Det kan du opleve i vinterferien

Vinterferien venter lige om hjørnet, og hvis du også holder ferie på hjemmebanen, er vi klar med hyggelige madoplevelser og spændende aktiviteter for både store og små i uge 7. På ferieprogrammet inviterer vi blandt andet til Valentinesmiddag i Tårnets top, 3-retters menu til Dining week i Spisehuset i Lyngby og en tegnekonkurrence for de yngste. Så der er rigeligt at give sig til, selvom I bliver på dansk jord i vinterferien.

 • Meyers Spisehus

  Tag venner og familie med ud at spise

  DinnerDays

  DinnerDays er en landsdækkende gourmetfestival, hvor gæster kan spise 3-retters gourmet til en god pris på de bedste restauranter fordelt over hele landet.

  I anledningen serverer Meyers Spisehus en fornem tre retters frokostmenu og middag.

  Læs mere
 • Meyers i Tårnet

  Tegnekonkurrence for børnene

  Vind en brunch for hele familien

  Farvelæg Tårnet på den flotteste eller mest kreative måde og vær med i konkurrencen om en stor brunchbuffet for fire inkl. drikkevarer på restaurant Sult i Cinemateket.

  I uge 7 og 8 er det muligt at være med i Tårnets tegnekonkurrence. Vi stiller op med skabeloner og farver til alle børn under 12 år, som kommer og spiser frokost eller middag hos os.

  Vinderen udtrækkes tilfældigt tirsdag 27. februar kl. 12, og vi giver direkte besked. Præmien har en værdi af 1040 kroner.

  Book

Valentinesmiddag i Tårnets top

Fejr kærligheden på toppen af Christiansborg Slot med højt til loftet og udsyn over Københavns tage. Vi har sammensat en menu med kærlighedstoner og røde nuancer, som indledes med et glas lyserøde bobler.

MENU

Østers, hybenrose & chiliolie

Saltet kammusling, kinaradise, pistacie & syrnet fløde

Svinebryst, rødbeder, solbær & brændende kærlighed

Kirsebær, mørk chokolade & skovsyre

Sødt til kaffen

750 DKK/person inkl. bobler, to glas vin, vand og kaffe/te

> Book <

 

 • Fastelavn

  Fastelavnsbolle møder Paris-Brest på Brasserie Post

  Boller op og boller ned

  Brasserie Post holder åbent alle dage i uge 7 (også mandag), og skal du med familien på museumsudflugt til Enigma, kan du tanke op på Post, som ligger inde ved siden af.

  Alle ugens eftermiddage kan du nyde bagværk fra den dygtige chef pâtissier Nono, som til daglig udvikler kagekortet til dessert og eftermiddagskaffen på Brasserie Post. Hun har f.eks. udviklet en fastelavnsbolle med inspiration fra den franske konditorkage Paris-Brest.

  Den franske klassiker er lavet på en choux-dej, på dansk vandbakkelse, som er fyldt med blød creme af hasselnødder. Nono har tilføjet en kerne af ren praliné for at understrege smagen af ristede Piemonte-hasselnødder.

  Hvis du drømmer om at spise frokost eller middag på restauranten, kan du se menuen og booke bord herunder.

  Book