I efteråret åbnede Brasserie Post i den historiske postbygning ved Fælledparken, og efter den sidste renovering står både orangeri og gårdhave nu klar til sommerens gæster:
”Vi har virkelig set frem til at åbne haven, for med en beliggenhed, der er lige dele central, uforstyrret og har sol hele dagen, håber vi, at det har potentiale til at blive et af sommerens dejligste steder at hænge ud”, fortæller Marie Egede, direktør for Meyers restauranter, og uddyber:
”Derfor fejrer vi åbningen på fredag med en hyggelig event, hvor alle er velkomne til at kigge forbi og opleve stemningen, og vi glæder os helt vildt til at byde velkommen med bobler og østers til de voksne og is til børnene”.
Grillet jomfruhummer, grønne asparges og lyse nætter
I anledning af den nye sæson har Brasserie Post opdateret menukortet, der nu byder på en række af forårets og sommerens bedste råvarer: Fra grillet jomfruhummer med fennikel og ramsløgsmør til grønne asparges med luftig dijonnaise og et skaldyrsfad med et udvalg af østers, muslinger, krabbe og krebs:
”Vi har gjort os umage for at udvælge skaldyr, der er fanget dér, hvor de er allerbedst: østers fra Normandiet og Bretagne, tegnfangede jomfruhummere fra den svenske vestkyst og blåmuslinger fra Limfjorden”, fortæller køkkenchef på Brasserie Post, Aaron Kaczmark, der ser frem til at byde gæster velkommen både ude og inde i den kommende sæson:
”Vi har tilpasset menukort og åbningstider, så det nu både er muligt at få en gang moules frites inden en koncert i Parken, et glas over et slag petanque og en middag til dem, der spontant beslutter sig for at gøre holdt på vej hjem fra stranden. Så nu glæder vi os bare til at være udenfor med gæsterne på solrige dage og lyse nætter hele sommeren”, slutter Aaron.