Meyers

BLOX EATS er spisestedet i BLOX – en fusion mellem den moderne frokostkantine og den urbane food hall. I BLOX EATS serverer vi smagfuld mad for alle med hang til lækre måltidsoplevelser - uanset om det er til et uformelt frokostmøde, en delikat weekendbrunch eller bare en snack og en hurtig kop kaffe på en slentretur langs kanalen.
I BLOX EATS er alle velkomne.

5 eller 7 retter

WEEKEND-BRUNCH

Hos BLOX EATS kan du nyde vores weekendbrunch med et udvalg af delikate retter af både den søde og salte slags, som du kan håndplukke efter sult og lyst. Lunt bagværk, grønne fristelser, yoghurt med granola, falafel, lakserillette, æg, frilandspølser og meget mere.

Vælg 5 retter, hvis du er sulten og 7, hvis du ikke vil mangle noget.


Serveres lørdag og søndag kl. 10-14.

  • CAFEATERY

    Indbydende café i spektakulære omgivelser

    I stueetagen ligger vores Cafeatery, der serverer autentisk og inspirerende mad hele dagen. Det er en indbydende café i spektakulære omgivelser. Brød og bagværk er tilberedt med økologisk nordisk mel og baseret på vores Meyerske surdejstraditioner. For dem, der har brug for en let bid mad, byder vi på et indbydende udvalg lige til at nyde i cafeen, på bryghuspladsen med udsigt op gennem Frederiksholms Kanal, eller på farten.

  • FOOD HALL

    På 1. sal ligger vores Food Hall, hvor vi serverer et bredt udvalg af lækre frokostanretninger. Det er mad, der smager af hele verden - tilberedt med de skønneste lokale råvarer. Al mad er baseret på vores store forkærlighed til den gode og ærlige smag, og består af mindst 30% økologiske råvarer med stor hensyntagen til dyrevelfærd og bæredygtighed.

LEJ LOKALER I BLOX EAT

Skab den perfekte ramme om din næste fest, møde, konference eller reception. Med en central placering i København, nem parkering og unik udsigt er BLOX en ideel lokation for både private og faglige arrangementer - omgivet af byens puls i det gamle København.

læs mere

BLOX EATS

Cafeatery
mandag - søndag
08.00 - 20.00

Food hall
mandag - fredag
11.30-13.30

BLOX EATS

BLOX EATS kan karakteriseres som en kombination mellem det klassiske cafeteria og den moderne food hall. Bygningen summer af liv fra Københavnere såvel som turister og den uformelle stemning og de inspirerende omgivelser skaber de perfekte rammer for gode snakke blandt de spisende.

Den bedste frokost i København

Den bedste frokost i København Den uformelle stemning afspejles også i menuen der til frokost består af et bredt udvalg af hovedretter ud over weekendbrunch og smagfulde grab & go's.

I weekenden serveres der en fantastisk brunch, der kan sammensættes som man ønsker. Menuen står altid på sund mad lavet af de bedste råvarer. Desuden gives der studierabat til studerende der ønsker at spise hos BLOX EATS.