Book bord
Meyers

I Cinemateket finder du restaurant SULT. Et uformelt spisested, der har vundet priser for sin weekendbrunch, og som hver aften kombinerer oplevelser på det hvide lærred med kvalitet på hvide tallerkner. 

 • Open Air i Kongens Have

  30 & 31 Juli

  Cinemateket holder traditionen tro Open Air med gratis filmvisninger på plænen foran Cinemateket i Kongens Have. SULT vil selvfølgelig være til stede og vil servere et par varme retter, kølige drinks og syndige snacks til skarpe priser. 

  Der vises Hitchcock-thrillerklassikeren ’Fuglene’ den 30. juli og kærlighedsfilmen ’Call Me by Your Name’ den 31. juli.

  PROGRAM

  17.00
  DJ & Chill på plænen med mulighed of at købe mad og drikke i SULTs madtelt

  21:30
  Filmen starter

   

   

Hver weekend

Weekendbrunch

245,- inkl. drikkevarer. 

SULT’s brunchbuffet har fokus på gode råvarer og morgenmads klassikere får selskab af alt fra Chia grød med kokosmælk og æblekompot til shaksuka med spicy tomatsauce. 

Vi serverer brunch hver lørdag og søndag kl 9.3O - 16.OO

Børn under 12 år spiser for 145,- per pers.

Det er muligt at forlænge brunchen og have bordet i 3 timer for 355 kr per person. 

 

 • Aftenbuffet

  inkl. drikkevarer ad libitum

  Mandag til torsdag 295,-      Fredag til lørdag 325,-

  I 15 år har SULT lagt bord til en af byens mest eftertragtede brunchbuffeter. Nu rykker vi tag-selv-succesen med over i aftenmørket og præsenterer SULT AFTENBUFFET.

  På aftenbuffeten tilbereder vores kokke hver aften et væld af sprudlende småretter, sprøde hapser, fristende snacks, varme retter og friske salater lige til at snuppe og kombinere på kryds og tværs efter humør og sæson.
  Slut af med et udvalg af hjemmelavede desserter og milkshake fra maskinen, som snurrer i hjørnet i bedste diner-roadmovie-stil.


  Alle drikkevarer er inkluderet i prisen. Og vi taler altså alt fra hjemmelavet saft og sodavand til øl, vin og bobler.

   

Alle hverdage

Frokost

Restauranten fungerer som frokostkantine for Dansk Film institut, det er muligt at købe dagens frokost for 95 kr per person. Man skal ikke reservere bord, men blot komme forbi fra kl. 11-30-14.00

EVENTS

DET SKER I SULT

 • juli 2022

Det sker også i Meyers

Vi har mange events på tværs af Meyers. 

SE meyers eventkalender

 • BURGER & BANKO

  9 februar

  Vi finder spillepladerne frem og serverer saftige burgere på stribe (eller række, om man vil…), mens radioværten og professionel bankomester Thomas Vibe med kyndig hånd og humor trækker tal op af tromlen. Vibe spiller gæsterne gennem 5 bankorunder med tilhørende vindere og præmier på højkant.

  kØB BilLET TIL eventet

 • CAFÉ LILLE SULT

  INDGANG FRA GOTHERSGADE

  Caféen serverer skønne lune panini og varme retter to-go, samt et stort udvalg drikkevarer og bagværk.

  Alle tingene er lige til at tage med i Kongens Have eller videre ud i byen, men kan også nydes siddende i caféen. 

GIV ET GAVEKORT

Giv en du holder af en overdådig brunchoplevelse, en frokost eller en god middag inden en tur i biffen. Et gavekort kan også bruges i caféen Lille Sult hvor vi sælger kaffe, kage take away.

KØB GAVEKORT

Anmeldelser

4.1

Tirsdag - fredag
17.00 - 22.00
Køkkenet lukker 21.00

Lørdag
09.30 - 16.00 og
17.30 - 22.00

Køkkenet lukker 21.00

Søndag
09.30 - 16.00
Køkkenet lukker 16.00

 

 Restaurant SULT holder sommerlukket uge 28-30

Restaurant SULT i Cinemateket

Et gedigent måltid på filmkulturens hjemmebane

I hjertet af Det Danske Filminstitut – med Kongens Have som genbo – finder du SULT i Cinemateket. 

Et uformelt spisested, der har vundet priser for sin weekendbrunch, og gennem mange år har været en oplagt destination for dem, der elsker at kombinere en oplevelse på det hvide lærred med høj kvalitet på hvide tallerkener.I forlængelse med SULT finder du café Lille SULT ud mod Gothersgade, hvor du kan slukke både kaffetørst og kagecravings på farten.

Brunch restaurant i København

SULT er et uformelt spisested i København, der har vundet priser for sin luksuriøse weekendbrunch, der indeholder alt fra den klassiske brunch tallerken. 

Hver weekend opstilles en luksus brunch buffet og menuen byder både på det søde, det lune og det kolde og indtager pladsen som byens bedste brunch hos mange københavnere.

Brunch, burger og meget mere

Menukortet på SULT favner bredt udover en luksus brunch bydes der også på dumplings, fish and chips og den lækreste burger menu. 

SULT har fokus på råvarer og retter lavet fra bunden af kvalitetsråvarer med en stærk sans for sæsonernes skiften, økologi og livsnyderens appetit. Derfor er SULT det perfekte sted til ”dinner and a movie” eller det effektive forretningsmøde, hvor måltidsglæde er i centrum.

Nordiske rødder med plads til livsnydere 

SULT er opkaldt efter Henning Carlsens spillefilm fra 1966 af samme navn. Filmen handler om en ung digters sult efter både mad og succes, og var den første co-produktion mellem Danmark, Norge og Sverige. Nu om dage kan man heldigvis gå både succesfuldt og mæt fra bordet i Cinemateket, men den nordiske ”connection” består. 

SULT har nemlig fokus på råvarer og retter fra Norden lavet fra bunden af kvalitetsråvarer med en stærk sans for sæsonernes skiften, økologi og livsnyderens appetit. Her er der plads til både burger, beder og brunch. Det perfekte sted til en ”dinner and a movie” eller det effektive forretningsmøde, hvor måltidsglæde er på dagsordenen.