Tilbage

Brasserie Post åbner nyt solspot i hjertet af Østerbro

Fredag 24. maj inviterer Brasserie Post til officiel åbning af en helt ny gårdhave, hvor gæster kan nyde solen, spise franske specialiteter og spille petanque i hjertet af Østerbro. Åbningen markeres med en event med gratis bobler, østers og is til de første 100 gæster.

I efteråret åbnede Brasserie Post i den historiske postbygning ved Fælledparken, og efter den sidste renovering står både orangeri og gårdhave nu klar til sommerens gæster: 

Vi har virkelig set frem til at åbne haven, for med en beliggenhed, der er lige dele central, uforstyrret og har sol hele dagen, håber vi, at det har potentiale til at blive et af sommerens dejligste steder at hænge ud”, fortæller Marie Egede, direktør for Meyers restauranter, og uddyber: 

Derfor fejrer vi åbningen på fredag med en hyggelig event, hvor alle er velkomne til at kigge forbi og opleve stemningen, og vi glæder os helt vildt til at byde velkommen med bobler og østers til de voksne og is til børnene”.  

Grillet jomfruhummer, grønne asparges og lyse nætter  

I anledning af den nye sæson har Brasserie Post opdateret menukortet, der nu byder på en række af forårets og sommerens bedste råvarer: Fra grillet jomfruhummer med fennikel og ramsløgsmør til grønne asparges med luftig dijonnaise og et skaldyrsfad med et udvalg af østers, muslinger, krabbe og krebs:  

Vi har gjort os umage for at udvælge skaldyr, der er fanget dér, hvor de er allerbedst: østers fra Normandiet og Bretagne, tegnfangede jomfruhummere fra den svenske vestkyst og blåmuslinger fra Limfjorden”, fortæller køkkenchef på Brasserie Post, Aaron Kaczmark, der ser frem til at byde gæster velkommen både ude og inde i den kommende sæson: 

Vi har tilpasset menukort og åbningstider, så det nu både er muligt at få en gang moules frites inden en koncert i Parken, et glas over et slag petanque og en middag til dem, der spontant beslutter sig for at gøre holdt på vej hjem fra stranden. Så nu glæder vi os bare til at være udenfor med gæsterne på solrige dage og lyse nætter hele sommeren, slutter Aaron. 

 

  • Fransk brasserie og vinbar ved Trianglen

    Få et lille glimt af gårdhaven

    Brasserie Post

    Nu kan du nyde din frokost eller middag med udsigt til fælledparken, eller snuppe et glas vin og et spil petanque i solen i vores nye gårdhave.

  • Fransk brasserie og vinbar ved Trianglen

    Få et lille glimt af gårdhaven

    Brasserie Post

    Nu kan du nyde din frokost eller middag med udsigt til fælledparken, eller snuppe et glas vin og et spil petanque i solen i vores nye gårdhave.

  • Fransk brasserie og vinbar ved Trianglen

    Få et lille glimt af gårdhaven

    Brasserie Post

    Nu kan du nyde din frokost eller middag med udsigt til fælledparken, eller snuppe et glas vin og et spil petanque i solen i vores nye gårdhave.

  • Fransk brasserie og vinbar ved Trianglen

    Få et lille glimt af gårdhaven

    Brasserie Post

    Nu kan du nyde din frokost eller middag med udsigt til fælledparken, eller snuppe et glas vin og et spil petanque i solen i vores nye gårdhave.

Fakta

Fredag 24. maj kl. 17.00-18.30 åbner Brasserie Post officielt sin nye gårdhave og orangeri. Åbningen markeres med en event, hvor der serveres gratis bobler og østers til de første 100 gæster. Der serveres desuden gratis is til børn så længe lager haves.

Brasserie Post er beliggende i det gamle posthus ved Fælledparken, og gårdhave og orangeri kan besøges ved at gå gennem restauranten. I gårdhaven serveres samme menu som i restauranten, og der er mulighed for gratis at låne petanquekugler til brug i haven.

Brasserie Post serverer både brasserie-klassikere og moderne fortolkninger af retter fra det franske landkøkken. Frokost serveres tirsdag-søndag kl. 11.00-15.30 og snacks og middag kl. 17.30-24.00. Læs mere, se menuer og book bord både i restaurant, orangeri og gårdhave: www.brasseriepost.dk.

Aaron Kaczmark er født og opvokset i Melbourne, Australien, og er køkkenchef på Brasserie Post. Han har tidligere arbejdet på bl.a. Kødbyens Fiskebar og Gaarden & Gaden.