Tilvalg til årets julemiddag

Hvis din idé om den perfekte julemiddag starter med en forret af røget laks med enebær, citron og peberrodscreme eller måske en grøn begyndelse med sprød grøn og violet kålsalat vendt med citrusvinaigrette og ristede kerner og frø fra norden, så læs mere her. Vi har håndplukket et par gode tilvalg til din julemiddag, så du får præcis den aften, du og din familie drømmer om.

 • Juleaften - tilvalg - salat

  Sprødt og grønt

  Sprød grøn og violet kålsalat

  Tilvalg til årets julemiddagen

  Giv julemiddagen et grønt supplement med vores sprøde, grønne og violette kålsalat vendt med citrusvinaigrette og ristede kerner og frø fra norden. Det perfekte tilbehør til den fylde sauce og de kraftige andelår.

  40 kr. pr. kuvert (mindst 4 kuverter).

  Bestil her
 • Juleaften - tilvalg - forret

  Forret

  Røget laks

  Tilvalg til årets julemiddag

  Hvis I gerne vil indlede jeres aften med en dejlig servering, inden anden kommer på bordet, har vi i år skabt en forret bestående af røget laks med kirsebær glaserede rødbeder, peberrodscreme, dild og sprød rug.

  95 kr. pr. kuvert.

  Bestil her
 • Juleaften - tilvalg - vegetarisk forret

  Grøn jul

  Rødbedetatar

  Tilvalg til årets julemiddag

  Er julen for dig mere grøn end gyldenbagt, så tilbyder vi en vegetarisk forret til julemiddagen. Glæd jer til en lækker rødbedetatar med rygeostcreme, peberrod, ristet boghvede og friske urter

  95 kr. pr. kuvert.

  Bestil her
 • Grisen

  Flæskesteg

  Tilvalg til årets julemiddag

  Foretrækker du både at spise and og flæskesteg? Så tilbyder vi flæskesteg som tilkøb. Glæd jer til flæskesteg af dansk frilandsgris med sprødstegt svær med laurbærblade og peber.

  65 kr. pr. kuvert (mindst 4 kuverter).

  Bestil her

Mad ud af huset til jul 2024

Vi siger ofte "i denne søde juletid", når vi taler om julehyggen. Her samles vi om bordet til julemiddage for at nyde vinterens dybe smage og varme mad, imens december mørket falder på, og lysene i vinduerne tændes. Julen er i særdeleshed den tid på året, hvor freden bør indfinde sig i de danske juledekorerede stuer. Det er derfor ikke nogen skam at spare timer i køkkenet til fordel for hygge med dine nærmeste. Julemaden kræver nemlig masser af nærvær. 

Vores kokke har sammensat julemiddagen og har lavet julemaden fra bunden af gode råvarer og ud fra smagfulde juleopskrifter, så du ikke skal gå på kompromis med smagen. Bestil maden til julefesten eller firmajulefrokosten i form af smagfulde og traditionelle julebuffeter. Hos Meyers catering har vi også sammensat vegetarisk julemad, hvor grøntsagerne spiller hovedrollen, og hvor de varme krydderier og intense smage fuldender julemåltidet. Et lækkert alternativ til den klassiske julemad med brun sovs og and. 

Julemaden skal ikke mangle noget, så hos Meyers køkken sørger vi for, at der er forskellige tilvalg til din julemiddag. Prøv f.eks. en sprød, grøn og violet kålsalat, der passer perfekt til den fyldige and. Eller bestil en vegetarisk juleforret, hvor rødbede får selskab af rygeostcreme, peberrod og friske urter. 

 

Juletraditioner 

I stedet for at bruge din tid på indkøb og madlavning kan du rette din opmærksomhed mod andre dejlige sider af julen. December og i særdeleshed d. 24. december er for mange mennesker forbundet med adskillelige traditioner. I juletiden, når sneen daler langsomt fra den åbne himmel, er der mange danskere, der kaster sig ud i at jonglere med mel, sukker og potaske til årets store julebagedag. Imens duften af årets julesmåkager breder sig, og du nu har noget hjemmebag til den søde ventetid, kan juletræet pyntes, og kalenderlyset tændes. Hen på aftenen kommer tiden til at følge nisserne i årets julekalender på tv, som er noget, der kan fange alle familiemedlemmers opmærksomhed. Selvfølgelig kun hvis ikke du skal til et af årets julefester. 

Er du den heldige, der skal være vært for julemiddagen i 2024, kan Meyers køkken også hjælpe dig med at nå alle de herlige juletraditioner med en julemenu ud af huset. Forbered en julemiddag uden stress, og bestil den bedste julemad ud af huset hos Meyers. 

 

Levering af julemenu 

Meyers leverer julemenuer til juleaften helt ned til to kuverter, som er tilberedt af kvalitetsråvarer og med smag i højsædet til hele landet. Så om du bor i København, Helsingør, Odense, Randers, Aarhus, Vejle eller Aalborg, kan du få leveret julemaden. Det eneste, du skal gøre, er at varme og anrette maden. 

Du kan bare læne dig tilbage og nyde julen, for din julemad bliver leveret lige til døren. Du vælger selv, om din julemenu skal leveres d. 22 eller 23. december i tidsrummet mellem 8-16. Det bliver næsten ikke nemmere end at bestille julemaden ud af huset. Meyers julemad 2024 vil bestemt gøre din juleaften til noget ganske særligt. 

Så hvis du vil sikre dig en god julemenu til julemiddagen, kan du bestille catering til jul i god tid og glæde dig til en juleaften uden besvær i køkkenet. Vi sørger for, at opskrifterne til julemaden er tilpasset både den klassiske og den vegetariske julemad. Den gammeldags julemad er med i køkkenet, men har alligevel fået nyt liv i Meyers mad ud af huset 2024.