Tag på madlavningskursus hos Meyers

I Meyers Madhus kan du komme på madkursus med nogle af landets bedste kokke eller lære at bage brød, som vi gør det i Meyers Bagerier. Du kan udforske helt nye gastronomiske territorier eller få frisk inspiration fra vinkendere og chokoladeeksperter. Det giver madoplevelser for livet, uanset om du er nybegynder eller passioneret amatørkok.

OBS!

Vi følger nøje udviklingen i forbindelse med Covid-19 - både regeringens udmeldelser og sundhedsmyndighedernes anbefalinger. De nuværende omstændigheder gør, at alle madkurser og teambuildings er sat på pause indtil mandag d. 30. marts - eller indtil andet meldes ud. Vi gør vores absolut bedste for at nå ud til hver og en det kommer til at berøre, ligesom vi vil gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe jer med at finde en ny kursusplads på et senere tidspunkt, eller en anden dato for teambuilding sammen med kollegaerne.


Kontakt: madhus@meyers.dk
Tlf: +45 35 36 38 37

  • HAR DU FÅET ET GAVEKORT I GAVE?

    FIND DIT FORETRUKNE MADKURSUS HER

    Med et gavekort til Meyers Madhus kan du komme på madkursus med nogle af landets bedste kokke eller lære at bage brød, som vi gør det i Meyers Bagerier. Gavekortet kan bruges til vores mange forskellige kurser, hvad end interessen falder på det grønne køkken, autentisk thaimad, teknisk pølsemageri eller nørdet brødbagning med surdej.

    Se alle vores kurser her