Lad os stå for maden og oplevelserne med kollegerne

Besøg vores univers for virksomheder. Her sørger vi for maden til jeres næste firmafest, hjælper med den daglige frokostordning eller tager hånd om hele jeres kantineordning morgen, middag og aften. Vi sætter også rammerne, når medarbejdere og kolleger mødes i køkkenet til en gastronomisk teambuilding eller skal holde årets julefrokost eller kundearrangement.

Vi laver mad, der bringer mennesker sammen og skaber velsmagende samlingspunkter i arbejdsdagen

 • Frokotsordning_med simreretter

  Én sammenhængende oplevelse, hvor alle dele spiller sammen på tallerkenen.

  Nyhed i Frokostkøkkenet! Dagens ret

  Nu lancerer vi en helt ny frokost: vi kalder den dagens ret

  Vores nye frokostkoncept Dagens Ret samler for alvor trådene. Bogstavelig talt. Vi skærer det klassiske tag-selv-bord med sine mange valgmuligheder ned til én sammenhængende oplevelse.

  Se mere
 • Styrk sammenholdet gennem en forrygende madoplevelse

  Gastronomisk teambuilding

  På en gastronomisk teambuilding i Meyers Madhus kan kolleger, samarbejdspartnere eller forretningsforbindelser opleve en sjælden kobling af køkkenkunst, velsmag og kulinarisk udfordring; det hele hjulpet på vej af vores dygtige kokke og altid med afsæt i sæsonens bedste økologiske råvarer.

  Meyers Madhus sætter scenen for en dag, hvor I bestemmer, hvor programmet skal føre os hen, eller hvor meget I selv har lyst til at stå bag gryderne.

  Læs mere
 • Mad til gæster ud af huset fra Meyers

  Velsmagende menuer leveret lige til jeres adresse

  Maden til firmafesten

  Vi vil med glæde sørge for, at jeres fest bliver én I taler om langt ind i efteråret og efterlader jer med smil på læben og et styrket sammenhold. Vi tager os gerne af al forplejning og hjælper lige så gerne med både lokaler og underholdning. Vi anretter maden smukt på fade og leverer lige til jeres adresse, så I er klar til en velsmagende firmafest.

  Se mere
 • Unikke lokationer til dit arrangement

  Leje af lokaler til firmafest

  Vi kan skabe de skønneste rammer for dig, der arrangerer konferencer, møder, firmafester, receptioner, julefrokoster og lignende.

  Lige meget hvilken type event, du ønsker, kan vi hjælpe hele vejen rundt - fra at finde lokaler, sammensætte velsmagende menuer, udvælge de bedste vine, til at finde musik, underholdning, m.m.

  Se mere
 • Har I en udfordring, vi kan hjælpe jer med at løse?

  Madrådgivning og projekter

  Vores rådgivning bringer den viden, der har dannet grundlag for Meyers virksomheder, i spil for andre, der ønsker at realisere en god idé, løfte det gastronomiske niveau eller løse en konkret samfundsudfordring med mad og måltider som drivkraft.

  Se mere

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.