Alt hvad du har brug for til juleaften

Når julefreden sænker sig, vil vi gerne gøre vores til, at det forløber smertefrit, når andestegen skal i ovnen og sværen skal blive sprød. Vi har frittet vores kokke for deres bedste opskrifter og mest saftige tips og tricks. Læs med og bliv klædt på, inden du binder forklædet.

 • Opskrift på andesauce

  Den perfekte andesauce til juleanden

  Sauce skal der til, når den saftige andesteg skal på bordet juleaften. Her får du vores bedste opskrift. Den er ikke svær at give sig i kast med.

  Find opskrift

Lav din egen rødkål

Julens historie

Når vi i julemåneden sætter os til bords for at spise og drikke julens gode mad og øl, er det en tusind år gammel nordisk skik, vi holder i hævd. I vikingetiden fejrede vores forældre hver år ved medvinter, at halvdelen af den mørke tid var ovre, og at man gik mod lysere tider. Man samledes om bordet for at drikke for fred, men også for at spise godt.

Da vi blev kristnet omkring år tusind flyttedes festen til december, og man fejrede nu i stedet Jesu fødsel. Det har vi gjort hver år siden, og nu nærmer sig igen tiden, hvor familie, venner og kolleger samles om måltider, som helst skal være genkendelige og vække minder, men samtidig gerne må være noget ud over det sædvanlige.

Hjemmelavet æblegløgg

 • Bagekursus med surdej hos Meyers

  Giv en oplevelsesgave til en du holder af

  Giv et madkursus i julegave

  Kom på madkursus i Meyers Madhus, hvor du lærer at bage, udforske nye gastronomiske territorier eller får inspiration til desserter fra chokoladeeksperter og landets bedste kokke. Det giver madoplevelser for livet, uanset om du er nybegynder eller passioneret amatørkok.

  Find alle vores madkurser her
 • Gaveidé

  Giv et gavekort til en restaurantoplevelse

  En madoplevelse

  Med et gavekort til vores restauranter giver du både en dejlig madoplevelse, og hjælper os samtidig med at holde skruen i suppen. Lige om lidt venter en nyfunden hverdag fuld af familiemiddage, vennebrunches og firmafrokoster. Præcis som vi kan lide det. Kan vi i fællesskab strække julen og hjerternes fest indtil da? (Gave)kort sagt: Det ville være en kæmpe gave. Se alle mulighederne for køb af gavekort til Meyers spisesteder

  Se mere