Maden til årets DHL

I september lægger Fælledparken endnu engang græsplæne til kongerigets største løbe-event, DHL, og det bliver endda helt uden restriktioner, så der er lagt op til årets løbefest for dig og kollegerne! Vi er klar med en frisk menu, som I kan nyde i fællesskab, når depechen er bragt over målstregen.

Vi er traditionen tro klar med en sommerlig picnicmenu, som I kan samles om, når benene har været på arbejde og depechen er bragt over målstregen.

Glæd jer til danske tomater, grillede løg og økologisk mozzarella, nye kartofler med karse og sommersalat, köfte på okse med grønne urter, cæsarsalat med Vesterhavsost, nordisk chutney og friskbagt surdejsbrød.

  • Picnic til deling

    Maden til jeres DHL-event

    Sprøde salater, saftige köfte på okse og nybagt brød

    Nyd en sommerlig picnicmenu til jeres DHL-event i Fælledparken i København. Vores kokke sørger for en velsmagende menu, som du og kollegaerne kan samles om, når I er kommet over målstregen.

    Bestil

Fakta

- Bestil senest torsdag d. 26. august kl. 12
- Afhentes på jeres løbedag (onsdag d. 1. september - tirsdag d. 7. september) i vores udleveringstelt på pladsen fra kl. 16:30 - 19:00
- Er I mere end 50 deltagere, kan vi levere maden på fade og skåle direkte til jeres telt. Kontakt Meyers Køkken på tlf. 3918 6900 eller skriv til post@meyers.dk.
- Pakket i holdstørrelse, dvs. en kasse indeholder mad til 5 personer
- Miljø-venligt engangsservice medfølger