Tag på madlavningskursus hos Meyers

I Meyers Madhus kan du komme på madkursus med nogle af landets bedste kokke eller lære at bage brød, som vi gør det i Meyers Bagerier. Du kan udforske helt nye gastronomiske territorier eller få frisk inspiration fra vinkendere og chokoladeeksperter. Det giver madoplevelser for livet, uanset om du er nybegynder eller passioneret amatørkok.

Forbehold i forbindelse med COVID-19 på bage- og madkurser
Vi holder i disse tider et skarpt øje med de corona-relaterede udmeldinger, der anløber fra både regeringen, Folketinget og rækken af relevante myndigheder.

Det betyder, at vi fra og med onsdag 09. december 2020 til og med 03. januar 2021 desværre må aflyse vores bage- og madkurser i Meyers Madhus.

Vi ved endnu ikke, hvordan situationen forholder sig efter 3. januar, men vi følger løbende med i udmeldingerne og retter ind herefter.

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen i huset, når vi får mulighed for det igen.
Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på:

Kontakt: madhus@meyers.dk
Tlf: +45 35 36 38 37

  • HAR DU FÅET ET GAVEKORT I GAVE?

    FIND DIT FORETRUKNE MADKURSUS HER

    Med et gavekort til Meyers Madhus kan du komme på madkursus med nogle af landets bedste kokke eller lære at bage brød, som vi gør det i Meyers Bagerier. Gavekortet kan bruges til vores mange forskellige kurser, hvad end interessen falder på det grønne køkken, autentisk thaimad, teknisk pølsemageri eller nørdet brødbagning med surdej.

    Se alle vores kurser her