Meyers Kantiner skaber fremtidens madoplevelse i BLOX

BBC har kåret BLOX til en af de mest interessante bygninger i 2018. BLOX skal både rumme det folkelige og det professionelle, samt være et aktiv for såvel København som resten af landet. Meyers Kantiner vil under navnet BLOX EATS drive det gastronomiske sidestykke til den innovative vision for BLOX.

 

Som det første sted i Danmark vil BLOX EATS servicere husets over 500 daglige brugere med frokost så vel som offentligheden med et velsmagende og varieret udvalg af mad fra hele verden. I weekenderne vil BLOX EATS desuden være københavnernes nye brunchsted om formiddagen med udendørsservering, hvor Guldalderens København møder inderhavnen.

”Med BLOX EATS udvikler vi et helt nyt og unikt spisekoncept, som ikke er set før i Danmark. I stueetagens café bliver det muligt at købe lette måltider og drikkevarer, som man kan tage med sig og nyde ved sin arbejdsplads eller langs kajen. På førstesalen planlægger vi flere forskellige madstationer, som vil variere over ugen og året. Det bliver uformel mad fra forskellige verdenskøkkener med fokus på smag, fantasi og bæredygtighed. Vi synes, at et unikt hus som BLOX fortjener et unikt madkoncept, og vi glæder os meget til at byde både husets brugere og gæster, københavnere og turister velkommen”, siger Adam Usman, kommerciel direktør i Meyers Kantiner.

Peter Fangel Poulsen, projektchef i Realdania By & Byg kvitterer: “Vi er glade for at byde Meyers velkommen i BLOX. Og jo især for, at de tager udfordringen op og udvikler noget, der matcher både husets behov og visionen om at vise vejen. Her skal være plads til byliv, kultur, leg og god mad og drikke. BLOX EATS er noget, vi ser frem til med stor glæde.

BLOX EATS vil blive drevet med samme gastronomiske værdier omkring velsmag, sundhed, bæredygtighed, økologi og regionale råvarer i sæson, som alle andre kantiner, cafeer og konferencecentre i Meyers Kantiner.

BLOX EATS vil bestå af to etager samt udeservering på Bryghuspladsen og skal betjene både BLOX medarbejdere og alle de mange gæster og turister, der dagligt kommer forbi den imponerende bygning.

Vi ser frem til at BLOX EATS åbner, og vi glæder os til at servicere endnu en af landets førende kulturinstitutioner”, siger Adam Usman.

Meyers Kantiner driver i dag ca. 90 kantiner i nogle af landets førende private virksomheder og offentlige instanser.

For yderligere information kontakt Adam Usman, kommerciel direktør i Meyers Kantiner
Mail: adus@meyers.dk
Mobil: 4153 2093