Velkommen til ny webshop

Meyers Kantiner har fået ny webshop med opdateret design og en række nye funktionaliteter. Nu er det blevet endnu nemmere at se dagens menu og bestille takeaway, og samtidig er det blevet muligt at betale med mobilepay for både takeaway og køb af delikatesser, vin m.m.

I dag lancerer Meyers en helt ny version af vores kantine-webshop, og vi har glædet os til at dele den med jer. I den nye webshop kan du: 

  • Se dagens menu i kantinen 
  • Bestille takeaway fra kokken 
  • Få adgang til eksklusive rabatter fra Meyers' restauranter, catering og madkurser 
  • Købe udvalgte produkter fra Meyers – fra vin til mel, olier, eddiker og delikatesser 
  • Gå på opdagelse i vores store katalog af opskrifter med sæsonaktuelle råvarer 

Den nye webshop har desuden fået et opdateret design og en række nye funktionaliteter, så det nu er muligt at betale med mobilepay og nemt at få overblik over allergener i dagens menu og takeaway. 

Samtidig har vi fornyet vores opskrifts- og artikelunivers, så der er rig mulighed for at blive inspireret til madlavningen derhjemme, og der vil løbende komme nyt, inspirerende indhold og tilbud på både catering og produkter. 

For at besøge den nye webshop, skal du blot benytte den webadresse, som du hidtil har benyttet, dvs.: https://webshop.meyerskantiner.dk/shop/INDSÆT-KANTINE-ID-her. Hvis du er i tvivl om Kantine-ID, så spørg køkkenchefen i din kantine.