1. oktober 2019 overtager Meyers Venues forpagtningen af restauranten i Tårnet på Christiansborg. Lokalerne fungerede i mange år som Folketingets pulterkammer for kunst, men i 2014 blev buster og statuer støvet af til glæde for spisende gæster. Det er et helt særligt, smukt og imponerende sted, hvor Thorvaldsens 200 år gamle løver stolt vogter over måltidet, mens gæsterne på demokratisk vis samles om københavnerpanoramaet ved det centrale vindue i spisesalen.
Køkkenet i Tårnet
Køkkenet hos Meyers i Tårnet vil tage udgangspunkt i det klassisk danske med respekt for fortiden og sans for nutiden. Her vil man kunne få gedigent smørrebrød med sæsonnær accent, husmandskost tilberedt af erfarne hænder og Sønderjysk kagebord, hvor selv bagværket spænder fra det bette til det tårnhøje. Den nye køkkenchef hos Meyers i Tårnet hedder Maria Junker og er udlært fra Bojesen, som tidligere forpagtede restauranten i Tårnet. Sidenhen har Maria arbejdet som kok og køkkenchef på den berømte smørrebrødsrestaurant Schønnemann i København, ligesom hun har været selvstændig indenfor restauration og catering.
- Læs Folketingets pressemeddelelse om forpagtningsaftalen
- Følg Meyers i Tårnet på Facebook