Book bord

I Cinemateket finder du restaurant SULT. Et uformelt spisested der har vundet priser for sin weekendbrunch, og som hver aften kombinerer oplevelser på det hvide lærred med kvalitet på hvide tallerkner. 

 • Julefrokost 2023

  14. november - 23. december

  Hold din til julefrokost på SULT med buffet af klassiske juleretter med alt fra gammeldags modnede karrysild, rødbedegravet laks og
  confiteret andelår med solbær og naturligvis dessert af risalamande og hjemmelavet gløgg. Menuen er inklusiv hvidvin, rødvin, øl og sodavand.

  Se hele menuen her

  Man-tors: 355 kroner
  Fre-lør: 415 kroner

   

Hver weekend

Weekendbrunch

260,- inkl. drikkevarer. 

Vi serverer brunch hver lørdag og søndag kl 9.15 - 16.00 

Vi har åbent for julebrunch
26.12-30.12

Du har bordet i 1 time og 45 minutter.
Det er muligt at forlænge brunchen og have bordet i 3 timer for en samlet pris på 395 kroner per voksen og 225 kroner for børn under 12 år. 

Børn under 12 år spiser for 155,- per pers.

 

 • Filmmusikbingo & musikquiz

  Kan du huske lyden af Pulp Fiction? Synger Bee Gees i dit hoved, hver gang du ser John Travolta? Og sidder musik fast i din hjerne, bare du har hørt kendingsmelodien én gang? Så kom med til filmmusikbingo!

  Aftenen begynder med Sults aftenbuffet.

  Inkluderet i prisen er: Sults aftenbuffet, bingoshow og bingoplader.

  Program

  18-19.45: Spisning og bestilling af drikkevarer
  19.45-21: Filmmusikbingo

  20. december: køb billetter her

   

 • Aftenbuffet

  inkl. drikkevarer ad libitum

  På aftenbuffeten tilbereder vores kokke hver aften et væld af sprudlende småretter, sprøde hapser, fristende snacks, varme retter og friske salater lige til at snuppe og kombinere på kryds og tværs efter humør og sæson. Slut af med et udvalg af hjemmelavede desserter og milkshake fra maskinen, som snurrer i hjørnet i bedste diner-roadmovie-stil.

  Alle drikkevarer er inkluderet i prisen. Og vi taler altså alt fra sodavand til øl og vin.

  Du har dit bord i 1 time og 45 minutter. Tilkøb af ekstra time 150,- per person.

EVENTS

DET SKER I SULT

 • november 2023

Det sker også i Meyers

Vi har mange events på tværs af Meyers. 

SE meyers eventkalender

 • CAFÉ LILLE SULT

  INDGANG FRA GOTHERSGADE

  Caféen serverer skønne lune panini og varme retter to-go, samt et stort udvalg drikkevarer og bagværk.

  Alle tingene er lige til at tage med i Kongens Have eller videre ud i byen, men kan også nydes siddende i caféen. 

GIV ET GAVEKORT

Giv en du holder af en overdådig brunchoplevelse, en frokost eller en god middag inden en tur i biffen. Et gavekort kan også bruges i caféen Lille Sult hvor vi sælger kaffe, kage take away.

KØB GAVEKORT

Anmeldelser

4.1

Mandag - fredag
17.00 - 22.00 
Køkkenet lukker 21.00

 

Lørdag
09.15 - 16.00 og
17.30 - 22.00
Køkkenet lukker 21.00

Søndag
09.15 - 16.00
Køkkenet lukker 16.00

Restaurant SULT i Cinemateket

Et gedigent måltid på filmkulturens hjemmebane

I hjertet af Det Danske Filminstitut – med Kongens Have som genbo – finder du SULT i Cinemateket. 

Et uformelt spisested, der har vundet priser for sin weekendbrunch, og gennem mange år har været en oplagt destination for dem, der elsker at kombinere en oplevelse på det hvide lærred med høj kvalitet på hvide tallerkener.I forlængelse med SULT finder du café Lille SULT ud mod Gothersgade, hvor du kan slukke både kaffetørst og kagecravings på farten.

Brunch restaurant i København

SULT er et uformelt spisested i København, der har vundet priser for sin luksuriøse weekendbrunch, der indeholder alt fra den klassiske brunch tallerken. 

Hver weekend opstilles en luksus brunch buffet og menuen byder både på det søde, det lune og det kolde og indtager pladsen som byens bedste brunch hos mange københavnere.

Brunch, burger og meget mere

Menukortet på SULT favner bredt udover en luksus brunch bydes der også på dumplings, fish and chips og den lækreste burger menu. 

SULT har fokus på råvarer og retter lavet fra bunden af kvalitetsråvarer med en stærk sans for sæsonernes skiften, økologi og livsnyderens appetit. Derfor er SULT det perfekte sted til ”dinner and a movie” eller det effektive forretningsmøde, hvor måltidsglæde er i centrum.

Nordiske rødder med plads til livsnydere 

SULT er opkaldt efter Henning Carlsens spillefilm fra 1966 af samme navn. Filmen handler om en ung digters sult efter både mad og succes, og var den første co-produktion mellem Danmark, Norge og Sverige. Nu om dage kan man heldigvis gå både succesfuldt og mæt fra bordet i Cinemateket, men den nordiske ”connection” består. 

SULT har nemlig fokus på råvarer og retter fra Norden lavet fra bunden af kvalitetsråvarer med en stærk sans for sæsonernes skiften, økologi og livsnyderens appetit. Her er der plads til både burger, beder og brunch. Det perfekte sted til en ”dinner and a movie” eller det effektive forretningsmøde, hvor måltidsglæde er på dagsordenen.