Bæredygtighed i Meyers

Bæredygtighed har altid være en vigtig del af vores projekt i Meyers. I 2021 tog vi en række store og nye skridt. Vi kortlagde vores klima- og miljøaftryk i dybden, satte ambitiøse mål og igangsatte initiativer i alle dele af virksomheden. På siden her kan du læse om vores målsætninger og vores foreløbige resultater.

Læs om vores resultater

Bæredygtighed i Meyers

Vores målsætninger

Siden virksomheden blev grundlagt, har vi i Meyers arbejdet for at udvikle vores fælles madkultur i retning af højere kvalitet, mere velsmag og større ansvarlighed. Med vores bæredygtighedsstrategi har vi sat klare mål og har igangsat initiativer i alle dele af virksomheden. 

Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed.

Vores mål for reduktion af klimaaftrykket fra de råvarer, vi bruger, er nået et år før tid. Gennem en flerstrenget indsats har vi i 2024 nået en CO2-reduktion på 31%.

De 5 indsatsområder

En bæredygtig omstilling af vores fødevaresystemer handler om klima, men også om biodiversitet, havmiljø, rent grundvand og en række andre miljømæssige parametre. I Meyers er vi med i alle led i fødevaresystemet. Derfor har vi ikke én mærkesag indenfor bæredygtighed, men arbejder med bæredygtighed bredt og med initiativer i alle led i kæden. Denne tilgang er afspejlet i de fem områder, vores strategi er bygget op om.

Vil du være med?

Vi ser det som vores allervigtigste opgave at være med til at forme en måde at spise på, der kan blive en del af løsningen på en af vor tids største udfordringer – og hvor velsmag, håndværk, kvalitet og opfindsomhed er drivkræfterne for forandringen.
Vi drømmer om en ny grøn bevægelse, der er drevet i samspil mellem landmænd, avlere og forbrugere.
Vil du med på rejsen, har du gode idéer, kender du til oplagte samarbejdspartnere eller har du input til nogle af vores projekter, så tøv ikke med at skrive til os på baeredygtighed@meyers.dk.