Receptionsmenu
Pr. person fra 175,-
Receptionsmenu - Klassisk og vegetarisk
Vores receptionsmenu er et godt bud til jubilæet, konferencen, den runde fødselsdag eller en anden anledning, hvor maden skal kunne spises stående i en haps. Vi har skabt en stribe veltilberedte kanapéer og småretter med grønt, fisk og kød, som tilsammen giver en let anretning, der nydes perfekt med et glas bobler på siden.
OBS. Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering i Jylland på nuværende tidspunkt.
- Juster selv din bestilling inden kl. 12, 4 dage før levering
- Personer +20
- Leveres til Storkøbenhavn, Nordsjælland og omegn

Anderillette rørt med grov sennep og citrontimian med syltede rabarber og rugchips
Anderillette rørt med grov sennep og citrontimian med syltede rabarber og rugchips
Allergener: gluten, sennep

Tærte med kartoffelkompot, løgpuré, Gammel Knas-ost og syltede løvstikkestilke
Tærte med kartoffelkompot, løgpuré, Gammel Knas-ost og syltede løvstikkestilke
Allergener: gluten, laktose

Sprød og råmarineret glaskål med rygeostcreme, radisecrudite og purløg
Sprød og råmarineret glaskål med rygeostcreme, radisecrudite og purløg
Allergene: laktose

Saftig svampepaté serveret med syltede rabarber og sprøde rugchips
Saftig svampepaté serveret med syltede rabarber og sprøde rugchips
Allergene: gluten

Tærte med kartoffelkompot, løgpuré, Gammel Knas-ost og syltede løvstikkestilke
Tærte med kartoffelkompot, løgpuré, Gammel Knas-ost og syltede løvstikkestilke
Allergener: gluten, laktose

Sprød og råmarineret glaskål med rygeostcreme, radisecrudite og purløg
Sprød og råmarineret glaskål med rygeostcreme, radisecrudite og purløg
Allergene: laktose

Bagte løgskaller med friskost og merian - 45,-
Bagte løgskaller med friskost og merian - 45,-
Allergene: laktose
Minimum antal kuverter: 20

Rosastegt andebryst med selleri, kørvel og syltede æbler - 45,-
Rosastegt andebryst med selleri, kørvel og syltede æbler - 45,-
Minimum antal kuverter: 20

Brandade af kulmule med saltede stikkelsbær og frisk skovsyre - 45,-
Brandade af kulmule med saltede stikkelsbær og frisk skovsyre - 45,-
Minimum antal kuverter: 20

Radiccio med creme af tørrede tomater og madagascarpeber - 45,-
Radiccio med creme af tørrede tomater og madagascarpeber - 45,-
Minimum antal kuverter: 20

Dansk og økologisk charcuteri fra Troldgaarden - 95,-

Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde - 95,-
Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde - 95,-
Allergener: gluten og laktose.

Ristede snacknødder til 5 personer - 75,-
Ristede snacknødder til 5 personer - 75,-
Allergene: nødder

Syltede, grønne ferskner til 5 personer - 95,-

Focaccia på ølandshvede med persille og salviepesto - 45,-
Focaccia på ølandshvede med persille og salviepesto - 45,-
Allergene: gluten

Økologisk surdejsbrød - 45,-
Økologisk surdejsbrød - 45,-
Allergene: gluten

Glutenfrit brød - 45,-

Flødeboller fra Mark Hermann - 45,-
Flødeboller fra Mark Hermann - 45,-
Allergener: nødder, laktose, gluten

Macarons - 45,-
Macarons - 45,-
Allergener: æg, nødder og gluten

Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Allergener: gluten, laktose og sennep

Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Allergener: gluten, laktose og sennep

Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 165-
Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 165-
Bag Meyers fine bobler gemmer sig en Crement fra tyske Saar-Mosel Winzersekt Kellerei. Efter gæringen har flaskerne fået lov til at hvile i 12 måneder. Resultatet er blevet en festlig og velsmagende mousserende Mosel Riesling, som skummer smukt når den skænkes.
Der er lime, tropiske frugter og saftige gule blommer til næsen, og i munden følger et saftigt frugtbid, lidt brioche og et herligt Rieslingtouch, der er med til at løfte vinen fri af de mange mousserende vines anonymitet. Mild, nærmest fyldig, langt fra knasende tør, men også med en underliggende strøm af moden citrus og vedholdende mineralitet, som elegant sparker friskheden på plads.

Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 135,-
Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 135,-
Meyers rødvin kommer i 2019-årgangen i en lidt ny forklædning, idet vi har valgt at udskifte den hidtidige leverandør for at kunne tilbyde en friskere, lidt mere frugtfokuseret vin samtidig med, at den krydrede varme frugt fra det sydlige Côtes-du-Rhône stadig er markant til stede.
Det er den charmerende Mathilde Chapoutier - den ottende generation og forretningsudviklingsdirektøren i familiefirmaet M. Chapoutier - der har påtaget sig opgaven, og hun har fået sammenstukket en herlig vin til os, som er funderet på frugt fra nogle mindre vinbønder, der opererer på de vidtstrakte vinmarker mellem resterne af paveslottet på toppen af Châteauneuf-du-Pape og sydvest på ned mod den berømte romerske akvædukt Le Pont du Gard.
Vinbønderne har i adskillige år dyrket deres vinmarker efter bæredygtige økologiske principper samtidig med, at de er blevet rådgivet af Chapoutiers professionelle team, som også fastsætter høsttidspunktet og står for selve høsten, der udføres af moderne skånsomme maskiner i de tidlige morgentimer, således at druerne kan nå frem til vineriet uden svedeture.
Der er tale om en blanding af Syrah og Grenache, som efter alle stilke er fjernet og en let knusning forvandles til vin uden fremmede gærstammer i traditionelle betontanke. For at prioritere frugten er fadlagringen fravalgt, og for at vi kan få glæde af den umiddelbare frugt sammenstikkes og aftappes den endelige cuvée allerede 8 måneder efter høsten.
En intens granatrød vin som charmerer med en herlig umiddelbar duft af saftige røde og mørke bær, som snart får selskab af både lakrids og garrigue. Ren saftig og fyldig, men takket være silkeagtige og befordrende tanniner også nærmest elegant.
En meget alsidig madvin. Prøv den for eksempel sammen med en Lammekølle, der med en sprød urteskorpe og en cremet grøn hvede(ris)otto har fået en twist a la Claus Meyer. Find opskriften her: Meyers lammekølle
Certificeret økologisk i henhold til FR-BIO-01 af Ecocert France.

Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 135,-
Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 135,-
Denne hvidvin er en dejlig mild, men stadig forfriskende tysk Riesling, der bliver til i et samarbejde med det berømte Saar-Mosel Winzersekt Kellerei. Som navnet antyder er deres speciale ellers mousserende vine, men her har de fremtryllet frugten fra et par parceller i Leiwener Klostergarten.
Vinen er gæret op til en alkoholprocent på 11,5% ved forholdsvis lave temperaturer i rustfrit stål. Herefter er gæringen standset, således at den lille sødme der forbliver tilbage fint balancerer Moselvinenes altid markante syre. Dette har resulteret i en vin med fornemmelser af sprøde æbler, diskrete noter af ananas, lidt honning og især moden citrus. En liflig, frisk vin, der hele tiden fordrer til en lille slurk mere.
Få svar på dine spørgsmål her
Læs alle de mest generelle spørgsmål om receptionsmenuen her
Levering på Sjælland
Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00
Søndag kl. 10:00-12:30
Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.
Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.
Bestil senest kl. 12 fire dage før ønskede leveringsdag.
Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 17:00 og søndag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 12:30.
Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge.
Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.
Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.
Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.
Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.
Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*
Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.
Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*
*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.
Vi tilbyder også en børnemenu. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og burger.
På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.
Du vil modtage maden på fade og i skåle, og de fleste af retterne er portionsanrettet. Nogle af retterne vil blive leveret varme i varmekasser, andre kolde.
Hvad er en reception?
En reception kan for mange mennesker være en smule udefinerbar, da man ofte bliver inviteret til receptioner i mange forskellige sammenhænge. Det kan være i forbindelse med et bryllup, fejringen af et jubilæum, åbningen af nye faciliteter eller en helt fjerde mærkedag. Overordnet dækker ordet, reception, over en sammenkomst af mere eller mindre officiel karakter og forbindes tit med et åbent hus arrangement. Receptioner vil mange gange være forholdsvis kortvarige og omfatte servering af drikkevarer samt en menu, der kan spises stående så som et udvalg af smagfulde kanapéer. Med en receptionsinvitation i hånden er der dermed lagt op til nogle hyggelige timer med fejring, tid til at mingle og ikke mindst muligheden for at nyde flere forskellige indbydende små retter.
Hvad serverer man til en reception?
Som nævnt består en receptionsmenu ofte af en række småretter af kød og grønt, som kan spises stående. Meyers kokke har sørget for alsidighed og nytænkning af den klassiske receptionsmenu, hvilket har ført til et stort udvalg af vegetariske kanapéer så vel som små retter med kød, der alle fungerer perfekt til en hver form for reception. Vi bruger sæsonens råvarer til at fremtrylle lækre receptionsretter og har givet dig mulighed for at tilpasse antallet af retter til din receptions menu alt efter, hvor mange mennesker du forventer, der dukker op til dit arrangement.
Hvis du skal bruge mad til din reception tæt på en af årets helt store højtider, julen, har vores kokke tilberedt en julereceptionsmenu, der bidrager med en tilpas mængde julestemning til din reception. Ligeledes vil vores kokke i løbet af det kommende år sammensætte en festlig menu, der kommer til at passe perfekt til sommerens studentergilder.
Kanapéer til reception
Det kan godt være, vi har kaldt det en receptionsmenu, men navnet dækker egentlig blot over vores udvalg af kanapéer og småretter, som alle kan spises stående, og som du med fordel kan servere til de arrangementer, hvor det ikke er lagt op til, at I skal spise et fuldt måltid.
Hvis du ligesom os godt kan lide idéen om at servere et væld af små smagseksplosioner og lade gæsterne vælge på kryds og tværs, er det også muligt at servere receptionsmenuen som en slags nordisk tapas. På den måde kan I komme godt rundt i landskabet af både salte, søde, knasende, sprøde og friske elementer, og I kan spise jer jublende lykkelige i dejlige anretninger, som vores kokke har tilberedt og sammensat ud fra årstidens bedste råvarer.
Receptionsmenuen er også oplagt, hvis I skal fejre jubilæum i firmaet, hylde fødselaren på den runde dag eller skal samle gæsterne til bryllupsreception.