Tag på madlavningskursus hos Meyers

I Meyers Madhus kan du komme på madkursus med nogle af landets bedste kokke eller lære at bage brød, som vi gør det i Meyers Bagerier. Du kan udforske helt nye gastronomiske territorier eller få frisk inspiration fra vinkendere og chokoladeeksperter. Det giver madoplevelser for livet, uanset om du er nybegynder eller passioneret amatørkok.

Kontakt: madhus@meyers.dk
Tlf: +45 35 36 38 37

Forbehold i forbindelse med COVID-19 på bage- og madkurser
Vi holder i disse tider et skarpt øje med de corona-relaterede udmeldinger, der anløber fra både regeringen, Folketinget og rækken af relevante myndigheder.

I den sammenhæng gør vi alt hvad vi kan for, at vi med ro i maven, kan forsikre dig som gæst, at vores kurser afholdes på en måde der er forsvarlig, uden at læringen, håndværket og den gode oplevelse i Madhuset går tabt. I detaljer betyder det at:

Antallet af deltagere på kurserne sikrer, at vi både kan leve op til plads- og afstandskrav
Til alle jer, der kommer sammen i grupper af 2 eller flere: I vil komme til at lave mad sammen i grupper med 1-2 andre kursister ved samme køkkenstation
Til dig, der kommer på egen hånd: du vil kunne forvente at arbejde sammen med 2-3 andre kursister ved en køkkenstation med tilstrækkelig god plads

Krav om mundbind
Myndighederne har påbudt restaurantmiljøet i Storkøbenhavn krav om mundbind i de situationer, hvor gæster står op.
Det vil derfor - på nuværende tidspunkt - være pålagt alle vores gæster ved madkurser (og naturligvis også Madhusets undervisere, værter og opvaskere) at bære mundbind i de situationer hvor vi står op. Mundbindet er dog ikke et myndighedskrav i de situationer, hvor man sidder ned, fx til det afsluttende måltid.

Hygiejne i køkkenet
Klog og omhyggelig køkkenhygiejne er altid en del af vores køkkenpraksis. I denne tid har vi skruet ekstra op for dette element, og man vil overalt i Madhuset nemt kunne tilgå håndsprit. Underviseren sørger for, at alle deltagere grundigt informeres om hensigtsmæssig adfærd og hygiejne, inden vi går i gang med at lave mad, og undervejs, hvis der opstår tvivl.

Når vi spiser
Vi tilsikrer, at der også ved måltiderne er god plads mellem os, og kokkene vil have fokus på at maden vil blive serveret rettidigt.

Afbud
Ved sygdom, eller blot mistanke om sygdom, skal du ikke møde op. Meld i stedet afbud hurtigst muligt på telefon
35 36 38 37 (i hverdagen).

  • HAR DU FÅET ET GAVEKORT I GAVE?

    FIND DIT FORETRUKNE MADKURSUS HER

    Med et gavekort til Meyers Madhus kan du komme på madkursus med nogle af landets bedste kokke eller lære at bage brød, som vi gør det i Meyers Bagerier. Gavekortet kan bruges til vores mange forskellige kurser, hvad end interessen falder på det grønne køkken, autentisk thaimad, teknisk pølsemageri eller nørdet brødbagning med surdej.

    Se alle vores kurser her