Meyers står i spidsen for mangfoldige smagsoplevelser til ’SYD FOR SOLEN"

Når den nye musikfestival ‘SYD FOR SOLEN’ slår tonen an i Søndermarkens historiske have på Frederiksberg 10. – 12. juni forenes enestående musikalske oplevelser med et spændende udvalg af fremadskuende madaktører, kurateret af Meyers Madhus.

Tænk hvis du kunne indhylle dig i lyden fra nyskabende artister og upcoming musikalske rytmer, danse til store navne som The National, Liam Gallagher og den populære producer-duo Jungle, alt imens du stiller sulten fra et håndplukket udvalg af innovative madboder og slukker tørsten hos spirende lokale drikkevareproducenter? Og så endda midt i en af Københavns gamle historiske haver. Det kan du i år komme til på den splinternye, intime festival ’SYD FOR SOLEN’ i Søndermarken tre dage i midten af juni, hvor festivalen præsenterer et program, der aktiverer alle sanserne på kanten mellem musik, kunst og madkultur.

En lokalt forankret festival – en dag ad gangen

Det er koncertagenturet Smash!Bang!Pow!, som står bag den nye musikfestival, hvor billetterne sælges som dagsbilletter. Hver dag har sin helt egen vibe og publikum vælger selv, om de ønsker at besøge festivalen én, to eller alle tre dage.

Og det er ikke kun ørerne, der skal forkæles. Meyers er en af hovedpartnerne og har ansvaret for at definere menuen og for at sammensætte et line-up af enestående madoplevelser fra verdens store køkkener og direkte til publikum i Søndermarken.
Maden vil på samme måde som musikken udfordre gæsterne med såvel nye smagsoplevelser som genkendelige favoritter skabt i hænderne på lokale aktører.

Fælles for alt på festivaltallerkenen er et grønt og bæredygtigt udsyn, hvor urter fra byens tage, bælgfrugter fra den danske muld og invasive arter fra havene omkring os, bliver en del af de smagsoplevelser, som festivaldeltagerne kan glæde sig til.

Om det kulinariske samarbejde siger CEO i Smash!Bang!Pow! Nikolaj Thorenfeldt:

”SYD FOR SOLEN er født ud af en ambition om at skabe en festival ud over det sædvanlige,anno 2022. Så naturligvis skal musik, omgivelser og mad repræsentere det bedste af det bedste lige nu. Derfor faldt valget helt naturligt også på Meyers, da vi skulle finde en gastronomisk kurator til at festivalen. Meyers ved om nogen, hvad der rør sig på den danske madscene, og jeg kan ikke forestille mig en bedre partner til at sikre et fristende, bæredygtigt og nyskabende madudbud på tværs af alle behov når man skal nyde livet lidt ekstra. Det kan man glæde sig til – og smage - på SYD FOR SOLEN.”

”SYD FOR SOLEN er født ud af en ambition om at skabe en festival ud over det sædvanlige, anno 2022. Så naturligvis skal musik, omgivelser og mad repræsentere det bedste af det bedste lige nu."

Nikolaj Thorenfeldt, CEO i Smash!Bang!Pow!
Mangfoldige madoplevelser fra hele verden

Madprogrammet opdateres løbende, men indtil videre kan du glæde dig til at besøge den fransk-asiatiske Bistro Panpan, der stiller op med deres hotdog med kyllingetrøffelpølse, trøffelmayo og syltede rødløg og sprøde forårsruller med stegte markchampignon, spidskål og ponzu. Bike and Bake triller ind på pladsen og hiver sprøde pizzaer ud af den mobile pizzaovn, mens de unge fra det sociale projekt Højskole uden Mure liner bløde tacos op med crispy fish og fermenteret kål og glaseret aubergine med kikærter og tomatsalsa.

Dhaba tænder op for tandooriovnen og bager naanbrød, som serveres til deres dampende varme blomkåls-butter-"chicken", og sulten efter mere bagværk kan stilles hos Depanneur, der langer deres legendariske bagels og iskold lambrusco ud gennem lugen. De nye drenge på kebabscenen `the organic kebab´ kommer med deres veganer-kebab fyldt med østershatte, syltede blomkål, røget auberginecreme, friterede rosenkål, sprød radisesalat, toppet med en dressing af tahini og mango.

Den søde sult tilfredsstiller Dough Girls, der spreder duften af friskfriterede donuts med alverdens skønne toppings, hvis ikke Mochi Time, skal overraske dig med en japansk sød og saftig smagseksplosion. Foodtrucken ’Lille-Meyer’ triller også forbi Søndermarken og giver dig valget mellem en sommergrøn ret med danske bælgfrugter eller en ægte Meyers-festivalklassiker, flæskestegssandwich med det hele!

Festivalen opleves ’en dag ad gangen’ med dagsbilletter, men vi lover, at der vil være rigeligt af spændende, innovative madoplevelser til at mætte dig, hvis du kommer igen alle tre dage.

Meyers er klar med den klassiske flæskestegssandwich med frilandsgris, hjemmelavet rødkål, sennepsdressing og sprøde skiver af æble.

Fakta om SYD FOR SOLEN

- SYD FOR SOLEN finder sted 10. – 12. juni 2022 i Søndermarken på Frederiksberg.

- Prisen for en dagsbillet er 650 kr. + gebyr som købes på billetlugen.dk

- SYD FOR SOLEN er en tre-dages festival, men der lægges op til, at man køber billet til en dag ad gangen

- Festivalen har kun to scener, hvilket understreger den intime stemning og autentiske musikoplevelse. Læs mere på sydforsolen.dk

For yderligere information:
- Brit Larsen, PR & pressekoordinator hos Meyers, Tlf:22822842, mail: brla@meyers.dk