”Verdens Bedste Skovtur” vender tilbage med mad, sommeraktiviteter og lokalradio

De tre sidste somre har vi forvandlet den smukke A.P. Møller-grund ved Udsholt Strand nær Rågeleje til ”Verdens Bedste Skovtur”; et udendørs kulturhus med food-trucken Lille Meyer og et par træfyrede pizzaovne som omdrejningspunkt for samværet. Den 8. - 23. juli 2023 vender cirkusset tilbage.

Vi er meget taknemmelige for, at vi atter får mulighed for at invitere til skovtur på en af Danmarks smukkeste steder

Claus Meyer

Intet event er for småt:

Ligesom sidste år inviteres lokale kræfter til at bidrage med aktiviteter for børn og voksne, når Verdens Bedste Skovtur indtager det kystnæste skovbryn nær Udsholt Strand i Nordsjælland, hvor holdet omkring Lille Meyer disker op med morgenbrød, frokostsandwiches, antipasti, surdejspizzaer, is og kager, talks, yoga, løb, dans, banko, live-musik, skak, bordtennis, sanketure og mange andre aktiviteter i fra den 8. - 23. juli. 

> Læs mere og hold dig opdateret med eventprogrammet her <

 

Et unikt sommerferietilbud:

Om Verdens Bedste Skovtur 2021 siger Visit Nordsjællands markedsføringschef, Jesper Bækgaard:

”Sidste år opstod idéen og samarbejdet omkring Verdens Bedste Skovtur som en reaktion på, at mange danskere pludselig måtte aflyse deres festivaldeltagelse eller sommerferie udenlands og i stedet stillede sig selv spørgsmålet: Hvad skal vi så lave?”

”Selv om situationen er en anden i år, hvor landet langsomt er ved at vende tilbage til normale tilstande, så er Verdens Bedste Skovtur stadig et unikt og attraktivt tilbud, som kan samle sommerhusgæster fra hele den sjællandske nordkyst, men hvor alle andre også er velkomne.

 • Mad, musik og underfundige events

  Verdens bedste skovtur 2023

  Rågeleje

  Verdens Bedste Skovtur vender tilbage på A.P. Møller-grunden ved Udsholt Strand nær Rågeleje i fra den 8. - 23. juli.

  Liveradioen ”Radio Udsholt - Værtens Bedste Radio” er tilbage - anført af Thomas Vibe kendt fra programmet Vidundergrunden på P3 – og sender hver dag live fra pladsen på FM-båndets kanal 99,0.

  Til radio-sendefladen såvel som det øvrige aktivitetsprogram inviteres lokale kræfter til at byde ind med historier, idéer og events. Interesserede kan skrive til Laura Fredsby på lafr@meyers.dk

Fakta

• Idéen opstod i 2020, hvor Corona-pandemien umuliggjorde afholdelse af lignende begivenheder

• Anført af food-trucken Lille Meyer skabte Meyers sammen med venner fra Apple Flower Festival i løbet af fem uger med lokal mad, oplevelser og kulturhus under åben himmel. Samme kræfter står bag årets udgave af Verdens Bedste Skovtur.

• Adressen til Verdens Bedste Skovtur er Udsholt Strandvej 84, 3230 Græsted. Åbningstiderne hedder kl. 8:30-21:00 alle dage i perioden.

• Adgang og det meste underholdning er gratis. Du kan følge med i eventprogrammet, der løbende udvikler sig, på store skilte på pladsen og online på www.meyers.dk/verdens-bedste-skovtur