Familien fylder nemlig meget for de to søstre, som har stiftet caféen med afsæt i deres mors gæstfrie og hjertevarme væremåde. Og netop den gode stemning og de varme krydderier hænger da også i luften, når man når man træder ind i South Harbour Café. I disse lokaler, i hjertet af Sydhavnen, fører de to iværksættersøstre deres mors idéer og tanker videre om at være fælles om sund mad og gæstfrihed. Og det er ikke uden grund, at caféen har adresse blandt Sydhavnens livlige gader. For døtrene har en lyst til at give noget tilbage til det lokalsamfund, som tog så godt imod dem, da de kom til landet.
Derfor er det heller ikke sjældent, at en lun m’semen (marokkanske madpandekage) serveres med en god historie på siden eller en lille sludder om stort og småt. For stamkunder og naboer er ofte blandt gæsterne i caféen; de kommer for den gode mad og for at tage plads i det unikke samlingspunkt i det gamle arbejderkvarter. Gennem maden formidler søstrene både deres egen personlige historie og Sydhavnens særlige ånd.