Lad os stå for maden og oplevelserne med kollegerne

Besøg vores univers for virksomheder. Her sørger vi for maden til jeres næste firmafest, hjælper med den daglige frokostordning eller tager hånd om hele jeres kantineordning morgen, middag og aften. Vi sætter også rammerne, når medarbejdere og kolleger mødes i køkkenet til en gastronomisk teambuilding eller skal holde årets julefrokost eller kundearrangement.

Vi laver mad, der bringer mennesker sammen og skaber velsmagende samlingspunkter i arbejdsdagen

 • Mad til fødselsdag

  Lad os hjælpe jer med at skabe den helt perfekte fest

  Sommerfest med kollegaerne

  Man kan sige meget om det sidste år, men fraværet af fester, løssluppen stemning og fællesskål med kollegerne er til at få øje på! Så lad os råde bod på det og tage revanche i sommeren 2021.

  Vi skræddersyer arrangementet efter jeres ønsker og behov og sørger for, at I med rette kan kalde hele firmaet sammen til årets sommerfest! Vi har gode bud på, hvordan I kan holde både intime sammenkomster på kontoret, formelle receptioner med delikate kanapéer eller det helt store gilde med kulørte lamper, champagneskål og tre-retters menu på hvide duge.

  Læs mere årets sommerfest
 • DHL Stafetten 2021 i København

  Skal vi hjælpe med maden til jeres DHL-event?

  Nyd en sommerlig picnicmenu til jeres DHL-event i Fælledparken i København.

  Vores kokke sørger for en velsmagende menu, som du og kollegaerne kan samles om, når I er kommet over målstregen. Glæd jer til sprøde salater, danske kartofler, köftespyd på okse, ølandsboller og chutney.

  Vi pakker maden til hold a' 5 personer, og I henter maden på jeres løbsdag i Meyers udleveringstelt på pladsen.

  Bestil menu
 • Frokostkøkken livretter

  Er I tilbage på kontoret?

  Lad os hjælpe med firmafrokosten

  Næsten i synkrone taktslag med, at dagene bliver lyse og længere, løsnes afstandskravene og Danmark åbner mere dag for dag. Restriktionerne lempes, kontorstolene får sine ejermænd igen og kantiner og frokoststuer fyldes med sultne kollegaer.

  Vi leverer frokost både i form af den klassiske buffet eller som portionspakkede måltider. Vores køkkener er fyldt med forårets spæde grøntsager, som vi kombinerer med nybagt brød, grønne proteinkilder og frilandskød. Og til den dynamiske hverdag, er det naturligvis nemt at justere antallet af kuverter fra dag til dag.

  Læs mere om vores frokostordning
 • Unikke lokationer til dit arrangement

  Firmafester og events

  Vi kan skabe de skønneste rammer for dig, der arrangerer konferencer, møder, firmafester, receptioner, julefrokoster og lignende.

  Lige meget hvilken type event, du ønsker, kan vi hjælpe hele vejen rundt - fra at finde lokaler, sammensætte velsmagende menuer, udvælge de bedste vine, til at finde musik, underholdning, m.m.

  Se mere
 • Styrk sammenholdet gennem en forrygende madoplevelse

  Gastronomisk teambuilding

  På en gastronomisk teambuilding i Meyers Madhus kan kolleger, samarbejdspartnere eller forretningsforbindelser opleve en sjælden kobling af køkkenkunst, velsmag og kulinarisk udfordring; det hele hjulpet på vej af vores dygtige kokke og altid med afsæt i sæsonens bedste økologiske råvarer.

  Meyers Madhus sætter scenen for en dag, hvor I bestemmer, hvor programmet skal føre os hen, eller hvor meget I selv har lyst til at stå bag gryderne.

  Læs mere
 • Har I en udfordring, vi kan hjælpe jer med at løse?

  Madrådgivning og projekter

  Vores rådgivning bringer den viden, der har dannet grundlag for Meyers virksomheder, i spil for andre, der ønsker at realisere en god idé, løfte det gastronomiske niveau eller løse en konkret samfundsudfordring med mad og måltider som drivkraft.

  Se mere

Kan vi hjælpe dig?

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.