Tag på madlavningskursus hos Meyers

I Meyers Madhus kan du komme på madkursus med nogle af landets bedste kokke eller lære at bage brød, som vi gør det i Meyers Bagerier. Du kan udforske helt nye gastronomiske territorier eller få frisk inspiration fra vinkendere og chokoladeeksperter. Det giver madoplevelser for livet, uanset om du er nybegynder eller passioneret amatørkok.

Information i forbindelse med COVID-19

I henhold til regeringens genåbningsplan kan vi atter slå dørene op for mad- og bagekurser i Meyers Madhus. Vi har naturligvis fortsat fokus på hygiejne, ligesom vi selvfølgeligt lever op til de pladskrav myndighederne stiller. 

For nuværende tidspunkt, indtil andet er meldt ud, er der krav om fremvisning af negativ coronatest, som er maks 72 timer gammel. Alternativ fremvisning af coronapas (hvis du er færdigvaccineret) eller fremvisning af et positivt testresultat, som er mindst 14 dage gammel og højst 180 dage gammel fra den dato, hvor testen blev foretaget. Så er vejen til gengæld også banet til spændstige råvarer, æltekar og tips og tricks fra Madhusets undervisere og værter.

 

Vi bobler om kap med vores surdej, over igen at kunne byde dig velkommen i Madhuset. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på:

Mail: madhus@meyers.dk
Tlf. nr.: +45 35 36 38 37

  • HAR DU FÅET ET GAVEKORT I GAVE?

    FIND DIT FORETRUKNE MADKURSUS HER

    Med et gavekort til Meyers Madhus kan du komme på madkursus med nogle af landets bedste kokke eller lære at bage brød, som vi gør det i Meyers Bagerier. Gavekortet kan bruges til vores mange forskellige kurser, hvad end interessen falder på det grønne køkken, autentisk thaimad, teknisk pølsemageri eller nørdet brødbagning med surdej.

    Se alle vores kurser her