Velkommen i Meyers Madhus

I Meyers Madhus kan du komme på madkursus med nogle af landets bedste kokke eller lære at bage brød, som vi gør det i Meyers Bagerier. Du kan udforske helt nye gastronomiske territorier eller få frisk inspiration til alt fra grønnere hverdagsmad til avancerede teknikker, som du kan imponere dine gæster med. Det giver madoplevelser for livet, uanset om du er nybegynder eller passioneret amatørkok.

Vi bobler om kap med vores surdej over igen at kunne byde dig velkommen i Madhuset!

MEYERS MADHUS

 EFTERÅRSFERIE FOR BØRN

I efterårsferien inviterer vi store og små madentusiaster til at komme med i køkkenet på vores populære familiekurser "To generationer". Sammen udforsker vi, hvordan man laver smagfulde retter fra bunden med sæsonens friske råvarer, og I vil få indsigt i grundlæggende madlavningsteknikker, så I er godt rustet til at genskabe retterne hjemme sammen med resten af familien.

Giv jeres efterårsferie et kulinarisk tvist med vores sjove og lærerige kurser for børn og voksne.

  • Oplev smagen af Punjab på

    Rubinas indiske køkken

    Mød Rubina, bedre kendt som Mama. Hun stammer fra Punjab-regionen, et område beriget med en enestående madkultur præget af frugtbare landskaber og en rig kulturel arv. Her forvandles friske råvarer og enkle ingredienser til smagfulde måltider baseret på generationers nedarvede opskrifter.

    Daal er hjertet i Mamas køkken - rustikt og fuld af smag med en fyldig, cremet karakter. Hjemme i Mamas eget køkken finder du en karrusel med hele 18 glaskrukker fyldt med forskellige typer daal i alverdens farver og former. Mama har mestret kunsten at sammensætte dem, så der opstår uendelige muligheder – især når man også bruger grøntsager. Krydderier som spidskommen, chili, gurkemeje, koriander og garam masala er faste elementer i mange af Mamas retter, altid friske, ofte hjemmeristede og hjemmekværnede også.

    I Punjab laves måltider ofte i store portioner, som deles med familie og venner som en fejring af livet og fællesskabet. Chutneys og de traditionelle brød Roti og Paratha er uundgåelige tilbehør, der fuldender måltidet. Det er en naturlig del af kulturen at byde gæster velkommen med åbne arme, og Mama elsker at have gæster. Derfor har hun, datteren Uswa og svigersønnen Elias lavet home dining-konceptet "Mamas daal", og nu kan du også komme på kursus med trioen lige her i Madhuset.

    Hun glæder sig til at byde dig velkommen på ”Rubinas indiske køkken”!

    Læs mere her
  • Meyers Madhus

    Rukiye Benlis Tyrkiske Køkken

    Mød Rukiye Benli, en anerkendt kogebogsforfatter, madskribent og autodidakt kok. Med sine tyrkiske rødder har Rukiye et indgående kendskab til den tyrkiske og mellemøstlige madkultur, og hun deler gerne ud af ikke bare opskrifter, men også de historier og traditioner, der gør maden så velsmagende og levende.

    På hendes kursus øver vi os i de klassiske tyrkiske retter som krydrede köfte, börek med feta og den aromatiske linsesuppe ezogelin corbasi og meget mere. Uanset dit niveau i køkkenet, vil du få indsigt i teknikker, der fremhæver råvarernes smag og den autentiske oplevelse af tyrkisk mad.

    Et af hendes bedste råd? ”Vær ikke tilbageholdende for nye smage, vær madmodig! Det er den måde jeg har lært at lave mad på. Og…husk altid at smage på maden og smag den til!”

    Hun glæder sig til at se dig på "Rukiyes tyrkiske køkken"!

    Læs mere her
  • Kontakt os

    Har du spørgsmål til et af vores madkurser?

    Tøv ikke med at kontakte os

    E-mail: madhus@meyers.dk

    Telefon: 35363837

    Mandag - torsdag kl. 10.00-15.00
    Fredag kl. 10.00-14.30

  • GASTRONOMISK TEAMBUILDING

    Er du på udkig efter et teambuilding arrangement?
    Inviter dine kollegaer til en gastronomisk oplevelse i Meyers Madhus

    Læs mere her

Madlavningskurser i København

Madlavningskurser, madkurser, kært barn har mange navne. Kom med på madlavningskursus i København og lær at lave mad. Vi har madkurser til alle, både øvede, nybegyndere, par, mænd og kvinder – alle er velkomne. Vi har også separate madlavningskurser for børn, både som fritidsaktivitet og som sommeraktivitet. Vi har mange forskellige kurser fra forskellige verdenskøkkener. Har du måske lyst til at lære mere om det italienske køkken? Så kom med på madlavningskurset om Italien, hvor vi kokkererer som var vi i Italien. Læs mere her.