Mød os i sommerlandet

Sommeren har lagt sig over det danske land og ferien har indfundet sig på gader og stræder. Nogle er fløjet sydpå, andre er søgt mod henslængte sommerhusdage og endnu andre passer stadig arbejdstjansen og får det bedste ud af de lyse aftener og lange weekender.  Selv er vi også rykket ud i sommerlandet og er klar med en perlerække af kultur- og madoplevelser til det ferierende folk.

Verdens Bedste Skovtur

For 3. år i træk er vi ved Udsholt Strand nær Rågeleje, som forvandles til ”Verdens Bedste Skovtur”. Udover vores underfundige kulturprogram, der løber fra morgen til aften, sørger vi for friskbagt bagværk om morgenen, sprøde pizzaer i brændefyrede ovne, klassiske flæskestegssandwichs, grønne retter og gæste-kokke.

Udover en masse godt til ganen, så kan du allerede nu glæde dig til søndagsyoga, bageworkshops, akustisk koncert med Pil, sanketure, workshops for børn, aftenløb, sup-ture med instruktør, pizzabanko, talks og meget mere.

Du kan se hele programmet her eller bladre gennem et udpluk af aktiviteterne nedenfor. 
 • Picnic mellem skovbryn og strandkant

  Verdens Bedste Skovtur 9.-24. juli

  Et par hundrede meter fra vandet skaber vi et midlertidigt, udendørs spisehus med bagværk frisk fra ovnen, saft og kaffe på kanden til de morgenfriske, sandwiches til de frokostsultne, flæskestegsandwich og grønne sommersalater, antipasti, surdejspizza fra stenovnen og sommerdesserter.

  Når du har sørget for, at maven er glad, er der også et stort udvalg til at tilfredsstille ganen, bl.a. øko æblemost, kombucha, øl, cocktails og selvfølgelig et udvalg af vine og bobler, som kan nydes sammen med maden under trækronerne.

  Se programmet her
 • Værtens bedste radio

  Verdens Bedste Skovtur 9.-24. juli

  En af de store nyheder i år er liveradioen ”Radio Udsholt – Værtens bedste radio”, der - under ledelse af Thomas Vibe kendt fra programmet Vidundergrunden på P3 – hver dag sender live fra pladsen på FM-båndets kanal 99,0.

  Se programmet her
 • I skovens dybe, stille ro

  Verdens Bedste Skovtur 9.-24. juli

  Det liv vi lever idag går stærkt og stiller store krav til vores konstante præstationsevne, vores kapacitet og lægger derfor pres på vores nervesystemer som sjældent for reel ro. NEED FOR NATURE tilbyder dig muligheden for lige netop det dit krop og dit sind måske har hungret efter: den dejligste rolige meditative stund efterfulgt af en lur i en blød seng midt i den smukke sommernatur på Nordkysten.

  Se programmet her
 • Sanketure om vilde, spiselige urter

  Verdens Bedste Skovtur 9.-24. juli

  På en sanketur vil du lære om de vilde spiselige urter fra naturen som vi møder ved Udsholt Strand. Sammen med uddannet kok Thomas Askov og underviser Nina Christensen vil de guide dig igennem de spiselige sager, samt give dig masser af gode tips og idéer til hvordan du kan nyde den vilde mad i dit eget køkken. Du vil lære om genkendelse, kendetegn, smage og hvis der er nogle farlige forvekslinger.

  Se programmet her
 • Middelhavsretter og læskende drikke

  FASANGÅRDEN ÅBNER SOMMER-POP-UP PÅ HAVNEN I LYNÆS

  Lynæs havn

  Lidt længere mod vest på den nordsjællandske kyst kan du læne dig tilbage i sommersolen i Lynæs Havn, hvor Fasangården har åbnet et midlertidig taverna efter græsk forbillede.
  Her kan I nyde delevenlige græskinspirerede tallerkener med friskfangede skaldyr, solmodne tomater og sommergrønt fra Lammefjorden.

  Det er Fasangårdens græske kok Maria Lesi, der har formet menuen med afsæt i middelhavskøkkenets traditioner, men tilberedt med sublime råvarer fra nærområdet.

  Sammen med resten af Fasanteamet vil hun sørge for liflige sommerretter à la carte, grillede sager, friskfangede fjordrejer fra den skvulpende Isefjord og lokalproducerede vine fra Vejrhøj vingård i Odsherred.

  Læs mere

Økologisk bagværk på alle Q8 i Danmark

Kører du på kryds og tværs af kongeringet, fra sommerhus, til ferievisitter og hjem igen, så kan det være godt at vide, at du kan tanke økologisk bagværk på alle Q8-stationer i Danmark. 

I foråret indgik vi nemlig et partnerskab med Q8, der sikrer, at du kan finde signaturprodukter som kanelsnurrer, hindbærsnitter, surdejsbrød og ølandsboller side om side med andre kager og søde sager på alle Q8’s over 100 bemandede danske tankstationer.


Find din nærmeste Q8 her


Andre aktiviter i løbet af sommeren

 • Meyers på Enter Art Fair 25 - 28 august

  Sommeren 2022

  Dette år kan du finde os på den populære kunstmesse Enter Art Fair i Tunnelfabrikken i Nordhavn. For 4 år i træk kan du opleve dansk og international kunst i særklasse, når Enter Art Fair omdanner Tunnelfabrikken til et kunstmekka med i alt 75 gallerier og deres kunstnere.

  Som noget nyt kan du i år sætte tænderne i vores lækkerier på messen, når vi serverer alt fra flæskestegssandwich til kanelsnurrer – og meget mere. Find os i hele tre forskellige badboder på messen!

  Læs mere her
 • Meyers på festival

  Frugtfestivalen 17.-18. september

  Sommeren 2022

  Frugtfestivalen er en årlig tilbagevende fejring af frugtavlen i Danmark med særligt fokus på Lolland, Falster, Fejø og Lilleø. Festivalen henvender sig til enhver, der privat eller professionelt interesserer sig for kulturen omkring dyrkning, forædling og nydelse af frugt.
  Vi kommer til sydhavsøerne med Meyers Bageri, og vi afholder blandt andet flere bageworkshops.

  Læs mere om frugtfestivalen