Meyers

BLOX EATS er spisestedet i BLOX – en fusion mellem den moderne frokostkantine og den urbane food hall. I BLOX EATS serverer vi smagfuld mad for alle med hang til lækre måltidsoplevelser - uanset om det er til et uformelt frokostmøde eller bare en snack og en hurtig kop kaffe på en slentretur langs kanalen.
I BLOX EATS er alle velkomne.

  • FOOD HALL

    På 1. sal ligger vores Food Hall, hvor vi serverer et bredt udvalg af lækre frokostanretninger. Det er mad, der smager af hele verden - tilberedt med de skønneste lokale råvarer. Al mad er baseret på vores store forkærlighed til den gode og ærlige smag, og består af mindst 30% økologiske råvarer med stor hensyntagen til dyrevelfærd og bæredygtighed.

LEJ LOKALER I BLOX EAT

Skab den perfekte ramme om din næste fest, møde, konference eller reception. Med en central placering i København, nem parkering og unik udsigt er BLOX en ideel lokation for både private og faglige arrangementer - omgivet af byens puls i det gamle København.

læs mere

BLOX EATS

Cafeatery
mandag - fredag
08.00 - 14.00

Lukket i weekenden

Food hall
mandag - fredag
11:30-13:30

Åbningstiderne varierer henover året 

 

 

BLOX EATS

BLOX EATS kan karakteriseres som en kombination mellem det klassiske cafeteria og den moderne food hall. Bygningen summer af liv fra Københavnere såvel som turister og den uformelle stemning og de inspirerende omgivelser skaber de perfekte rammer for gode snakke blandt de spisende.

Den bedste frokost i København

Den bedste frokost i København Den uformelle stemning afspejles også i menuen der til frokost består af et bredt udvalg af hovedretter og smagfulde grab & go's.

 Menuen står altid på sund mad lavet af de bedste råvarer. Desuden gives der studierabat til studerende der ønsker at spise hos BLOX EATS.