I bogen bliver du klædt på til alt fra den klassiske and, gås og flæskesteg til rødkålen og de brunede kartofler. Men du kan også dykke ned i lokale klenodier som vendsysselsk grønlangkål og sønderjysk surrib side om side med julemad fra andre lande. Også den grønne julemad, der fylder mere og mere på danske juleborde, bliver undersøgt med stor appetit.
Nu kogebog på gaden: 'Meyers Jul'
Med 'Meyers Jul' samler vi mere end 250 opskrifter på julemad. Sild, laks, pølser, paté, riletter, salater, masser af grønt, gris, and, gås, salt- og sødt bagværk, desserter og konfekt er blot nogen af de kategorier, der tages under kærlig behandling i bogen. 'Meyers Jul' bliver din tro følgesvend jul efter jul, her får du hjælp til at lave de kendte klassikere til perfektion samtidig med, at du får en masse opskrifter på det, der helt sikkert bliver dine nye jule-favoritter. Du får selvfølgelig også masse af ideer til grøn julemad.
-
Decembers elskede livretter
Meyers Jul
Den ultimative jule-kogebog
Med bogen håber vi at kunne gøre din julemadlavning sjovere, rigere, lettere – og dermed mindre stressende – og selvfølgelig så velsmagende, som det overhovedet er muligt. Enhver kan være med, alt imens også den rutinerede i et køkken går klogere og mere velforberedt til julens madlavning.
Få et smugkig i bogen her
-
Decembermad
Opskrifter
Meyers Jul
Med decembers mange skønne råvarer og julens krydderier har vi forsøgt at give en række bud på grønne serveringer, der har den dybde i smagen, og også den højtidelighed og æstetik, vi forventer af julens måltider.
Find opskriften på panerede persillerødder
Vi håber, de kan bidrage til endeligt at gøre op med, at man som vegetar er hensat til at spise tilbehør juleaften.
Alt i alt er der mere end 50 grønne opskrifter i bogen, uden at tælle bagværk, desserter, drikke og sylteopskrifter med.
-
Opbyg et juleforråd
Hvornår skal du i gang?
Meyers Jul
Brunede kartofler – skal laves i sidste øjeblik. Andet skal planlægges og påbegyndes i rigtig god tid, hvis du vil kunne sætte den hjemmelavede udgave på bordet til jul.
I november kan du med fordel forberede:
- Tysk frugtbrød. Gerne i første uge af november
- Slåensnaps. Frys bærrene, inden du bruger dem
- Slåensirup. Frys bærrene, inden du bruger dem
- Julesmåkager. Bag de første i slutningen af november
- Konfekt
- Bouillon. Forbered din julebouillon allerede nu
- Krydderfedt
- Æblerelish
I bogen kan du blive klogere på, hvordan du i løbet af året, måned for måned, kan starte med at opbygge dit juleforråd.
Eller i boghandlere landet over
Find bogen på Saxo.com
Bogen udgives på forlaget Lindhardt & Ringhof onsdag 20. oktober 2021, og kan købes i Meyers Madhus, Meyers Deli, hos landets boghandlere og online på saxo.com..
Vejledende pris DKK 399,95 kr.
Nyheder
-
Nyheder
En milepæl i Nordhavn: Vores kantine hos Bech-Bruun fylder 20 år
-
Nyheder
Meyers burgerbolle nr. 1
1. juni 2024 lander Meyers burgerbolle nr. 1 hos landets førende grossister. Vores bidrag til en ny måde at arbejde med mel og brød. Vi håber, at flere vil være med.
-
Nyheder
Meyers reducerer CO2 for råvarer med 31% og når klimamål et år før tid
-
Nyheder
Mød os på sommerens festivaler
Vi glæder os til at servere flæskestegssandwich og kolde fadøl over det danske land hele sommeren
-
Nyheder
CIP og Bech-Bruun vælger Meyers som gastronomisk partner på Nordø
CIP og Bech-Bruun vælger Meyers som gastronomisk partner på Nordø
-
Nyheder
Sommerlig picnic til jeres DHL-event i Fælledparken
Saml kollegerne om en picnicmenu, når depechen er bragt over målstregen