Hahnemanns Køkkens kantiner får nyt hjem hos Meyers

To markante spillere i det danske high-end marked for kantinedrift slår sig sammen, når kantinebenet af Hahnemanns Køkkens – grundlagt af kok og kogebogsforfatter Trine Hahnemann – bliver en del af Meyers Kantiner.

Pressemeddelelse:

Hahnemanns Køkkens kantiner får nyt hjem hos Meyers

To markante spillere i det danske high-end marked for kantinedrift slår sig sammen, når kantinebenet af Hahnemanns Køkken – grundlagt af kok og kogebogsforfatter Trine Hahnemann – bliver en del af Meyers Kantiner.

Til gavn for begge virksomheder

1. oktober 2019 vokser kantinedelen af forretningen i den danske fødevarevirksomhed Meyers som følge af købet af Hahnemanns Køkkens kantiner. Sammenlægningen af de to virksomheder kommer de eksisterende kunder hos både Meyers og Hahnemanns Køkkens kantiner til gavn, hvis man spørger Jesper Uggerhøj, der er administrerende direktør i Løgismose Meyers.

”Gæsterne i Hahnemanns Køkkens kantiner kan se frem til det samme, høje niveau, de kender, idet Meyers og Hahnemanns tilgang til det gode måltid på arbejdspladsen og ikke mindst omtanken for medarbejdere såvel som miljø simpelthen slægter hinanden så meget på,” siger han og uddyber:

”Hertil kommer, at Trine fortsætter sit arbejde med at udvikle stederne som en del af Meyers Kantiner. Det var heldigvis et ønske fra både hendes og vores side, for der er ingen tvivl om, at den succes og kundetilfredshed Hahnemanns Køkkens kantiner oplever, hænger uløseligt sammen med Trines høje faglighed og erfaring med sine kunders præferencer,” siger Jesper Uggerhøj og slutter:

”Lidt længere nede ad vejen er vi sikre på, at vores dygtige folk hos Meyers Kantiner kan lære noget af Trines tilgang, ligesom de kantiner, vi overtager fra Trine, kommer til at nyde godt af den indsigt og de kompetencer, vi kommer med.”

Klare holdninger til kvalitet, måltidskultur og bæredygtighed

Kokken Trine Hahnemann har selv været på udkig efter en køber til kantinedelen af sin forretning, der desuden tæller et madkulturhus og udgivelse af kogebøger til både det danske og engelsksprogede marked.

”Jeg grundlagde min kantinevirksomhed i 1996, fordi jeg havde et brændende ønske om at styrke kvaliteten af maden og ikke mindst den kokkefaglige stolthed ude på de københavnske arbejdspladser,” siger Trine Hahnemann og uddyber:

”Nu er jeg 54 år, og jeg vil gerne gøre mig selv fri af det administrationstunge arbejde, der også følger med at drive sådan en virksomhed. Jeg drømmer om at kunne fokusere på mit forfatterskab og den mere kreative side af mit arbejde med maden både i Danmark og internationalt. Derfor er jeg meget stolt og glad for, at Hahnemanns Køkkens kantiner får et nyt hjem hos Meyers, der har samme klare holdninger til kvalitet, måltidskultur og bæredygtighed som jeg selv.”

Blå bog – Trine Hahnemann

• Født 1964 i København
• Autodidakt kok
• Startede en cateringvirksomhed for internationale bands på turné i 1995
• Startede kantinevirksomheden Frokostkompagniet i 1996, som senere skiftede navn til Hahnemanns Køkken
• Har udgivet 14 kogebøger på dansk og syv på engelsk og skriver for en række internationale madmagasiner og aviser, som fx The Observer Food Monthly og Delicious Magazine
• Åbnede i starten af 2018 Hahnemanns Køkken på Skt. Kjelds Plads på Østerbro i København, som er et kombineret madkulturhus med undervisning, butik og spisehus
• Er bestyrelsesmedlem i Madkulturen og sidder i det internationale råd for Basque Culinary Center

 

Fakta

• Kantinedelen af Hahnemanns Køkken driver syv kantiner i Storkøbehavn, som laver mad til 3.000 gæster
• De øvrige dele af Hahnemanns Køkken – herunder madhuset på Skt. Kjelds Plads i København og udgivelsen af kogebøger – er ikke en del af handlen
• Meyers Kantiner driver 80 kantiner i Danmark, og laver dagligt mad til ca. 25.000 gæster
• Meyers Kantiner blev grundlagt af Claus Meyer i 1999. Virksomheden er i dag en del af Meyers, der i dag er det ene forretningsben i Løgismose Meyers.
• Handlen træder i kraft 1. oktober 2019
• Parterne har valgt ikke at oplyse købssummen

Kontakt:
PR- og kommunikationsrådgiver Kaspar Mørk Arianto
Tlf. 22 15 56 57
Mail: kaar@meyers.dk