VIND VORES NYTÅRSMENU

Nyd en velsmagende nytårsmenu til 5 personer

 Slutningen af året nærmer sig og vores kokke har igen sørget for, at I kan tage afsked med år 2023 på den mest velsmagende manér. Glæd jer til en nytårsmenu, der forener råvarer fra øverste hylde med godt håndværk og intense smagsnuancer.

For at fejre et nyt års komme, udlodder vi 4x5 kuverter af vores nytårsmenu. Vi finder i alt, to heldige vindere til vores 3-retters menu og to vindere til vores 4-retters menu. I kan frit vælge, om I ønsker 5 ens kuverter eller mikse den klassiske med den vegetariske.

 

Skal det være dig, der løber afsted med den velsmagende præmie, skal du blot gætte korrekt på spørgsmålet: "hvad kaldes begivenheden der markerer et nyt årsskifte?"

Du skal have dit firma ID klar. Find dit firma ID kan under din profil i app'en i indstillingen 'arbejdsplads'.

 

Deltag i konkurrencen her

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Meyers som drives af:

Meyers A/S
Dampfærgevej 10, 1. sal
2100 København Ø

CVR-nr.: 41810556

Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Meyers A/S på følgende e-mailadresse: post@meyers.dk

Sådan deltager du:

Alt, hvad du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at svare på spørgsmålet ”hvad kaldes begivenheden der markerer et nyt årsskifte” i den Microsoft Forms, der er linket til i denne artikel og skrive dit fulde navn, din e-mail samt firma ID.


Præmie:

Du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget, og konkurrencen løber fra tirsdag d. 5 december til tirsdag d. 12. december  2023. I konkurrencen udloddes 4 præmier til 4 vindere til en samlet værdi af 8980 kroner (DKK).

Vinderen vil få sin præmie tilsendt pr. pakke/brev alt efter præmiens art. Der sendes kun indenfor Danmarks grænser. Præmien bliver leveret tirsdag d. 12 december 2023.

Deltagelse i konkurrencen

Du deltager i konkurrencen ved at følge ovenstående instruktioner beskrevet under konkurrencebetingelser i denne artikel.

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år gammel og være bosiddende i Danmark.

Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Deltagelse i konkurrencen sker via linket til Microsoft Forms som findes ovenstående.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at Meyers A/S må offentliggøre dit navn og by på de medier, som Meyers A/S normalt benytter, hvis du vinder.

Den præcise måde at deltage på finder du ovenstående i denne artikel. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Meyers A/S sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Tidsforløb

Konkurrencen slutter tirsdag d. 12 december kl. 12.00. Vinderne vil blive trukket vilkårligt og vil få direkte besked d. 12. december.

Besked til vinderen

Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige ved vedkommendes deltagelse i konkurrencen.

Hvis vinderen ikke indenfor 3 dage efter at have fået besked, har henvendt sig, forbeholder Meyers A/S sig ret til at trække en anden vinder.

Det er vinderens ansvar at sikre, at kontaktoplysninger er synlige for offentligheden – herunder Meyers A/Ss medarbejdere. Det er ligeledes vinderens ansvar at tjekke e-mail indbakke og lignende, hvor en besked fra Meyers A/S kunne tænkes at gemme sig.

Meyers A/S kan ikke på nogen måde holdes ansvarlig for eller udsættes for krav om kompensation som følge at, at en anden vinder udtrækkes, fordi den første vinder, ikke opdager en besked om gevinst.