DIN OPLEVELSE I MARTS: BESØG AF EN GÆSTEKOK

I marts vil I opdage, at en gæstekok snører forklædet og griber grydeskeen for at lave dagen frokost.

Hvordan ser værtskab og velsmag ud hos andre? Hvilke nye ideer og strømninger opstår der, når vi deler tanker og køkken med en gæstekok? I marts overlader vi køkkenet til en udvalgt gæstekok, som tager hånd om dagens frokost. Glæd jer til en anderledes smagsoplevelse til frokost, der forhåbentlig gør jer nysgerrige og pirrer til jeres sanser.  
 

God fornøjelse. 

Nyt tema hver måned

Mad er ikke bare mad. Og en frokostpause er ikke bare et tidspunkt på dagen, hvor vi spiser sammen. Det er meget mere end det. Som historiefortæller kan maden vække minder, skærpe sanserne, bryde isen, være samtalestarter og styrke båndet mellem kulturer. Helt naturligt er maden også stemmen fra naturen derude, der beretter om årets gang i haven, på marken og i havene.

Maden sætter så mange ting i scene, og det markerer vi fremover hver måned i din kantine, hvor du kan få en ny og unik oplevelse. 

  • Årshjul

    En frokost lidt udover det sædvanlige

    Oplevelser til frokost

    Glæd jer til frokost-oplevelser med sprudlende streetfood, grønne markedsdage, sportslige madoplevelser, besøg af dygtige gæstekokke og meget mere. Alt sammen spundet ind i jeres daglige frokost, der vil sætte rammen for en frokostpause lidt udover det sædvanlige.

    Følg med på app’en, når vi hver måned præsenterer en ny, overraskende og anderledes oplevelse i kantinen.