Dagene op til jul

Her kommer vi med forslag til, hvordan du kan gøre dagene sjovere og ventetiden kortere op til jul. Vi har samlet nogle af vores bedste juleopskrifter, men du kan også lægge vejen forbi et af vores bagerier for at smage på vores krydrede honningsnitter. Tag på julefrokost i køkkenet med firmaet eller på madkurs med den yngste i Meyers Madhus. Lad vores kokke stå for maden til julefrokosten hvad enten du skal mødes til en hyggelig sammenkomst med familien eller til årets julefrokost med arbejdet.

På denne årets mørke tid et bud du til os bringer, at vi må bruge al vor flid, før juleklokken ringer. Det andet lys vi tænder, se blot hvor klart det brænder, fortæller os, at tiden går, og julen snart vi når.

Inger Otzen
 • Vegetarisk Julefrokost 2020

  Julefrokost

  Hvad end I skal holde den store julefest eller blot vil samle de nærmeste til et veldækket julebord, har vi sørget for alle de gode julesager, som du kan nyde i fællesskab med dine kære.

  Denne menu kan bestilles til levering i perioden 15. november - 20. december 2020.

  Bestil mad
 • Vegetarisk Julefrokost 2020

  Grøn julefrokost

  Glæd jer til årstidens grove grøntsager, varme krydderier, fyldige elementer fra planteriget, saftig dyppelse og friskbagt surdejsbrød, når grøntsagerne spiller hovedrollen i denne helt vegetariske julefrokost. Medister og frikadeller får kamp til stregen, når vores kokke præsenterer dette smagsfyldte, grønne måltid.

  Denne menu kan bestilles til levering i perioden 15. november - 20. december 2020.

  Bestil mad

Julefrokost i køkkenet

Lad samvær, smil og vidunderlig mad gå op i en højere enhed, når I sammen skal kreere et skønt julemåltid. Hos os begynder en julefrokost i køkkenet, hvor I sammen med vores dygtige kokke vil lære de bedste tricks til et vellykket julebord. Hele herligheden slutter naturligvis med en dejlig middag med jeres kollegaer.  

Læs mere om kurset og book her.

 

 • Julekager i Meyers bagerier

  Smag på julebag fra bageriet

  Julegodter fra Meyers Bageri

  Vi har tryk på ovnene i Meyers Bagerier i tiden op til jul. Ingen jul uden et godt udvalg af kanelduftende bagværk og søde godter. Juletid er også bagetid og vi har et væld af julegodter i vinduet i november og december.

  I Meyers Bageri bager vi rigeligt af krydrede honninghjerter, klassiske juleboller, sprøde vaniljekranse, brunkager og pebernødder og giver plads til de særlige julesnurrer med marcipan.

  Vil du hellere selv stå for julens bagværk, sørger vores bagere for færdiglavet dej til de klassiske småkager, så du selv kan bage derhjemme.
  Hent det i Meyers Bagerier.

  Find vores bagerier