Receptionsmenu
Bestil kanapéer til din reception, jubilæum eller konference. Alle retter anrettes, så de kan spises stående. Enten portionsanrettet i små weckglas eller bambusskåle eller som de er, lige til at spise i en mundfuld.
Vi har skabt en stribe veltilberedte kanapéer og småretter. Vælg fem til den lette servering, syv til et helt måltid og ni, hvis du ikke vil mangle noget.
185,- pr. person for 5 retter
249,- pr. person for 7 retter
299,- pr. person for 9 retter
OBS. Ønsker du levering på en søndag, skal du bestille senest 4 dage før inden kl. 12.
- Anrettet og klar til at spise
- Personer +20
- Leveres til Storkøbenhavn, Nordsjælland og omegn
Brødsticks med knasende grønt med ærtedip, ramsløgsolie og piment d'espelette
Brødsticks med knasende grønt med ærtedip, ramsløgsolie og piment d'espelette
Allergener: gluten, laktose og sesam
Skiver af lufttørret okseinderlår med rosmarin anrettet på pumpernickel og toppet med syltede svampe
Skiver af lufttørret okseinderlår med rosmarin anrettet på pumpernickel og toppet med syltede svampe
Allergener: æg, gluten og sennep
Røget, økologisk frilandskylling med syltede, skorzonnerrødder, citronfløde og sprød brøndkarse
Røget, økologisk frilandskylling med syltede, skorzonnerrødder, citronfløde og sprød brøndkarse
Allergene: laktose
Rillette på færøsk laks med kapers, saltet citron og karseskud hertil sprødt surdejsbrød
Rillette på færøsk laks med kapers, saltet citron og karseskud hertil sprødt surdejsbrød
Allergener: gluten og sennep
Vesterhavsost og grønne ferskner marineret i olivenolie og urter og toppet med tørrede kornblomster
Vesterhavsost og grønne ferskner marineret i olivenolie og urter og toppet med tørrede kornblomster
Allergene: laktose
Vandbakkelser med cremet mousse på svampe og lollandske bælgfrugter
Vandbakkelser med cremet mousse på svampe og lollandske bælgfrugter
Allergener: laktose, gluten og æg
Sprøde grøntsager serveret med cremet ricotta og ramsløgsolie
Sprøde grøntsager serveret med cremet ricotta og ramsløgsolie
Allergene: laktose
Charcuteri med syltede sager og sennep som anrettes på et stort fad
Charcuteri med syltede sager og sennep som anrettes på et stort fad
Allergene: sennep
Glaskål med håndpillede rejer, dildcreme og søl-tang
Glaskål med håndpillede rejer, dildcreme og søl-tang
Allergener: skaldyr og laktose
Saltede nødder ristet med røget paprika, rodfrugtchips, trøffelchips og sprødt hvedebrød med peberfrugt-spread
Saltede nødder ristet med røget paprika, rodfrugtchips, trøffelchips og sprødt hvedebrød med peberfrugt-spread
Allergener: nødder og gluten
Trifli med syrligsød rabarber, rugknas og fyldig, hvid chokoladecreme
Trifli med syrligsød rabarber, rugknas og fyldig, hvid chokoladecreme
Allergener: laktose og gluten
Lys chokolademousse med knasede hasselnødder fra Piemonte og saltet karamel
Lys chokolademousse med knasede hasselnødder fra Piemonte og saltet karamel
Allergener: laktose og nødder
Charcuteri til 5 personer- 475,-
Charcuteri til 5 personer- 475,-
Et bræt koster 475 kr. og passer til fem personer. Ved bestilling medfølger ét Meyers surdejsbrød per bræt.
Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde til 5 personer 475,-
Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde til 5 personer 475,-
Et bræt koster 475 kr. og passer til fem personer. Ved bestilling medfølger ét Meyers surdejsbrød per bræt.
Allergener: gluten og laktose.
