Frederikke Legaard x Meyers Bageri

Sommeren står for døren, og hos Meyers Bageri har vi indgået et sommerligt samarbejde med den unge kunster, og sidste års vinder af Den Store Bagedyst, Frederikke Legaard.

Et godt håndværk er en af fællesværdierne mellem Meyers og Frederikke Legaard, og med et hold af dygtige og ambitiøse mennesker i ryggen, har det været muligt at kreere den sarte grønne herlighed til alle Meyers Bagerier. 

Alt er lavet fra bunden og i hånden og flødebollen findes i begrænset antal i alle Meyers bagerier fra d. 1 juni og hen over sommeren. 


 

 • SOMMERENS FLØDEBOLLE

  Frederikke Legaard x Meyers Bageri

  Frederikke har i samarbejde med Meyers Bageri kreeret en flødebolle der næsten skummer over af sommer.

  Flødebollen består en en vaniljeprikket solbærskum, som er perfekt luftig, og med en pistaciekiksebund med citronskal bliver sommersmagene fuldendt.

  Til slut er flødebollen overtrukket med håndfarvet hvid chokolade i en sart grøn farve, som Frederikke selv har designet, og pyntet med et rødt penselstrøg.

  Fås i alle Meyers bagerier for 35 kr. pr. stk.

 • Solskin i en flødebolle

  SAMARBEJDET

  Samarbejdet om Sommerflødebollen, hvor Meyers Bageri understøtter Frederikkes ønske om at nå et større publikum i munden, er opstået på baggrund på af en fælles interesse for mulighederne i håndens arbejde.

  Samarbejdet startede helt tilbage i januar, efter at Claus Meyer bestilte nogle af Frederikkes kager til en julefest i december. Vi mødtes i baglokalet hos Meyers Bageri på Classenskage en dag i januar, hvor Frederikke medbragte fem håndlavede grønne flødeboller i en lille boks - og det var her det hele startede.

  Frederikke har i samarbejde med vores dygtige konditorer udviklet den nye sommerflødebolle. De har i månedsvis arbejdet på at finde den helt rigtige sarte, grønne farve, som vi indfarver den hvide chokolade med, ligesom det kræver talrige smagstests at få skummen perfekt luftig og elastisk og bunden på én gang sprød og saftig.

Resultatet har nu engang været alle anstrengelserne værd, for hvis vi selv skal sige det, er flødebollerne perfekt afbalanceret mellem det søde, syrlige, parfumerede, sprøde, bløde og luftige.