Unikke begivenheder under Copenhagen Cooking

Så kan du godt finde blyanten frem og få sat stort kryds i kalenderen, når København over en hel uge igen flyder over med unikke madoplevelser og særlige events til Copenhagen Cooking.

Så kan du godt finde blyanten frem og få sat stort kryds i kalenderen, når København over en hel uge igen flyder over med unikke madoplevelser og særlige events til Copenhagen Cooking.

 

Vi tager naturligvis også del i løjerne og har igen i år lagt an til en stribe velsmagende oplevelser i løbet af ugen. Glæd dig til at røge din egen laks, smage på havnens mange spiseoplevelser fra vandsiden, sætte dig ved langbordet og tage på en kulinarisk rejse til verdens store køkkener og ikke mindst cykle i samlet flok hjem til Claus Meyer på Frederiksberg for at spise lækre snacks og smage på ældgamle frugteddiker. Børnene kan afprøve deres madmod til årets Madmodsløb i Søndermarken. Læs med og bliv klogere på vores mange oplevelser under Copenhagen Cooking.

Festlighederne begynder 23. august. 

Baggårdsmiddag fra verdenskøkkenet

Intense dufte og smage breder sig, når Meyers Madhus danner rammen om en langbordsmiddag på tværs af kulturer og køkkener.Under festivaltemaet 'Mit Kvarter er Dit Kvarter' afvikler vi et storstilet måltid i samarbejde med en række af vores venner og kolleger som alle har en dyb indsigt i nogle af de fremmede køkkener, vi beundrer.

Du vælger et bestemt verdenskøkken, når du køber din billet, men vi spiser alle i fællesskab.
  • Høstfest på Frederiksberg Allé

    Fællesmiddag i samarbejde med Birkemosegaard

  • Hjemme hos Claus Meyer

    En unik eddikesmagning i Claus Meyers private gemakker

  • Havnerundfart med kulinariske stop ved byens kulturhuse

Frederiksberg høstfest: Meyers Deli x Birkemosegaard

På den yderste spids af Odsherred ligger Birkemosegård. Mulden er blød og fuld af næring, og her vokser nogle af de bedste biodynamiske grøntsager, som Danmark har at byde på.

Derfor har Meyers Deli teamet op med Jesper og hans hustru fra Birkemosegaard og sammen har de kreeret en menu af nogle af sæsonens skønneste grøntsager. Meyers Deli dækker langbordet og inviterer til sensommermiddag på Frederiksberg Allé.

Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas, og der vil være både øl- og vinbarer på Alléen.

Mad & Havn: Sejl dig mæt med Meyers

På en helt særlig havnemundfart udforsker og fortæller Meyers og By & Havn i fællesskab om de to sider af havnens tiltrækningskraft.
Vi stævner ud fra Skuespilhuset og besøger en række gode havnevenner. Den Sorte Diamant firer tørstslukkende forsyninger ned fra kajkanten, BLOX inviterer indenfor på et lynvisit og ved Operaen sætter vi motoren i tomgang til snacks.
I Nordhavn går vi i land for at besøge Nordhavn Røgeri og komme i dybden med røgning som håndværk. Den ældgamle teknik bruges både på laks og grønne sager, og du får lov at røge dine egne produkter, som kan afhentes hos Meyers Deli i dagene efter arrangementet.
Aftenen kulminerer med en fællesspisning hos Ofelia tilbage i Skuespilhuset, hvor vi spiser det bedste fra havet og haven side om side med nye og gamle sejlerkammerater.

 

Hjemme hos Claus Meyer

Claus inviterer på en eksklusiv rejse, der følger eddikens vej fra rå frugt, gennem dobbeltfermentering videre til en tilværelse som 17 år gammel balsamisk nektar i 15 liter store håndlavede tønder af enebærtræ. Turen begynder i Nordhavn Eddikebryggeri på den yderste spids af Københavns Nordhavn. Derefter går turen i samlet flok til Claus’ private eddikelager i hans hjem på Frederiksberg. Vi smager, spiser snacks og skyller ned med et godt glas vin. I skal på en lille cykeltur i København, så husk at medbringe cyklen, hjelmen og det gode humør, når I mødes i Nordhavn.


Madmodlød - årets sejeste børneløb

Kalder alle madmodige unger! Løb og smag jer igennem de udfordrende poster, som for alvor sætter smagsløgene på prøve! Børnene skal også på banen til Copenhagen Cooking, og traditionen tro ruller vi ud med vores Madmodsløb.
Sidste år blev der blandt andet smagt på sort hvidløg, solæg, tempeh og kombucha, og uden at afsløre for meget, lover vi, at der nok skal være noget for enhver smag igen i år.

Tør du smage på det hele?

Madmodsløbet 2019 foregår i Søndermarken, og ruten er 1,5 km lang. Undervejs smager de modige deltagere sig gennem seks spiselige poster, som på hver deres måde udfordrer sanserne og smagsløgene hos de unge løbere.
Og tør man smage på det hele, venter der både highfives, medaljer og goodiebags, når man kommer i mål. Sofie Østergaard, som du kender fra bla. DR Ultra, Ramasjang og MGP, er vores madmodige vært, som sørger for, at alle ungerne kommer godt afsted ud på ruten og bliver heppet hele vejen i mål.
Madmodsløbet afholdes lørdag 31. august 2019 kl. 10 – 12.