Ristede snacknødder til 5 personer - 75,-
Ristede snacknødder til 5 personer - 75,-
Allergene: nødder
Syltede, grønne ferskner til 5 personer - 95,-
Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,-
Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,-
Allergener: nødder, laktose, gluten
Macarons - 3 stk. til 45,-
Macarons - 3 stk. til 45,-
Allergener: æg, nødder og gluten
Økologisk surdejsbrød - 45,-
Økologisk surdejsbrød - 45,-
Allergene: gluten
Glutenfrit brød - 45,-
Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter (skal opvarmes)- 2 stk. til 75,-
Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter (skal opvarmes)- 2 stk. til 75,-
Allergener: gluten, laktose og sennep
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter (skal opvarmes)- 2 stk. til 75,-
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter (skal opvarmes)- 2 stk. til 75,-
Allergener: gluten, laktose og sennep
Natmad: Saml-selv-hotdogs med dip og smørbagte briochebrød (skal opvarmes) - 2 stk. for 95,-
Natmad: Saml-selv-hotdogs med dip og smørbagte briochebrød (skal opvarmes) - 2 stk. for 95,-
Saml-selv-hotdogs med dip og smørbagte briochebrød. To slags pølser med ristede og syltede løg og de klassiske dips som ketchup, sennep og remoulade i smørbagte briochebrød.
Allergener: gluten, laktose, sennep og æg
Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 150,-
Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 150,-
Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 185-
MURI Passing Clouds - 185,-
MURI Passing Clouds - 185,-
Allergener: gluten og sulfitter. Kan indeholde spor af nødder.
Passing Clouds er perlemorsagtig og forfriskende med en lys syrlighed og en højtidelig duft af blomster, honning og modne frugter. Den alkoholfrie vin er tør, men med flere dimensioner af smagsnuancer og en vinfængende funkiness.
MURI Yamilé - 185,-
MURI Yamilé - 185,-
Allergene: sulfitter. Kan indeholde spor af nødder.
Yamilé har smag af bløde røde frugter og cremet røgelse med en delikat aromatisk afslutning. Den er forfriskende tør, men med legesyge smagskompleksiteter og vinfængende funkiness.
MURI Nuala - 185,-
MURI Nuala - 185,-
Allergene: gluten. Kan indeholde spor af nødder.
Nuala er kompleks, saftig og frisk, men med balance. Aromer af røde bær møder en antydning af skov, en let syrlighed og en lagdelt smagspalet med blide tanniner.
Kanapéer til receptionSammensæt selv din receptionsmenu. Prisen for 5 retter er 185,-Prisen for 7 retter er 249,-Prisen for 9 retter er 299,- |
Få svar på dine spørgsmål her
Her er alle de mest generelle spørgsmål om receptionsmenuen her
Levering på Sjælland
Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00
Søndag kl. 10:00-12:30
Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.
Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.
Du kan vælge selv at afhente din mad fra vores køkken. Ønsker du selv at afhente maden skal du også selv returnere tomme fade, skåle og kasser.
Ved bestilling af mad til 10 personer, fylder maden omkring fire cateringkasser. Har du bestilt til 15 kuverter, fylder maden omkring 8 kasser. Vær opmærksom på, at antallet af kasser kan variere.
Hvis du har planer om at bestille mere end 20 kuverter, så anbefaler vi, at du bestiller din cateringmenu til levering.
Afhentning af din mad
Maden skal afhentes fra vores køkken på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn.
Afhentningstiderne er:
Mandag – fredag: 12:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: 10:00 - 14:00
For at vi kan være helt klar med din mad, når du kommer, og så du undgår ventetid, vil vi gerne vide med en times interval, hvornår du planlægger at afhente din menu.
Aflevering af service
Tomme fade, skåle og kasser skal returneres senest tre dage efter dit arrangement. Den tomme service skal afleveres i det blå skur ved port 2 på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn. Du skal kvittere for din aflevering via en e-mail, som vi sender dig efter dit arrangement. Servicen skal være skyllet og fri for madrester.
For levering mandag til og med lørdag: Bestil senest 3 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 3 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00.
For levering søndag: Bestil senest 4 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 4 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00
Du vil modtage maden på fade og i skåle, og de fleste af retterne er portionsanrettet. Nogle af retterne vil blive leveret varme i varmekasser, andre kolde.
Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 17:00 og søndag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 12:30.
Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge.
Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.
Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.
Vi udbyder også et vegetarisk alternativ til alle vores menuer.
I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Klassisk menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.
Vi tilbyder også en børnemenu. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og burger.
