Bagekurser hos Meyers

Lær at mestre forskellige bageteknikker og bag aromatiske og saftige brød og kager på et af vores kurser. Du kan lære at takle alt fra smørbagte croissanter til den om populære surdej - og alt derimellem.

Tag på bagekursus hos Meyers

Bagekurser i Meyers

Bagekursus, bageskole, kært barn har mange navne. Kom med i køkkenet og lær at bage, når vi går sammen om meltyper, ælteteknikker, dejtyper, hævetider, bagemetoder og ikke mindst surdej. På kurserne lærer du blandt andet om hvordan man laver surdej til rugbrød, og du lærer bestemt også hvordan du bager de flotteste brød i byen.

Vores Bagekursus vol. 1 er for dig, der er begynder. Hvis du er let øvet og har mod på at prøve kræfter med et 100% surdejsbrød, så er Bagekursus vol. 2 noget for dig. Er du øvet så er Meyers surdejsskole vores hidtil mest nørdede bagekursus. Hvis du vil prøve kræfter med det glutenfrie univers, så har vi et Glutenfrit Bagekursus. Er du vild med smørfyldte deje, så er vores Bagekursus om Croissanter og Wienerdeje for dig. Vores bagekurser afholdes i Meyers Madhus i København. 

Bagning og meltyper