Mød Ida som er Køkkenchef for en dag

På en udvalgt dag, en gang om måneden, overlader vi ansvaret for dagens frokostmenu til en af vores dygtige kolleger, der tager køkkenchefens forklæde på og giver sit bud på den ultimative frokostbuffet sammensat af livretter, rejseminder eller yndlingsråvarer.

"Der er ikke en dag, hvor jeg ikke har haft lyst til at møde på arbejde"

I lidt over syv måneder har Ida været ansat hos Meyers, hvor hun arbejder i caféen som barista, der er knyttet til kantinen i vores produktionskøkken.

Der er ikke en dag, hvor jeg ikke har haft lyst til at møde på arbejde. De smil og grin, der hver dag flyver mellem os kolleger, er helt uundværlige. Meyers er en ambitiøs arbejdsplads, der rummer forskellighed og kreativitet.”

Ida fortæller, at da hun i sin tid blev ansat fik hun en følelse af at få en stemme og blive hørt. Det var også en del af motivationen for at blive en del af ”køkkenchef for en dag” føljetonen.

Idas menu tager udgangspunkt i det italienske køkken: ”Jeg elsker italiensk mad og den madkultur, der hersker i Italien. Det med, at man sætter sig omkring et bord og dedikerer tid til at sidde og spise et måltid sammen”, forklarer Ida og fortæller, at hun i sit barndomshjem er vokset op med en stor glæde for mad, og at særligt hendes mor altid har skubbet på for, at børnene skulle smage forskellige typer mad.

> Print dagens menu for Almanak her

> Print dagens menu for Den Grønne her

Derfor kan I denne måned blandt andet glæde jer til klassisk lasagne, grillede auberginer med pinjekerner og citronskal og fennikel med æble og rucola.

> Find opskriften på Idas lasagne her <