Ramadanrouladen er tilbage

Sidste år rakte sangeren Isam B ud til Claus Meyer for at høre om de sammen, i anledning af muslimernes fastemåned, kunne skabe en kage, der smagte af ”Ramadan i København” og på den måde være med til at forme en dansk kagetradition, der fejrer en tid, der betyder det samme for muslimer, som julen betyder for de fleste kristne danskere.

Resultatet blev den såkaldte ”Ramadanroulade” bagt med mandler, kanel, dadler og appelsin, og som skabte en vis glæde.

En af vores muslimske kolleger i Meyers sendte denne personlige hilsen:
Af hjertet tak for Ramadanroulade. Det her er større og vigtigere end mange har fantasi til at forestille sig. Derhjemme i vores familie er vi meget optagede af, hvordan man skaber en meningsfuld og inderlig tid her under Ramadanen; for os selv og for et lille væsen, som tænker, taler, drømmer og elsker på dansk”

Fra og med fredag 1. april kan du så smage en ny udgave af Ramadanrouladen, som i år består af en sprød fragilitebund med varme krydderier, rullet med smørcreme med kakaonips, appelsin og en dadelkompot. Kagen er på hylden i alle vores bagerier til og med 2. maj, hvor Ramadanen slutter.

Koncert med Isam B

Er du i nærheden af Nørrebro, kan du lørdag 2. april opleve en minikoncert med Isam B foran bageriet i Jægersborggade. Det er kl. 12 og alle er velkomne.

Praktisk

- Ramadankagen rækker til 6-8 personer og koster 155 kr.
- Kagen sælges i Meyers bagerier, i Isam B’s families kaffebar Cafe au Leg på Borups alle 3 i København og kun frem til og med d. 2. maj, hvor Ramadanen slutter.
- Når der er udsolgt, lover vi at bage flere, og du kan også forudbestille ved at kontakte vores bagerier.