Madlavningskursus hos Meyers

I Meyers Madhus kan du komme på madkursus med nogle af landets bedste kokke eller lære at bage brød, som vi gør det i Meyers Bagerier. Du kan udforske helt nye gastronomiske territorier eller få frisk inspiration til alt fra grønnere hverdagsmad til avancerede teknikker, som du kan imponere dine gæster med. Det giver madoplevelser for livet, uanset om du er nybegynder eller passioneret amatørkok.

Vi bobler om kap med vores surdej over igen at kunne byde dig velkommen i Madhuset!

 • Bagekursus med surdej hos Meyers

  Bread making vol. 2

  Endelig kan vi tilbyde det engelske bagekursus Bread making vol. 2, som er oplagt for dig, der allerede har været på vol. 1 og gerne vil løfte dit bageniveau endnu mere. Der er masser nyttig viden at hente om både surdej, brød med 100% fuldkorn og det lidt sødere bagværk som scones.

  Book her
 • GASTRONOMISK TEAMBUILDING

  Inviter dine kollegaer til en gastronomisk oplevelse i Meyers Madhus

  Se her

Madlavningskurser i København

Madlavningskurser, madkurser, kært barn har mange navne. Kom med på madlavningskursus i København og lær at lave mad. Vi har madkurser til alle, både øvede, nybegyndere, par, mænd og kvinder – alle er velkomne. Vi har også separate madlavningskurser for børn, både som fritidsaktivitet og som sommeraktivitet. Vi har mange forskellige kurser fra forskellige verdenskøkkener. Har du måske lyst til at lære mere om det italienske køkken? Så kom med på madlavningskurset om Italien, hvor vi kokkererer som var vi i Italien. Læs mere her.