I bogen bliver du klædt på til alt fra den klassiske and, gås og flæskesteg til rødkålen og de brunede kartofler. Men du kan også dykke ned i lokale klenodier som vendsysselsk grønlangkål og sønderjysk surrib side om side med julemad fra andre lande. Også den grønne julemad, der fylder mere og mere på danske juleborde, bliver undersøgt med stor appetit.
Nu kogebog på gaden: 'Meyers Jul'
Med 'Meyers Jul' samler vi mere end 250 opskrifter på julemad. Sild, laks, pølser, paté, riletter, salater, masser af grønt, gris, and, gås, salt- og sødt bagværk, desserter og konfekt er blot nogen af de kategorier, der tages under kærlig behandling i bogen. 'Meyers Jul' bliver din tro følgesvend jul efter jul, her får du hjælp til at lave de kendte klassikere til perfektion samtidig med, at du får en masse opskrifter på det, der helt sikkert bliver dine nye jule-favoritter. Du får selvfølgelig også masse af ideer til grøn julemad.