Her kan du spise æbleskiver og drikke gløgg på byens hyggeligste julemarked

December bliver det for alvor, når duften af gran og rød gløgg hænger i luften, og du sætter tænderne i den allerførste, sprøde æbleskive. Vi inviterer i år til byens hyggeligste julemarked på adventssøndage på Fasangården. Stil sulten efter flæskestegssandwich, kolde øl og varm kakao, når du besøger vores foodtruck Lille-Meyer, der parkerer ved Stefansgade 35 de første tre weekender i december. Læs mere om det hele nedenfor.

 • I Frederiksberg Have

  Julemarked på Fasangården

  Hver adventssøndag kl. 13-16:30

  Lune æbleskiver, hjemmelavet glögg med masser af krydderier og kærlighed, økologiske juletræer fra Lolland og events og aktiviteter, der lader julestemningen sænke sig. Nu er det jul på Fasangården.
  Hver søndag advent og dagene op til jul vil Fasangårdens gårdsplads i Frederiksberg Have summe af liv og dufte af varm glögg lavet på alt det gode og æbleskiver vendt og formet i køkkenet. Kirstineberg sælger traditionen tro lollandske økologiske juletræer, og hele herligheden toppes med et eventprogram, der varierer fra gang til gang.

  Se hele programmet her
 • Pork it up!

  Lille Meyer x Mikkeller

  De tre første weekender i december

  De første tre weekender af december gør vi juletiden lidt mere svinsk og humlefyldt med vores nye og hyperlokale Lille Meyer x Mikkeller-parløb.

  Vi står klar på Stefansgade 35 på Nørrebro fra kl. 11-20, hvor vi fylder food-trucken med kanelsnurrer, flæskestegssandwiches, varm kaffe og kakao til de små, mens Mikkeller slukker juletørsten med deres udvalg af øl. Det hele fås i glas eller kander, lige til at dele med dine venner og naboer.

  Vi håber, at I har lyst til at kigge forbi!

 • Julefrokost på SULT

  Julebuffet inkl. drikkevarer

  Vi serverer en buffet af julens retter som stegte sild, sprøde kroketter af frilandsgris, appelsinsalat med burrata og friteret andelår røget med gran. Som altid er hele herligheden inkl. øl, vand og vin. 

  Menuen serveres fra d. 1. nov - 23. dec

  Fra 335 kr. pr. kuvert

  Book bord
 • Jul på Fasangården

  Særlig julemenu af årstidens råvarer

  Kom til jul på gården når vi hver aften fra onsdag til søndag serverer Fasangårdens særlige julemenu. 

  Ceviche af Kulmule & radiser
  Grillet and med jordskokker, kartoffelpure, julesalat & andesauce
  Chokoladetærte med appelsin & mascarpone

  Kr. 495,-
  Inkl. vand & kaffe

  Book bord
 • Jul i Tårnet

  Julefrokost i historiske omgivelser

  Hold årets julefrokost i historiske omgivelser i Tårnet på Christiansborg. Her serveres der klassisk julefrokost med 10 serveringer til frokost med blandt andet stegte sild, friteret rødspætte, confiteret and og meget mere.

  Til aften serveres der en 4 retters julemiddag, hvor du kan nyde både laks og and.

  Book bord
 • Julefrokost med veninderne

  Julebanko, buffet og fri bar

  Hvis du vil nå at opleve Veninderne, inden de tager sig en velfortjent pause i det nye år, så har du nu muligheden på SULT! Veninderne slutter nemlig året af med manér, når de sammen med SULT afholder årets julefrokost d. 1. december.

  Som altid står Veninderne for et brag af et show, og denne aften har de planlagt en helt særlig jule-edition, når de skifter tallene på bankopladerne ud med alle de bedste hits fra julen til julebanko. SULT serverer selvfølgelig deres overdådige julebuffet inkl. drikkevarer ad libitum, imens buffeten står på. Herefter vil det være muligt at købe drikkevarer.

  Book bord