Mød Shiva Chetri, som er køkkenchef for en dag

På en udvalgt dag, en gang om måneden, overlader vi ansvaret for dagens frokostmenu til en af vores dygtige kolleger, der tager køkkenchefens forklæde på og giver sit bud på den ultimative frokostbuffet sammensat af livretter, rejseminder eller yndlingsråvarer.

Jeg har været enormt stolt over at få muligheden for at servere nogle af mine yndlingsretter fra det indiske og nepalesiske køkken på dagens frokostmenu.

Shiva Chetri er souschef i vores grønne køkken. Han har været ansat hos Meyers i 7 år.

Oprindeligt er Shiva fra Nepal og har blandt andet haft sin egen restaurant i Cambodia, hvor han serverede et udvalg af indiske favooritretter. Shiva har været i Danmark i syv år, hvor han kom til, fordi han mødte sin danske kone. Han startede som køkkenassistent i vores køkken og er siden blevet souschef.

"Meyers føles som hjemme. Det var den allerbedste måde at blive introduceret til det danske samfund og arbejdsmarked. Det har været et sikkert sted at starte og en god måde at få kolleger og opbygge et netværk", forklarer Shiva og fortsætter:  

"Jeg har været enormt glad og stolt over at få muligheden for at servere nogle af mine yndlingsretter fra det indiske og nepalesiske køkken på dagens frokostmenu. På dagens menu har jeg blandt andet valgt en nepalesisk nationalret, dido, som er en kogt dej serveret med tørret spinat og en masse kartofler." 

> Print dagens menu for Almanak her

> Print dagens menu for Den Grønne her