Maden til årets DHL

I september lægger Fælledparken endnu engang græsplæne til kongerigets største løbe-event, DHL, og det bliver endda helt uden restriktioner, så der er lagt op til årets løbefest for dig og kollegerne! Vi er klar med en frisk menu, som I kan nyde i fællesskab, når depechen er bragt over målstregen.

Vi er traditionen tro klar med en sommerlig picnicmenu, som I kan samles om, når benene har været på arbejde og depechen er bragt over målstregen.

Glæd jer til tynde skiver af rosastegt dansk økologisk okse med marinerede røgede rødder og saltede mandler eller svampebøf fra Matr, hvis der vælges en vegetarisk menu. Hertil serveres der salat af sommerkål, nye danske kartofler med løvstikke, citron og sansho peber, variation af danske tomater med Lollandske ærter, romesco lavet på bagte, gule peberfrugter og ristede solsikkekerner og friskbagt focaccia-brydebrød med tørret ramsløg, olivenolie og flagesalt.

 • Bestil Meyers DHL stafettens picnicmenu - dansk økologiske okse, danske tomater, nye kartofler

  Picnic til deling

  Maden til jeres DHL-event

  Sprøde salater, rosastegt dansk økologisk okse og nybagt focaccia

  Nyd en sommerlig picnicmenu til jeres DHL-event i Fælledparken i København. Vores kokke sørger for en velsmagende menu, som du og kollegaerne kan samles om, når I er kommet over målstregen.

  Bestil

Fakta

- Bestil senest kl. 12 tre dage før løbedagen
- Afhentes på jeres løbedag (mandag d. 28. august - fredag d. 1. september) i vores udleveringstelt på pladsen
- Er I mere end 50 deltagere, kan vi levere maden på fade og skåle direkte til jeres telt. Kontakt Meyers Køkken på tlf. 39 18 69 00 eller skriv til post@meyers.dk
- Pakket i holdstørrelse, dvs. en kasse indeholder mad til 5 personer
- Miljøvenligt engangsservice medfølger