Maden til sommerens fester

Sommeren er lige om hjørnet. Varmere og længere dage, der indbyder til hyggelige og festlige stunder med både venner, familie og kolleger. Uanset om sommeren byder på studentergilde, rund fødselsdag, sommerfest eller fejring, så er vi klar med gode bud på maden til festen, så det bliver så nemt som muligt for dig at servere sommerlige smagsoplevelser for dine gæster. Læs med nedenfor, hvor vi præsenterer vores aktuelle sommermenuer.

Fakta

+10 personer (+20 til receptionsmenuen)

Juster selv din bestilling inden kl. 12, 4 dage før levering

Leveres til Storkøbenhavn, Nordsjælland og omegn

Med vores buffet er der noget for enhver smag

Inden I drager på sommerferie er det hyggeligt at samle kolleger og samarbejdspartnere til fest eller et godt glas og delikate kanapéer i solen. Uanset anledningen er maden en central del af festen og fejringen, og denne del hjælper vi hellere end gerne med 

Sæsonens råvarer er omdrejningspunktet for vores menuer. På vores klassiske buffet byder vi på en stribe velsmagende retter, hvor fade og skåle bugner med smukke farver og sommerens råvarer. Smag brandade af kulmule serveret med fenikkelcrudité og saltede stikkelsbær, spis spæde grøntsager på en bund af hummus på lollandske bælgfrugter, dyp økologisk surdejsbrød i romescosauce lavet på gule peberfrugter og solsikkekerner – eller nyd blot en skive med et tykt lag pisket smør. Buffeten byder også på dansk, økologisk okse med løg i flere varianter, samt små kartofler vendt med løvstikke, citron og sansho-peber. 

Hele herligheden fås også i en vegetarisk udgave, hvor vi erstatter torsken i brandaden med saltbagt selleri og oksekødet med en saftig svampepaté. 

Vores buffet er oplagt til en fest, hvor du vil have et minimum af forberedelse og arbejde under festen. Du skal blot rette maden an på en smuk buffet, og så er du sikker på, at der er lidt for enhver smag. 

Læs mere og bestil her.

 

 

Delikate tapas

Med vores tapasmenu sender vi tankerne hen på spanske tavernaer og lune aftener, men med rod i den nordiske muld. Glæd jer til små, delikate serveringer, saftig dyppelse, charcuteri, grønne fristelser, nybagt brød og meget mere. Menuen består f.eks. af anderilette rt med grov sennep og citrontimian, rødbedetatar af bagt, syltet og rå rødbede, små delikate tærter med kartoffelkompot, løgpuré og Gammel Knas-ost og en cremet hummus på lollandske bælgfrugter. I den vegetariske udgave får I også tyndskåret zucchini i en marinade af saltet citron, olivensauce og merian samt saftig svampepaté med syltede rabarber. 

Vi server gerne tapas til fester med vennerne, så der er plads til at sidde længe over maden og fordybe sig i både smage og samtaler. Tapas er perfekt til fester, hvor atmosfæren skal være uformel, og hvor I måske skal spise stående. Bestil og læs mere her.

Et udvalg af vores tapas

 • Bestil Meyers 3-retters menu - forret, hovedret og dessert

  Mad ud af huset

  Tallerkenanrettet 3-retters menu

  Klassisk

  Til den mere formelle fest med hvid dug og højstilkede glas, er vores 3-retters menu det oplagte valg. Her afspejler hver tallerken små billeder på sommeren med pocheret kulmule, hvide asparges og hollandaisecreme til forret, dansk økologisk rosastegt okse med løg i flere varianter og en rødvinssauce smag til med trøffel - selvfølgelig i selskab med nye kartofler vendt i en pebermarinade. Aften afsluttes med en sommerlig moussekage i fire lag serveret med rabarberkompot, hasselnøddecrumble og solbær.
  Se den vegetariske udgave på næste slide.

  Begge menuer er velegnede til den runde fødselsdag i haven, såvel som firmaets sommerfest.

  Læs mere og bestil her
 • Bestil Meyers vegetariske 3-retters menu - forret, hovedret og dessert

  Mad ud af huset

  Tallerkenanrettet 3-retters menu

  Vegetarisk

  Ønsker du en vegetarisk menu, kan I i stedet for fisk og oksekød sætte tænderne i saltbagt selleri og grillet aubergine serveret med olivensauce. Desserten består af smukke chokoladekupler fyldt med fløjsblød mousse og serveret med rabarberkompot, hasselnødcrumble og solbær.

  Begge menuer er velegnede til den runde fødselsdag i haven, såvel som firmaets sommerfest.

  Læs mere og bestil her

Delikate smagsoplevelser i vores receptionsmenu

Foretrækker I en stående smagsoplevelse til jubilæet, studentergildet eller andre fester, som indbyder til, at man kan komme og gå, har vi vores receptionsmenu. Al maden anrettes som små hapsere, der kan nydes stående, og som går hånd i hånd med et glas bobler. Haps sprød og råmarineret glaskål med rygeostcreme, radisecrudite og purløg, gourgéres med havguscreme og dehydreret tang, en tærte med kartoffelkompot, løgpuré, Gammel Knas-ost og syltede løvstikkestilke og meget andet.

>>Se hele menu og bestil her<<

 

De gode tilvalg til at fuldende jeres aften

Mange af vores menuer kommer også med en række tilvalg i form af f.eks. dansk, økologisk charcuteri, danske oste, kroketter med svinerilette, arancini på quinoa og kikærter, flødeboller eller en saftig mazarinkage med syrlig rabarberkompot. Med tilvalgene kan du skræddersy menuen, så den passer lige netop til din fest. 

 

Bestil catering fra Meyers - Charcuteri.jpg
Bestil Meyers buffet - Mazarinkage

Alle vores menuer kræver et minimum af forberedelse, så du eller I som vært(er) kan fokusere på at nydes selskabet og samværet over en skøn madoplevelse.