På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Ordrer under DKK 15.000
For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Afbestilling:
Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:
Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Ordrer på eller over DKK 15.000
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.
Afbestilling:
Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:
Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.
Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.
Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.
Pris DKK 600 pr. time (minimum 5 timer)*
Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.
Pris DKK 500 pr. time (minimum 5 timer)*
*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.
Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.
Hvad er en reception?
En reception kan for mange mennesker være en smule udefinerbar, da man ofte bliver inviteret til receptioner i mange forskellige sammenhænge. Det kan være i forbindelse med et bryllup, fejringen af et jubilæum, studentergilder, åbningen af nye faciliteter eller en helt fjerde mærkedag. Overordnet dækker ordet ‘reception’ over en sammenkomst af mere eller mindre officiel karakter og forbindes tit med et åbent hus-arrangement. Receptioner vil mange gange være forholdsvis kortvarige og omfatte servering af drikkevarer samt en menu, der kan spises stående så som et udvalg af smagfulde kanapéer, pindemadder og snacks. Med en receptionsinvitation i hånden er der dermed lagt op til nogle hyggelige timer med fejring, tid til at mingle og ikke mindst muligheden for at nyde flere forskellige indbydende små retter.
Hvad serverer man til en reception?
Som nævnt består en receptionsmenu ofte af en række småretter af kød og grønt, som kan spises stående. Meyers kokke har sørget for alsidighed og nytænkning af den klassiske receptionsmenu, hvilket har ført til et stort udvalg af vegetariske kanapéer så vel som små retter med kød, der alle fungerer perfekt til en hver form for reception. De små kanapéer kan også anses for at være en form for tapas, da der tilbydes et bredt udvalg af forskellige hapsere. Vi bruger sæsonens råvarer til at fremtrylle lækre receptionsretter og har givet dig mulighed for at tilpasse antallet af retter til din receptionsmenu alt efter, hvor mange mennesker du forventer, der dukker op til dit arrangement.
Vores kokke vil i løbet af det året sammensætte en festlig menu, der kommer til at passe perfekt til sommerens studentergilder og senere i 2024 til julens arrangementer.
Kanapéer til reception
Det kan godt være, vi har kaldt det en receptionsmenu, men navnet dækker egentlig blot over vores udvalg af kanapéer og småretter, som alle kan spises stående, og som du med fordel kan servere til de arrangementer, hvor det ikke er lagt op til, at I skal spise et fuldt måltid.
Hvis du ligesom os godt kan lide idéen om at servere et væld af små smagseksplosioner og lade gæsterne vælge på kryds og tværs, er det også muligt at servere receptionsmenuen som en slags nordisk tapas. På den måde kan I komme godt rundt i landskabet af både salte, søde, knasende, sprøde og friske elementer, og I kan spise jer jublende lykkelige i dejlige anretninger, som vores kokke har tilberedt og sammensat ud fra årstidens bedste råvarer.
Receptionsmenuen er også oplagt, hvis I skal fejre jubilæum i firmaet, hylde fødselaren på den runde dag, sætte huen på studenten eller skal samle gæsterne til bryllupsreception.
Receptionsmenuen 2024
Receptionsmenuen ud af huset fra Meyers i 2024 byder på bl.a. kyllingerillette, tærte med løgpure og jordskokkecreme, gulerodstatar smagt til med æblegastrik, små gourgéres med havgus og røgede kejserhatte i misocreme. Der kan selvfølgelig tilkøbes flere små hapsere og snacks til jeres reception. Bestil saltede nødder til boblerne, nybagt økologisk surdejsbrød og dansk, økologisk charcuteri og oste. På den måde kan I selv være med til at sammensætte jeres helt egen receptionsmenu bestående af større og mindre kanapéer, snacks og tapaselementer – de fleste serveringer vil være muligt at spise med fingrene, så I ikke skal sørge for ret meget service.
Mad ud af huset har aldrig været nemmere end med Meyers catering, da vi nemt sørger for mad til mange og sørger for, at I selv skal stå for et minimum af forberedelse – og det gælder for både vores buffet, tapas og receptionsmenuer. Vi leverer til Storkøbenhavn, Nordsjælland og omegn, hvor du kan ændre i bestillingen helt op til 3 dage før (senest kl. 12).