Nu kan du få kaffe fra Coffee Collective i Meyers Bagerier og Meyers Deli

Når du henter din favoritkaffe i Meyers Bageri eller Deli kan du glæde dig over, at vi fra nu af skænker dig de sorte dråber fra en af byens førende kaffeleverandører, Coffee Collective.

Formålet for kaffekollektivet er at skabe de bedste kaffeoplevelser i verden på en måde, der bringer mere værdi ud til kaffebønderne.

De dygtige folk fra Coffee Collective har gjort det til deres mission af skabe de bedste kaffeoplevelser i verden på en måde, der samtidig sikrer mereværdig for kaffefarmerne ved at arbejde tæt sammen om at udvikle kaffe af den allerhøjeste kvalitet.


Det vil sige, at ikke nok med, at du kan hente en kop kaffe af ypperligste kvalitet med komplekse, blomstrende smagsnoter, du kan også nyde tanken om, at bønnerne er dyrket bæredygtigt og købt direkte af farmerne, som bliver tilbudt en fair pris. Uden fordyrende mellemled kan Coffee Collective nemlig sikre bonden en pris der gør, at han rent faktisk kan leve anstændigt af sin kaffeplantage.

 

 

Kaffe med god samvittighed 

Den transparente handelsform har gjort, at Coffee Collective sidste år modtog The B Corp Certification, der gives til virksomheder, der arbejder for andet og mere end at tjene penge, men også gør en forskel for miljøet, medarbejdere, lokalsamfund og forbrugere. Udover arbejdet med at sikre kaffebønderne højere priser, har Coffee Collective også i flere år været drevet på vindenergi, hvilket reducerer CO2-udledningen bag en kop af deres kaffe med 40%.

Flere gange om året rejser de dedikerede kaffenørder fra Coffee Collective ud og besøger plantagerne og har selv hænderne i de røde kaffebær, når de hænger på buskene i de store plantager under ækvators varme sol. Bagefter bliver bønnerne håndristede lysere end normalt, hvilket bevarer kaffens naturlige smag og aroma og giver en særlig syre og sødme og en næsten frugtagtig duft. Til sidst brygges kaffen med præcision; en god, færdig kop kaffe er nemlig et spørgsmål om både kvaliteten af kaffen, producenternes vilkår, ristningen og brygningen.  

Derfor har alle vores medarbejdere i Meyers Bageri og Meyers Deli været på baristakursus, så de kan sikre den optimale bryg af netop din favoritkaffe. 

Det bæredygtige kaffekollektiv

Kom ned forbi en af vores butikker og smag selv – vi glæder os til at tilbyde en kaffeoplevelse udover det sædvanlige.

Har du selv fået smag for den gode kaffe, kan du naturligvis også finde bønnerne på hylden i vores butikker, så du kan efterprøve dine egne barista-kundskaber derhjemme.