VIND EN MORGENMAD TIL DIG OG DINE KOLLEGAER

Nyd en skøn morgenmad med dine kollegaer

Konkurrencen er slut. Mange tak for din deltagelse!

Det er en hyggelig tradition at samle kollegerne til fredagsmorgenmad eller fejre fødselsdage og milepæle med godt brød og bagværk. 

Nu giver vi en heldig vinder muligheden for at vinde den komplette morgenmad til 15 personer med surdejsbrød, croissanter, kanelsnurrer og andre gode og smørbagte sager.  

Deltager i konkurrencen herunder, hvis det skal være dig, der løber afsted med en velsmagende morgenmad. Du skal blot gætte, hvilken ingrediens der kendetegner Meyers' klassiske kanelsnurrer.

Klik på billedet og kom til videre til konkurrencen.
  

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Meyers som drives af:

Meyers A/S
Dampfærgevej 10, 1. sal
2100 København Ø

CVR-nr.: 41810556

Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Meyers A/S på følgende e-mailadresse: post@meyers.dk

Sådan deltager du:

Alt, hvad du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at svare på spørgsmålet ”Hvilken ingrediens kendetegner Meyers’ klassiske kanelsnurre?” i den Microsoft Forms, der er linket til i denne artikel og skrive dit fulde navn, din e-mail samt firma ID.


Præmie:

Du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget, og konkurrencen løber fra mandag d. 17.04.2023 til søndag d. 23.04.2023 kl. 23.59. I konkurrencen udloddes 1 præmie til 1 vinder til en samlet værdi af 1500 kroner (DKK).

Vinderen vil få sin præmie tilsendt pr. pakke/brev alt efter præmiens art. Der sendes kun indenfor Danmarks grænser. Præmien bliver leveret fredag d. 28. april 2023.

Deltagelse i konkurrencen

Du deltager i konkurrencen ved at følge ovenstående instruktioner i disse konkurrencebetingelser samt i denne artikel.

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år gammel og være bosiddende i Danmark.

Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Deltagelse i konkurrencen sker via linket til Microsoft Forms som findes ovenstående.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at Meyers A/S må offentliggøre dit navn og by på de medier, som Meyers A/S normalt benytter, hvis du vinder.

Den præcise måde at deltage på finder du ovenstående i denne artikel. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Meyers A/S sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Tidsforløb

Konkurrencen slutter d. 23/04/2023 kl. 23:59. Vinderen vil blive trukket vilkårligt d. 24/04/2023 kl. 09:00 og vinderen vil få direkte besked d. 24/03/2023.

Besked til vinderen

Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige ved vedkommendes deltagelse i konkurrencen.

Hvis vinderen ikke indenfor 3 dage efter at have fået besked, har henvendt sig, forbeholder Meyers A/S sig ret til at trække en anden vinder.

Det er vinderens ansvar at sikre, at kontaktoplysninger er synlige for offentligheden – herunder Meyers A/Ss medarbejdere. Det er ligeledes vinderens ansvar at tjekke e-mail indbakke og lignende, hvor en besked fra Meyers A/S kunne tænkes at gemme sig.

Meyers A/S kan ikke på nogen måde holdes ansvarlig for eller udsættes for krav om kompensation som følge at, at en anden vinder udtrækkes, fordi den første vinder, ikke opdager en besked om gevinst.