi glæder os til at se jer alle sammen igen og gå sommeren i møde med stribevis af gode spiseoplevelser, drinks i solen og en fejring af, at vi igen kan samles til fabelagtige oplevelser i hele byen.

Da vi selvfølgelig vil gøre alt for, at jeres oplevelse bliver så god og tryg som muligt, retter vi os løbende efter myndighedernes anvisninger til både afstand, rengøring og hygiejne.

 • ÅBNER 19. MAJ

  Lille SULT

  Café Lille SULT åbner tirsdag d. 19 maj, og er klar til at byde jer velkommen igen. Vi åbner for soft Ice med topping, salater og lune panini.
  Retterne er lige til at tage med i Kongenhave, på gåturen, eller nydes siddende i caféern.

  Som start er det kun kun Café Lille SULT der åbner på Cinematekets adresse. Da Cinemateket desværre stadig skal holde lukket lidt endnu, bliver det en gradvis åbning af Resaturant SULT i Cinemateket.

  SE MENUEN HER

Åbningstider for Café Lille SULT

Mandag: Lukket

Tirsdag - søndag:
Kl. 11-17:30

 • ÅBNER 18. MAJ

  Café og Restaurant Ofelia

  Endelig kan vi igen byde jer velkommen på Café og Restaurant Ofelia igen. På trods af, at Det Kongelige Teater desværre stadig skal holde lukket, åbner vi Ofelia café og restaurant mandag d. 18. maj, for frokost og til søde sager om eftermiddagen.
  Der vil være mulighed for at sidde indenfor, eller udenfor på terrasen.

  Der vil være mulighed for at finde noget der kan tilfredsstille alle, vi servere skøn comfort food og Michelin værdig smørrebrød - så uanset hvem du har lyst til at dele et måltid med, er der garanti for at i kan finde noget i kan lide.

  Vi er og meget glade for at kunne fortælle, at vi fortsætter vores samarbejde med Tyremor, som har sat sit præg – og nogle af hendes bedste signatur smørrebrød – på kortet.

  Kom endelig forbi til en kaffe i solen, et glas vin i en liggestol, eller forkæl dig selv med et stykke af Tyremors signatur smørrebrød.

  SE MENUEN HER

Åbningstider for Café og Restaurant Ofelia

Caféen har åbent fra kl. 10 alle ugens dage.

Restauranten har åbent for frokostservering:
Mandag-fredag kl. 11-16

 • ÅBNER 19. MAJ

  MEYERS I TÅRNET

  Endelig har vi igen fornøjelsen af, at kunne byde jer velkommen i Tårnet på Christiansborg. Vi åbner igen tirsdag d. 19 maj.
  Menuen er sammensat, af de bedste råvarer fra årstiden, og tager udgangspunkt i det danske køkken.
  Så hvis du elsker smørrebrød der både er klassisk og nytænkende, så er Meyers i Tårnet et besøg værd, derudover er det kombineret med en fantastisk udsigt over København.

  SE MENUEN HER

Åbningstider for Meyers i Tårnet

Tirsdag til Lørdag:
Frokost: 11.30 til 16.30
Aftensmad: 17.30 til 23.00

Søndag:
Frokost: 11.30 til 16.30

 • Åbent for spisende gæster

  Meyers Deli

  Som den eneste af Meyers venues, har Meyers Deli haft åbent under hele corona-lockdown, men først nu er det endelig muligt igen at sidde og nyde maden inde i Delien.

  Det vil være muligt at købe Meyers bagværk og kaffe, både to-go og til at nyde i Delien.
  Derudover har vi et nyt menukort, hvor der vil være en ny dagens ret hver dag, en lækker weekendbrunch, snacks og masser af drikkevare.

  SE MENUEN HER

Åbningstider for Meyers Deli

Mandag – fredag 7.30-21.00 (køkken 8-20:30)
Lørdag – søndag 7.30-21.00 (køkken 9-20:30)

Brunch kan købes i weekenden fra kl. 9-13.