Vind en middag på Fasangården

Nyd en skøn middag for 2 personer i Frederiksberg Have

Konkurrencen er slut. Mange tak for din deltagelse!

Der er lagt op til en hyggelig aften, når Fasangården byder på middag med god mad i skønne omgivelser i hjertet af Frederiksberg Have.

Nu giver vi én heldig vinder mulighed for at vinde den komplette aften med vores "Lille Fasan" menu for 2 personer. Glæd jer til en forrygende aften, hvor vi sørger for forret, hovedret og dessert af eget valg, alt imens I kan nyde hinandens selskab på vores udendørs terrasse eller i en af vores smukke stuer. 

 

  

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Meyers som drives af:

Meyers A/S
Dampfærgevej 10, 1. sal
2100 København Ø

CVR-nr.: 41810556

Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Meyers A/S på følgende e-mailadresse: post@meyers.dk

Sådan deltager du:

Alt, hvad du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at svare på spørgsmålet ”Hvor ligger Fasangården?” i den Microsoft Forms, der er linket til i denne artikel og skrive dit fulde navn, din e-mail samt firma ID.


Præmie:

Du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget, og konkurrencen løber fra torsdag d. 08.06.2023 til mandag d. 19.06.2023 kl. 23:59. I konkurrencen udloddes 1 præmie til 1 vinder til en samlet værdi af 990 kroner (DKK).

Vinderen vil få sin præmie tilsendt pr. pakke/brev alt efter præmiens art. Der sendes kun indenfor Danmarks grænser. Præmien bliver leveret tirsdag d. 20. juni 2023.

Præmien kan kun indløses på hverdagene onsdag og torsdag på restaurant Fasangården i juli måned. Vær opmærksom på at præmien seneste skal indløses inden udgangen af juli måned. 

Deltagelse i konkurrencen

Du deltager i konkurrencen ved at følge ovenstående instruktioner beskrevet under konkurrencebetingelser i denne artikel.

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år gammel og være bosiddende i Danmark.

Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Deltagelse i konkurrencen sker via linket til Microsoft Forms som findes ovenstående.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at Meyers A/S må offentliggøre dit navn og by på de medier, som Meyers A/S normalt benytter, hvis du vinder.

Den præcise måde at deltage på finder du ovenstående i denne artikel. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Meyers A/S sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Tidsforløb

Konkurrencen slutter d. 19/06/2023 kl. 23:59. Vinderen vil blive trukket vilkårligt d. 20/06/2023 kl. 12:00 og vinderen vil få direkte besked d. 20/06/2023.

Besked til vinderen

Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige ved vedkommendes deltagelse i konkurrencen.

Hvis vinderen ikke indenfor 3 dage efter at have fået besked, har henvendt sig, forbeholder Meyers A/S sig ret til at trække en anden vinder.

Det er vinderens ansvar at sikre, at kontaktoplysninger er synlige for offentligheden – herunder Meyers A/Ss medarbejdere. Det er ligeledes vinderens ansvar at tjekke e-mail indbakke og lignende, hvor en besked fra Meyers A/S kunne tænkes at gemme sig.

Meyers A/S kan ikke på nogen måde holdes ansvarlig for eller udsættes for krav om kompensation som følge at, at en anden vinder udtrækkes, fordi den første vinder, ikke opdager en besked om gevinst.