Det kan du opleve i vinterferien

Vinterferien venter lige om hjørnet, og hvis du også holder ferie på hjemmebanen, er vi klar med hyggelige madoplevelser og spændende aktiviteter for både store og små i uge 7. På ferieprogrammet inviterer vi blandt andet til Valentinesmiddag i Tårnets top, en særlig traktørmenu på Fasangården udviklet af Torsten Vildgaard, 3-retters menu til Dining week i Spisehuset i Lyngby og hemmeligt gådespil for hele familien - og husk, at vores bagerier bugner med friskbagte fastelavnsboller hele ugen. Så der er rigeligt at give sig til, selvom I bliver på dansk jord i vinterferien.

 • Meyers Spisehus

  Tag venner og familie med ud at spise

  Kom til Dining week i vinterferien. Nyd en velsmagende 3-retters menu i Meyers Spisehus i Lyngby til en fordelagtig pris og få en uforglemmelig aften med venner og familie.

  Læs mere

Unik traktørmenu på Fasangården

Tag i Frederiksberg Have og besøg Fasangården i vinterferien, hvor tidligere michelin-kok Torsten Vildgaard for tiden er bag gryderne i køkkenet. Torsten har sammensat en helt særlig traktørmenu både til frokost og aften. Book bord lige her.

Fejr kærligheden på toppen af København

Inviter din eneste ene til en romantisk Valentinesmiddag d. 14. februar højt over København.
Menuen byder på:
Snacks:
Østers med kamille-mignotte og purløgsolie
Krabbetoast med sesam

Forretter:
Kammusling med æble, enoki og brunet smørskum
"Brændende kærlighed"

Hovedret:
Oksetværreb med fermenteret peber, rødvinsglace og aligot

Dessert:
Chokoladefondant med høis og solbær

Få hele herligheden for 850,- inkl. vand.
Inkl. vinmenu 1.375,-

 • Meyers i Tårnet

  Tag på opdagelse og løs gåder med familien

  Børnenes vinterferie

  Brug en hel dag i vinterferien på Christiansborg med gådespil for hele familien. Løs opgaver i slottes ruiner og hold en velfortjent frokostpause i Tårnet.

  Læs mere

20% på aftenbuffeten hos SULT

I hele vinterferien tilbyder SULT 20% på hele aftenbuffeten inkl. drikkevarer. Tag dine venner med under armen og kast jer over buffeten med et væld af sprudlende retter. Læs mere om buffeten og book her.

Greasy Monday i uge 7

Mandag d. 13. februar byder SULT og Cinemateket indenfor til en greasy buffet og filmvisning med Borat. Buffeten åbner kl. 17.30, og filmen vil blive vist kl. 19.

 

Pris for Greasy Buffet: 195,-
Inkl. mad ad libitum og fri bar i sodavand, vand og milkshakes.

 

Pris for Greasy Buffet & biobillet: 250,-
Inkl. mad ad libitum og fri bar i sodavand, vand og milkshakes samt biobillet.

Book her.

 

 • Meyers Bageri

  Boller op og boller ned...

  Fastelavnssøndag d. 19. februar

  I år er det fastelavn 19. februar, og du kan allerede nu finde vores konditorers friskbagte fastelavnsboller enten lavet på den gammeldags gærdej eller de flødeskumsfyldte lavet på wienerdej.

  Mød vores klasssike wienerbolle fyldt med vaniljecreme og sveskekompot og en ny variant, som er en wienerbolle med solbærcreme og chokolademousse. Den klassiske gammeldags fastelavnsbolle vil selvfølgelig også være blandt det faste sortiment.

  Som noget nyt i år har vi en helt særlig fredagsfastelavnsbolle. Den findes altså kun om fredagen i alle bagerierne (dog hele weekenden i uge 7: 17., 18. og 19. februar). Det er en wienerbrødsdej, som er fyldt med hasselnøddemousse og toppet med kaffecreme lavet på karamelchokolade.

  Læs mere om årets udvalg