Bliv en del af holdet

Det er vores holdning at uden glade, kompetente og engagerede medarbejdere i alle vores virksomheder, ville vi aldrig have været i stand til at drive det hertil, hvor vi står i dag. Vi modtager altid med glæde ansøgninger fra engagerede personer, der har lyst til at arbejde med mad, drikke og brød af høj kvalitet baseret på de bedste råvarer.

Vi glæder os til at høre fra dig 

I Meyers er der højt til loftet, og du kan forvente et uformelt men ambitiøst arbejdsklima præget af entusiasme, madglæde og dedikation. Her er rige udviklingsmuligheder for dig som medarbejder, uanset om du ønsker at slå dine folder i køkkenet, restauranten, bageriet eller på kontoret.

Vi glæder os til at høre fra dig, og forhåbentlig byde dig velkommen i Meyers.

 • Job hos Meyers

  Se alle jobopslag

  Bliv en del af holdet

  Vi er en mangfoldig virksomhed og tilbyder jobs inden for en lang række discipliner og kompetencer; både køkkenfolk, kokke, bagere, elever, undervisere og mere administrative stillinger. Du kan se alle aktuelle stillinger her.

  Se her
 • Mere end et arbejde

  Job hos Meyers

  Bliv en del af holdet

  Vi har styr på både din pension, frokosten og sundhedsordning, og har du brug for en hjemmearbejdsdag, finder vi også ud af det. Mest af alt holder vi dog af at møde hinanden i det daglige - og faglige - for det er i mødet mellem forskellige mennesker, at vi beriger hinanden som kollegaer. Netop derfor opfordrer vi alle til at søge et job hos Meyers uanset køn, alder, etnicitet, seksualitet, handicap og religion.

  Vi glæder os til at høre fra dig, og forhåbentlig byde dig velkommen i Meyers.

  Se her

LÆS MERE OM