Nu kogebog på gaden: 'Meyers Jul'

Med 'Meyers Jul' samler vi mere end 250 opskrifter på julemad. Sild, laks, pølser, paté, riletter, salater, masser af grønt, gris, and, gås, salt- og sødt bagværk, desserter og konfekt er blot nogen af de kategorier, der tages under kærlig behandling i bogen. 'Meyers Jul' bliver din tro følgesvend jul efter jul, her får du hjælp til at lave de kendte klassikere til perfektion samtidig med, at du får en masse opskrifter på det, der helt sikkert bliver dine nye jule-favoritter. Du får selvfølgelig også masse af ideer til grøn julemad.

I bogen bliver du klædt på til alt fra den klassiske and, gås og flæskesteg til rødkålen og de brunede kartofler. Men du kan også dykke ned i lokale klenodier som vendsysselsk grønlangkål og sønderjysk surrib side om side med julemad fra andre lande. Også den grønne julemad, der fylder mere og mere på danske juleborde, bliver undersøgt med stor appetit.

 • Decembers elskede livretter

  Meyers Jul

  Den ultimative jule-kogebog

  Med bogen håber vi at kunne gøre din julemadlavning sjovere, rigere, lettere – og dermed mindre stressende – og selvfølgelig så velsmagende, som det overhovedet er muligt. Enhver kan være med, alt imens også den rutinerede i et køkken går klogere og mere velforberedt til julens madlavning.

  Få et smugkig i bogen her
 • Decembermad

  Opskrifter

  Meyers Jul

  Med decembers mange skønne råvarer og julens krydderier har vi forsøgt at give en række bud på grønne serveringer, der har den dybde i smagen, og også den højtidelighed og æstetik, vi forventer af julens måltider.
  Vi håber, de kan bidrage til endeligt at gøre op med, at man som vegetar er hensat til at spise tilbehør juleaften.

  Alt i alt er der mere end 50 grønne opskrifter i bogen, uden at tælle bagværk, desserter, drikke og sylteopskrifter med.

  Find opskriften på panerede persillerødder
 • Opbyg et juleforråd

  Hvornår skal du i gang?

  Meyers Jul

  Brunede kartofler – skal laves i sidste øjeblik. Andet skal planlægges og påbegyndes i rigtig god tid, hvis du vil kunne sætte den hjemmelavede udgave på bordet til jul.

  I november kan du med fordel forberede:
  - Tysk frugtbrød. Gerne i første uge af november
  - Slåensnaps. Frys bærrene, inden du bruger dem
  - Slåensirup. Frys bærrene, inden du bruger dem
  - Julesmåkager. Bag de første i slutningen af november
  - Konfekt
  - Bouillon. Forbered din julebouillon allerede nu
  - Krydderfedt
  - Æblerelish

  I bogen kan du blive klogere på, hvordan du i løbet af året, måned for måned, kan starte med at opbygge dit juleforråd.