Her kan du spise æbleskiver og drikke gløgg på byens hyggeligste julemarked

December bliver det for alvor, når duften af gran og rød gløgg hænger i luften, og du sætter tænderne i den allerførste, sprøde æbleskive. Vi inviterer i år til byens hyggeligste julemarked på adventssøndage på Fasangården.

 • I Frederiksberg Have

  Julemarked på Fasangården

  Hver adventssøndag kl. 13-16:30

  På adventssøndage kan du varme dig på hjemmelavet gløgg og æbleskiver i gårdhaven og en række julede aktiviteter for børn og voksne.

  Vi får bl.a. besøg af Claus Meyer og Poul Joachim Stender, som tænder juletræet, Jytte Vikkelsøe fortæller om kærlighed, julemanden deler slik ud og så kan du høre live-jazz og få tips til julens vine.

  Indendørs i de historiske stuer serverer vi en 'fasansk' julemenu til frokost og aften.

  Se hele programmet her
 • Julefrokost på SULT

  Julebuffet inkl. drikkevarer

  Vores julebuffet består af klassiske juleretter med alt fra gammeldags modnede karrysild, rødbedegravet laks og confiteret andelår med solbær og naturligvis dessert af risalamande og hjemmelavet gløgg.

  Menuen er inklusiv hvidvin, rødvin, øl og sodavand.

  Man-tors: 355 kroner
  Fre-lør: 415 kroner

  Book bord
 • Jul på Fasangården

  Særlig julemenu af årstidens råvarer

  Fasangården er et moderne spisested midt i Frederiksberg Have med 'casual fine dining' og den smukkeste ramme om årets julemiddage og fester.

  Gården har private dining lokaler på første salen (op til 12 pers) og større selskaber har mulighed for at leje hele restauranten.

  Vi serverer julefrokost og julemiddag fra 22. november.

  Book bord
 • Jul i Tårnet

  Julefrokost i historiske omgivelser

  Hold årets julefrokost i historiske omgivelser i Tårnet på Christiansborg. Her serveres der klassisk julefrokost med 10 serveringer til frokost med blandt andet stegte sild, friteret rødspætte, confiteret and og meget mere.

  Vi serverer både julefrokost og julemiddag.

  Bookinger over 8 pers. og selskabsforespørgsler via e-mail
  taarnet@meyers.dk

  Andre henvendelser sendes til restaurantchefen
  chra@meyers.dk

  Telefon
  28 10 14 02

  Book bord
 • Julefrokost med veninderne

  Julebanko, buffet og fri bar

  Hvis du vil nå at opleve Veninderne, inden de tager sig en velfortjent pause i det nye år, så har du nu muligheden på SULT! Veninderne slutter nemlig året af med manér, når de sammen med SULT afholder årets julefrokost d. 1. december.

  Som altid står Veninderne for et brag af et show, og denne aften har de planlagt en helt særlig jule-edition, når de skifter tallene på bankopladerne ud med alle de bedste hits fra julen til julebanko. SULT serverer selvfølgelig deres overdådige julebuffet inkl. drikkevarer ad libitum, imens buffeten står på. Herefter vil det være muligt at købe drikkevarer.

  Book bord