Mød os på Folkemødet Bornholm

Lille-Meyer triller til klippeøen for at parkere ved Kampeløkke havn sammen med en flok af vores gode kolleger, der vil servere dejlige, grønne retter og ikke mindst tage del i spændende debatter om mad og måltidskultur. Se herunder, hvor du kan finde os.

Spis hos os og mød os på scenerne

Vi glæder os til at tage turen til Bornholm og opleve øen summe af liv, stemmer og stemning, og mærke alt det, folk har på hjerte.

I år kan du både møde os ved Kampeløkke Havn, hvor vi parkerer Lille-Meyer og serverer falafelbowl, vores grønne take på en flæskestegssandwich, lune kanelsnurrer, kaffe og lemonade. Samtidig sætter vi vores bod op på Cirkuspladsen, hvor vi langer vores klassiske flæskestegssandwich, kanelsnurre, kaffe og lemonade over disken. 

Vi deltager også i en stribe forskellige debatter og samtaler i løbet af Folkemødet.

Vi skal blandt andet tale om:

 

Nedenfor kan du se, hvor du kan stille sulten og hvor du kan møde os på scenerne. 

 

  • En grøn udgave af en festivalklassiker

    Pork off

    Matr x Meyers

    I år har vi udviklet en grøn pendant til vores klassiske flæskestegssandwich i samarbejde med vennerne fra Matr. Vi kalder den Pork off.

    I midten af en saftig ølandshvedebolle finder du en Matr-steg lagt sammen med syltet sommerkål, æble-relish, sennepsmayo med dansk miso, syltede agurker og til sidst de uundværlige sprøde crackers.