Flere bælgfrugter i færdigretskøleren
Siden Meyers i efteråret 2020 udgav bogen ’Grønne Proteiner’ med over 150 opskrifter, har bælgfrugter været i fokus i alt fra kogekurser og kantiner til restauranter og events. Nu får convenience-kunder i supermarkedet også mulighed for at sætte gaflen i asiatisk inspirerede linser og fermenterede flækærter, når der er premiere på ’Meyers - Limited Edition’.
”Vores vegetariske limited edition-koncept er nyt for os, og et yderligere greb til at sikre et varieret og inspirerende sortiment. Vi vil gerne inspirere forbrugeren til at prøve noget nyt og understrege, at man sagtens kan blive mæt af en grøn ret, når den er lavet med omtanke og af økologiske, grønne proteiner,” fortæller direktør i Meyers Consumer Food, Anne Luise Deleuran, og uddyber:
”Vi skifter løbende de nye, grønne retter, og hvis nogle af varianterne viser sig særligt populære, lytter vi selvfølgelig til kunderne og kigger på muligheden for at integrere dem i det faste sortiment.”
Første limited edition-ret fra Meyers lander i Irmas butikker i uge 36. Der er tale om en thailandsk inspireret rød karry med sprøde grøntsager, røde linser og planteproteinet ’tempeh’, der – trods sine indonesiske rødder – fremstilles i Danmark af fermenterede, nordiske lupiner og flækærter.