GAVEKORT TIL MADKURSER hos Meyers

Gavekort til madkurser - bedre mad resten af livet

Her kan du nemt købe gavekort til det væld af madkurser der primært afholdes i Meyers Madhus, midt på Nørrebrogade i København.

Umiddelbart efter bestilling, vil du modtage en e-mail med et link til download af det købte gavekort. Når gavekortet er downloadet kan du med fordel printe det ud og forære det i gave. Gavekort kan ikke købes til en specifik dato, men kan bruges til booking af et valgfrit kursus i Meyers Madhus. Selvom der står et specifikt kursus på gavekortet, kan det frit benyttes til booking af alle kurser.

Sådan gør modtageren af gavekortet:

meyers.dk/madkurser vælges frit det kursus, man vil deltage i. Du vælger blot det ønskede kursus samt en datoen, og lægger det i kurven. På gavekortet findes en unik kode, som skal indtastes i forbindelse med betalingen.

Koster kurset mere end gavekortets pålydende, betales det resterende beløb med betalingskort. Hvis kurset koster mindre end gavekortets pålydende, nedskrives blot gavekortets værdi, men er naturligvis stadig gyldigt på det tilgodehavende.

Bemærk: Gavekortet leveres kun via e-mail, kan udelukkende bruges online og er gyldigt i tre år. Det kan ikke ombyttes til kontanter eller indløses i vores butikker og kan ej heller benyttes i Meyers restauranter eller bagerier. 

Pr. 1. marts 2024 er der prisændring på alle madkurser. Hvis dit gavekort er købt før d. 1. marts 2024, kan du betale differencen med kort eller mobilepay i forbindelse med booking af kurset. 

Køb et
gavekort

{{ totalPrice | currency:"kr. " }}

{{ totalPrice | currency:"kr. " }}