Konfirmation 2024: Opskrifter og inspiration

Livets særlige stunder bør markeres med tilsvarende særlige måltider. Konfirmationen kan være en udfordring rent kulinarisk, da festmaden både skal flugte med unge og voksne drømme for dagen. ”Du træder jo ind i de voksnes rækker,” lyder det gerne i forældrenes og familiens taler, men ikke desto mindre skal der være plads til nysgerrighed og nyskabelse på tallerkenen – uanset om den danner rammen om en 3-retters menu eller udvalgte favoritter fra fade med drøngode deleretter.

Hos Meyers står vi klar både med konfirmationsidéer og inspiration til hjemmekøkkenet

’Vort daglige brød’ frisk fra ovnen og hele menuer leveret lige til døren til konfirmanden 2024. I sidstnævnte kategori finder I en tallerkenanrettet menu samt bugnende buffeter i både en vegetarisk og kødglad udgave.

Skal haveteltet eller stuen i stedet fyldes med hjemmegjorte kreationer, har vi herunder samlet fire artikler med bud på forårsforretter med sarte grøntsager, hovedretter med kant og karakter og liflige festdesserter.

Uanset hvilken retning, valget falder på, går maden fra Meyers både til konfirmationen og nonfirmationen. Vi mener nemlig, at det bør være op til det enkelte unge menneske at sige ”ja” i kirken, så længe vi alle siger ”ja” til godt madhåndværk og ditto råvarer. Dét bør være fundamentet for alle forårets fester.