Meyers åbner restaurant H.C. i Hotel Odeon

Den 15. oktober 2018 åbner Meyers restaurant H.C. i Odenses nye Hotel Odeon.

Den 15. oktober åbner Meyers Contract Catering restaurant H.C. i Odenses nye Hotel Odeon. Restauranten vil byde på bæredygtig, økologisk og sund mad med et afsæt i regionale, nordiske råvarer.

- 'Meyers har gennem 30 år i fødevarebranchen, med sammenlægningen med Løgismose for fire år siden - og senest med restaurant Anarkist i Albanis gamle tappehal - vist, at de formår at udvikle den danske madkultur og inspirere deres gæster', siger direktør i Odense Sport & Event, Enrico Augustinus, og fortsætter:
- 'Med fokus på lokale råvarer og økologi har Meyers en profil og et brand, som går godt i spænd med Hotel Odeon, der også fokuserer på kvalitet og et eksklusivt feel. Vi er derfor naturligvis stolte og glade for at kunne præsentere restaurant H.C. for odenseanere, turister og kommende gæster på Hotel Odeon.

For Meyers er Odense det helt naturlige sted at placere en ny spændende restaurant. Åbningen af restaurant H.C. ligger i naturlig forlængelse af vores øvrige engagement og involvering i det fynske.
- 'Det boomer med nye, spændende madsteder i Odense i disse år, og det er fantastisk for byen og for restaurationsbranchen generelt. Odense er i gang med en kolossalt spændende byudvikling, som trækker en masse spændende markeder og initiativer med sig. Da vi fik muligheden for at lave et partnerskab med så stor en spiller som Odense Sport & Event, var vi ikke i tvivl, og vi glæder os fantastisk meget til at komme i gang med arbejdet med restaurant H.C., siger Jens Andersen, forretningsdirektør i Meyers Contract Catering.

H.C. er Meyers Contract Caterings første engagement i hoteldrift, og ifølge Jens Andersen lå samarbejdet med Hotel Odeon lige til højrebenet.
- 'Vi har længe villet åbne en hotelrestaurant, så da muligheden bød sig her, slog vi til med det samme. Vi har bl.a. eget mejeri og bageri, og vi kan lave stort set alt selv til restauranten. I første omgang kommer de besøgende til at møde en fantastisk morgenmadsbuffet med afsæt i Meyers madunivers. Det vil sige høj økologiprocent i råvarerne, samtidigt med at det er bæredygtig, smagfuld og sund mad lavet med gode danske og fynske råvarer', siger Jens Andersen.

Restaurant H.C. slår sammen med Hotel Odeon dørene op for første gang mandag 15. oktober. Her vil restauranten have fuld fokus på den ultimative morgenmadsoplevelse for hotellets gæster. Den såkaldte "soft opening" betyder, at Meyers løbende vil udvikle restaurantkonceptet, som odenseanerne og besøgende på Hotel Odeon kan opleve, når a la carte restauranten åbner 1. februar 2019.
Fakta om Hotel Odeon

Den 15. oktober checker de første gæster ind på Odenses største og nyeste hotel. Hotel Odeon åbner dørene til 234 værelser indrettet med stærkt nordisk look, med lækre materialer, gennemført kvalitet og et eksklusivt feel. Hotellet råder naturligvis over bar, lounge og den nye restaurant H.C.

  • Se hvilke andre restauranter vi driver

    Meyers restauranter

    Vi driver restauranter og caféer i nogle af Københavns største kulturhuse. Her kan du nyde en uformel aftensmad på en mandag, en kaffe i solen eller en festlig middag på en lørdag.